Отговори
Коя е най - реалистичната химия между актьори на екранa за вас ? Химия която изглежда толкова естествена на екрана че,  не изглежда само като игра  за пред камерата  ? За мен такава е химията между Камила Кейроз и Родриго Ломбарди от бразилският сериал  тайният живот на манекенките ( Verdades Secretas ) гледала съм безброй филми и сериали и никой друга химия не ме докоснала и впечатлила както тази между тях двамата въпреки очевидната възрастова разлика и проблемната връзка между героите в сериала.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 08:47 от simona.95

# 1
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оправете си заглавието! Думата химия е в женски род, съответно е която, а не който.

По темата, за мен най-реалистичната химия, която съм виждала на екран, е между Хазал Кая и Чаатай Улусой в "Нарекох те Ферия" (Огледален свят).

# 2
Еда и Серкан (от турския комедиен сериал Почукай на вратата ми)

Самуел и Андреа ( от латиноамериканския сериал Земя на честта)

# 3
Рейчъл Уорд и Ричард Чембърлейн

Вечната класика "Птиците умират сами".
Меги Клиъри и Ралф де Брикасар.

# 4
Обожавам искрите, които прехвърчат между Бурак Тозкопаран и Хфсанур Санджактутан в сериала "Черно сърце"! Скоро не бях виждала толкова силна екранна химия, много искрено и страстно ми изглежда екранната им връзка! Обожавам непринудеността им и импровизациите, които правят, когато решат да преминат границата на сценария!

Харесвам много и Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай в Черно -бяла любов, както и в Полетът на птицата! Там опитът и задкулисното приятелство си казват думата!

Не мога да пропусна и Къванч, който за мен няма слаба роля и сериал без екранна химия!

Лично мнение!

# 5
Баръш Кълъч и Еврим Аласия.
таянч айайдън и Долунай Соусерт
каан урганджиоглу и Пънар Дениз.

# 6
Елиф и Йомер (Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек) в турския сериал "Черни/мръсни пари и любов" .

Освен зрителските мнения и огромната любов в целия свят(в над 160 страни беше продаден навремето, а на Нетфликс се въртя с огромен успех до миналата година, т.е. 10 години, след като беше създаден), двамата спечелиха и много престижни награди за тези роли, вкл. номинация за Емми - най-добър актьор през 2015 година на Енгин и спечелена награда от Енгин на големия конкурс в Сеул Seoul International Drama Awards „Най-добър актьор“ за 2015 г.
Химията между тях беше толкова забележителна, че масово и досега, 10 години след края на снимките, милиони вярват, че са двойка и в живота (което не е така).

# 7
  • Down south
Фернандо Колунга и 1кои партньорки на екран
Лусеро
Сузана Гонзалез
Даниела Нориега

# 8
Най-хубавата, завладяваща, реалистична и спираща дъха химия, която ме докосна и завладя сърцето ми е между Афра и Мерт Рамо "Рибарче". Heart

Общи условия

Активация на акаунт