Sky angel, защо не пробваш с кремче на "Мустела" за под пелените.Нашето дупе също беше с ранички и пъпчици и от него няма и за седмица мина всичко.Вярно, че е малко скъпичък, но помага.
За килограмите - и аз в 8 - мия месец бях с 22 кг. отгоре - колко ли щях да кача ако бях изкарала и 9 - тия
не ми се мисли сигурно щях да се търкалям каквато съм и ниска
Определено съм свалила повечето от килцата, но има някое и друго за сваляне.Старите дрехи не ми стават, защото в ханша съм се разширила и коремчето нещо не ще да се прибира, иначе в краката ми стават.Ние пак изместихме режима.Преди папаше в 9 - 10 после към 3 ноща и в 7 сутринта.Сега в 6 - 7 часа, после 1.30 - 2 нощта и сутринта към 6.30 - 7 часа.Днес вали дъжд и ние сигурно ще пропуснем разходката днес.Тъкмо да свърша нещо вкъщи
, / не че не намирам време през другите дни, защото съм малко - първо да изчистя и после разходки, гладене и т.н. / .Приятен и изпълнен с усмивки ден на всички
Приватизирала съм едни дънки на тати и ходя с тях 
.
, но ми се щеше да драсна 2-3 реда, ей тъй -- за кадем. Притеснено ми е сякаш ще ходя на зъболекар. Нали днес ще изпитват и мен -- колко добра кърмачка (и грижовна майка) съм била... 
Вчера си купихме
Според мен помага. (
Верно, не ми личат кой знае колко, а и мизерното ми коремче почти се прибра, но се чувствам странно, защото наистина се е получило някакво разширение в областта на ханша (не в таза обаче!!). Във всеки случай, засега се харесвам и не драпам да отслабвам. Естествено, ако не продължи дебелеещата тенденция. 
Хубав ден на всички и много разходки!!! 
. много искам да отслабна до лятото, че нищо няма да ми стане. нали бях много фина преди това, ама как ще стане незнам.

Преди 2 седмици беше 5кг, които обаче не ми се опират при носенето в слинга.

. Така че по-добре качествено втора ръка
Аз качих към 27 (не съм ли рекордьорката на групата?!
) Не се мерих веднага след раждането, но към месец по-късно бях свалила ок. 12-13. И оттогава пак не съм се мерила, но ми се струва, че спадат полека-лека. Щом чак и мъжът ми призна, че май съм поотслабнала още. Както някой вече спомена - нито съм за дрехите от преди бременността, нито пък за бременните. Надявам се, че до лятото ще влезна във форма.
.Личната докторка ми каза да направя така и имаше ефект.Според нея са полезни.
като подивели сме