Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 051
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
И аз да се похваля - днес бяхме при чисто новата педка и ни изуми - съблече го гол и почна - чурка, гънки, пъп, преглед класически, фонтанела уи др кости, мерки. Увеличи ни Деавита на 4 капки(от 1, при положение, че предната не го пипваше!), изписа ни 2 мазила - за пъпчиците по лицето и за крустичките по главата. Сега сме точно 8 кг (1,100 за 50 дена) и 67 см(6 повече). Ура, вече наддаваме по-малко! Възхити ни се, че сме само на кърма! Въобще - очарована съм. Даже го тества как хваща и го кара да гука и маха, за да му види акъла!

# 211
  • Варна
Оооо, браво! Къде намери това съкровище? И ние днес бяхме на консултация-13.500 и 88 см.  Peace Вигантола ще го пием още месец, че нещо не харесваше ребрата...

# 212
GP-то ни е Д-р Йочева в поликлиника "Санита" в Младост, на възраст, но в кондиция!

# 213
  • Варна
хммм таз педка мн добре звучи  Thinking ще вземем да минем на един профилактичен преглед при нея  Thinking
някакъв телефон имаш ли Ив4ок ?да я преслушам че нас изобщо не са ни сваляли пампата  Confused.

П.П.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

само ние ли сме нощни птици  newsm78 заспиваме за последно към 1-2 сутринта (както се вижда). за сметка на това се събуждаме към 11 на обяд. на гората се е метнала такава поспалива  Rolling Eyes

да се похвалим с нашата "дарба" - Лора гледа на ръка Joy  като ми хване ръката и като се почне едно обстойно разглежданееее, и такива ми ги приказвааа  blahblah трябва да се хвана да я снимам и да ви покажа - голям смях е  Joy

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 01:33 от Virginity

# 214
И на мен ми гледат на ръка ,ама все ми излиза ядене на пръстчета и почва да ме гризе слид това Joy hahaha

Забрайх да съ похваля  Crazy вчера прайх 2 контролни по Фирмен мениджмънт и имам 4 Crazy Mr. Green По фотошопа имам 5  Grinning Днес ще правя две контролни по *Защита на интелектуалната собственост* и ако ги мина ще ми останат само няколко проекта на Solid Works Whistling

# 215
Честита 7-ма месечинка на Ники на DVV! Нека ти е живо и здраво детенцето и много, много щастливо!

Честито за успешно взетите изпити и контролни и успех за напред! Hug Липсваш ми.  Hug Поздрави на LIBRA!

# 216
Много ти благодаря   bouquet Heart Eyes  bouquet
И тук да почерпя

# 217
  • Между гори и планини
Добро утро на всички  Hug
Днес времето изглежда ужасно, чак се чудя как ще излизаме за храната.
Снощи спахме добре от седмица на сам, но още се чувствам замаяна от преумора. Дечко си хапна всичко от кухнята вчера, без да повръща. Остана само малко хрема и лека кашлица, които се надявам бързо да минат.

DVV, да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet

# 218
Искам да ви споделя мнение за доктор Йочева. И двете ми деца са при нея. Баткото от самото му раждане Братанчо също. Да не ви казвам, че и аз като малка бях при нея/ малка 10- 12 годишна/. Добра е но понякога е много натоварена и за това трябва да я разпитвате за всичко,  да настоявата да обясни. Понякога и се ядосвам че не е усетила някой друг симптом но предполагам, че при бебе на два месеца е нормално не всички симптоми да се разберат. Като цяло съм много доволна викала съм я само за едно кихане или кашлица и се е отзовавала.  newsm10

# 219
  • Варна
времето е отвратително  Sad
педи рече да изчакам да станем на 4 месеца (неделя) и да минем на Аптамил2 ,било по-гъсто и засищало.
каза да изчакам със захранването , направо ме учуди  Shocked
ето едно клипче да видите как Лора гледа на ръка

# 220
аз вчера я видях за 1 път и ни прие без документи, смаях се. ще издиря телефони, Вержи, но сега съм с бебо на ръце и спи

# 221
4естити 7 месеца на Ники на DVV  bouquet

# 222
о, чудо! Нашият татко за 1 път ще купува сам памперси, че и от пазара! Дръжте се, ще трещи! Mr. Green

# 223
 Ейййй днес с Теодора и двете сме много кисели. Затова си направихме модно ревю стил пролет / лято 2007
Честито 7 месечие на мушморока на ДВВ. А за Олинце се радвам, че най-сетне са се оправили нещата.
Ивчок личи си на кой му е скучно и си няма работа  smile3534
Ейййй днес с Теодора и двете сме много кисели. Затова си направихме модно ревю стил пролет / лято 2007

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 14:00 от iva-bebe

# 224
  • Варна
Дилянка , да нацелуваш малкия хакер Никито от мен и Анди !  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт