Отговори
# 270
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас.
Гледам голямо движение има тези дни.Предполагам се дължи на не толкова хубавото време.

VIVKA,да ти е жив и здрав мъжа newsm18.Тортата е изключително подходяща за случая.

galita,снимките са много хубави.Как ми се иска и аз да отида някъде на екскурзия,никога не съм излизала зад граница Sad.

Ние си се храним успешно в столчето откакто сме го купили миналото лято.Много ми е удобно.А и вече като стане време за ядене тя сама си носи лигавничето и чака до стола.В П-ни нямаме стол и ми е супер неудобно.
Искам да споделя с вас най-новото занимание на прелестната ми дъщеричка .Качва се съвсем сама и започва да хвърля всичко що е там.Вече не знам къде да си слагам нещата за да не ги стига,нямам място просто Sick.

# 271
Ето и аз взех,че се засрамих  Embarassedи ще се разпиша.То честно казано няма и много за писане.Дарис преди месец беше с ларингит и докато инфекцията не тръгна на всякъде,скапаните доктори не дадоха антибиотик Confused.Както и да е,вече е минало.Иначе времето тук е чудесно,по цял ден почти сме навън.
VIVKA да ти е жив и здрав рожденника и най-вече послушен Wink.
А,снимката на Кико с МПСто е страхотна,много е оргинална.Накефих и се максимално Hug.
Бързо да се оправя малкия герой и големия на sea woman,абе всиччки болни.
Това е засега,отивам да си лягам,че пак никое време Tired

# 272
  • Пловдив
VIVKA, да ти е жив и здрав рожденника!   bouquet
БОДЛИВКА, честито и от мен! Дано вече да няма такива процедури! Hug
galita, страхотни снимки! Как ми се ходи и на мен.....
Gushanka,... Да те питам...Понеже Борил се движи сравнително хаотично и все се сещам как беше разправяла, че Крис ходи точно в калта... Има ли промяна? В смисъл слуша ли те повече? Питам, защото от известно време го уча моя дребосък да ходи поне приблизително на там, на където сме тръгнали. И е голям рев при всяко 'не' и 'насилствена' промяна на посоката. За ръка също не иска да ме държи. Голямо е инатче. Та има ли надежда за по-тихи разходки?  Wink
Първо честито ви прохождане! Не искам да те отчайвам, но ... положението е почти същото. Криско обожава да тича. Сваля ли го от количката, хуква като невидял свобода. Simple Smile Той не може да ходи бавно и нормално- само тича. И така се отдалечава накъдето иска. Хич не се обръща да види дали съм след него. Аз не го и гоня вече. Оставям го да ходи, където иска. Е, ако е кално или опасно, се намесвам. И тогава винаги има протести. Но при нас тактиката е ненамесата.  Smile Гледам да съм на няколко метра зад него и така. По тази причина ми е сташно трудно вече да го снимим. Не се спира на едно място. И нали фотото ми е любителско (по-бавно) , много рядко имам хубави кадри... Sad А за ръка го научи да ходи сестра ми. С нея само така ходи. С мен- от време на време. Дано при вас е по-добре!   newsm10

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 00:40 от Gushanka

# 273
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, момичета!
От доста време ме няма на хоризонта и незнам, дали съм ви липствала /тоест за някои знам/, но да знаете, че на мен ми беше мъчно за компанията ви!

Пиша много на бързо, като гледам да хвана малкото свободно време, както се вижда посред нощите, и да се разпиша в темата, преди да е свършила, че доста изпуснах! Ние сме добре! Е, имахме перипети през изминалите два месеца, но всичко в реда на нещата! В момента борим някакво разтройство, но смея да кажа, че вече е много по добре. Имаме си 4-тири кътника и сме 9кг и 80см. Алергията все ощи ни тормози! Качваме се навсякъде и е просто пълна лудница! Малкият ми мъж е станал неудържим и голям инат.
Аз откакто съм на работа, нямам никакво време. Сутрин излизам в 7 и се прибирам в добрия случай 19ч. За Алекс имам много малко време и ми е адски мъчно, но какво да се прави! Поне почивните дни гледам де си наваксаме! 

Дес - макар, че вече ти честитих, искам и тук да те поздравя за новата лентичка! Лека и безпроблемна ти желя от сърце и накрая едно сладко и здраво братче или сестриче на Вяра!

Бодливата - страхотна новина, мила! Честито ти обезжелезаряване! Много се радвам за теб и за това, че вече всичко е зад гърбът ти! Леко възстановяване на ръчицата!

Галита - извиниме, че не можах да съдействам навреме, но едва сега влизам във форума и си видях ЛС! Виждам, че страхотно сте си изкарали и добре сте починали, а и си успяла да отбиеш! 

Роси - чета, и ми настръхва косата! Съжалявам, че не мога да ти препоръчам лекар! Стискам палци да се възстановиш бързо!

Ще гледам скоро отново да се включа!
Целувки на всички мамита и на малките бонбончета!

п.п. щях да забравя...

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
Да им е живо и здраво името!!!

# 274
zaicheto, оставяй домакинстването по-назад в списъка. И дано наистина се поосвободиш... че lika, като каза, в колко излиза и в колко се прибира от работа - то не остава врме да си види Алекс... много ми стана мъчно. Поне теб да не те мисля.  Wink

Rosita, аз съм много несериозна в това отношение. Гледам само вода да пия в прилични количества.  Embarassed Ще чакам още отзиви от теб за билката...

За столчето за ядене пак да кажа - внимавайте, че и то е опасен 'уред' - не ги оставяйте извън погледа си, ако не са вързани
thumbsup...та дори и вързани ...
Ха честито ви H5!!! На много и все такива красиви места, като Рим да ви води!
За млякото - аз бих казала Нутрилон. ли. Между другото тук имат и  мляко от 1 д  … 80;ни. Аз все още избягвам да давам прясно. И аз не знам защо. Все си мисля, че бебешките са по-добри.  Rolling Eyes
Плаченето - да се надяваме, че е нещо временно! Да пишеш пак.

Gushanka , Боре ходи още от февруари.  То тогава май само ти го отбеляза.  Grinning Но вие отдавна вече си щъкахте свободно...иначе и моята система е да го оставям да ходи, където иска. Но то не може до безкрай...нали трябва да се свърши и някаква работа между другото...но щом казваш, че нещата не се променят с времето и протестите не затихват...явно ще се стискат зъби.  Laughing Дано само се научи да ходи, като Крис за ръка... ако не се- освен да го пратим на курс при сестра ти, като се върнем. Wink
А ти нали знаеш...казват, че от 100 снимки - една да е добра - си е отлично постижение.

ооо lika...Hug

Сега отивам да доразгледам снимките на galita, че стигнах само до първата...

P.S. Еиий, пак се завлачи при мен форума нещо...

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 02:37 от 7of9

# 275
  • Варна
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!
НАЗДРАВЕ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ, ТЕЗИ ПОКРАЙ ТЯХ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ОТБЕЛЯЗВАМЕ ПРАЗНИКА!

# 276
Честит Празник на всички, които празнуват днес!

Дядо ми е именник днес, за това искам скромничко да ви почерпя  Grinning

# 277
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Вили да ти е живи и здрав дядото!
ВИВКА,не се скатавай ами почерпи,и днес имате повод в семейството (едно пиленце ми каза) Mr. Green

И мойто братле днес е именник,ето нещо и от нас:

# 278
Честит имен ден на всички празнуващи    bouquet
Да им е живо и здраво името и винаги и във всичко да побеждават  Peace

Лика, добре дошла мила  Hug
Зайчето, да вярвам ли на очите си  Laughing
Росита, аз ходя при един уролог във Военна болница, а мога да ти препоръчам и една билка  Peace При мен само мечото грозде не помага  ooooh! Миналата седмица и аз изкарах някакви песъчинки  Tired
7of9 Алекс също го оставям да ходи, гледам го от разстояние, ако ще върши някоя глупост притичвам на секундата  Mr. Green Но от скоро майка ми ми каза, че е важно все пак да го уча да ходи и за ръка, а не да се държи като дивак по улиците  Laughing И аз на 2,3 пъти вече като излизаме се пробвам, той се дърпа, но аз не пускам.Обяснявам, че в парка ходи сам, а на улицата с мама за ръка, иначе си отива в количката  Wink

Днес моя хубавец лягам на спалнята да го приспивам, посука малко, стана и си слезе от спалнята. И аз викам "Алекс къде бе мамо, нали ще нанкаме сега?" А той ходи наоколо и оглежда, накрая намери каквото търсеше - торбата за спане  Mr. Green Донесе ми я, аз му я облякох и си легна и заспа за отрицателно време Laughing Умрях от смях

# 279
  • Варна
Клео, детето си знае, ти що забравяш?  Sleeping

За воденето за ръка-засега нямаме проблем. Магазинът е наблизо и отиваме само с малкия пеш редовно да пазаруваме. Държи си се добре, само дето площадката е от другата страна на блока и като наближим ъгъла започва да ме дърпа натам. Та първо минаваме през люлките  1swing и тогава на пазар.  newsm71 Точно в такава количка го слагам да седне, нали има подвижна поставка, мушкаме крачетата в дупките, хваща се за дръжката и е голям кеф!   Hands Clap

На всички с каменоломните да им минава бързо!  newsm10

# 280
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАХА !със закъснение , но от сърце! Laughing[/color][/i][/b]
Благодаря за честитките!

Дес , къде са тези пиленца -клюкари Joy!Щях да почерпя ама не можах да се вясна тук! Hug

lika, радвам се да ти видя! Hug

Лисана , ти наистина отдавна  не си писала!Радвам се , че сте добре -ти и твоето сладко, мъничко мъжле!   love001И аз я харесвам снимката на МПС-то! smile3534

Снощи ходихме на гости и там имаше хамстер- Бояна много се впечатли, накрая на тръгване гласът и беше прегракнал от смях. Не беше виждала досега мишка и много се радва Simple Smile И аз покрай нея.
Hug Hug Hug

Искам да попитам, по колко пъти давате мляко на децата си / за тези мами, които не кърмят/? Аз давам на Бояна АМ рано сутрин /5-6-7 ч./ и вечер преди заспиване. Давам Нестле джуниър или Нутрилон 3. През деня често яде кисело мляко с някакъв плод, рядко АМ, но се случва.

И аз давам същите млека, и по същия начин ги пием !През деня има моменти, в които държи да пие точно АМ, но в повечето случаи заспива с вода и залъгалка!!Киселото мляко върви само с лъжичка!
В столчето за хранене го слагам точно преди да почна да давам с лъжичката  и нахранили се трябва да го смъкна веднага!
Калоян също не дава ръка , само ако слиза по стълби , за качването се справя сам !Като слезе от количката хуква както каза Gushanka,като не видял свобода ,   в посока , която си е избрал(ако има баирче или височинка -на там ще е ) , а аз след него....От време на време се обръща да види дали го гледам и следвам , ако успея в този момент да спра и да се обърна се връща обратно иначе си продължава!
От 4-5 дни се опитва да хвърля и вече е спец-хвърля топката и чака да му я донеса обратно(не ще да я гони сам  Joy)

Отивам да го слагам да спинка!
Весел ден!

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 15:11 от VIVKA

# 281
  • София
Здравейте мамчета,
като се прибера вдругиден ще кача и аз снимки, гледам, гледам и много сладки тез деца,бе , пу-пу!

Иначе и при нас като при вас - ту  Laughing, ту  Cry. Днес да се похваля имам 6 на един изпит, но нещо не съм в настроение, като се прибера в къщи в София и си седна пред компчето ще се оправя  Wink
За вървенето по улиците - в повечето случаи Мър сам си върви и даже не иска да го хващам, ами си мятка ръцете сам напред-назад, но като рече да го нося няма оттърване, иначе не ще да мръдне. Зависи от настроението му.
И при него най-интересно му е да се качва и слиза по разни баирчета и насипи.

А от няколко седмици насам започнах да му чета и разказвам приказката за дядовата ръкавичка и той вече я знае. Като почна да му я чета и той ме изпреварва - казва какво ще се случи.

А също от известно време Мъри сънува разни неща. - Преди седмица измяука един път преди да се събуди и няколко пъти след като се събуди, явно е сънувал нещо свързано с котки.
Тази сутрин  точно преди да отвори очи се усмихваше, а веднага след като се събуди каза пуф-паф, пуф-паф, тате, т.е. пътуваме с влака и тати ни посреща на гарата...
Явно и на него му липсва баща му, две седмици в Свищов не са малко време...
Ох, съвсем малко ми остана да завърша, само няколко изпита до края на юни и ще мирясам най-накрая, вече много ми тежи това учене...

О, и да не забравя да честитя на патерица на всички именици от вчера - да са здрави и усмихнати!

Чао, засега, целувки...

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 17:08 от ludmilana

# 282
Здравейте и от мен!

Тук започва страшна буря и сме си в къщи  Rolling Eyes

Много се радвам да видя някои рядко включващи се тук  Mr. Green Здравейте отново! Липсвахте ни  Hug

Деситке, хайде пускай темичка, че тази се свърши  Mr. Green Имам предложение за заглавие - "  На разходка без количка вече ходи Януарското човече "  Joy

И докато съм тук да ви питам нещо - давате ли на децата сладко? Имам предвид домашни плодови сладка ? Защото имам тук едно сладко от дюли ( от баба ми ) и се чудя ако й го сложа на Али на филийка дали няма да й хареса  newsm78 Но незнам - толкова захар се слага в тези сладка - да не е пък вредно, рано и т.н. ? Как мислите?

Хахаха - докато ви пиша Али знаете ли какво прави  Laughing Взела е календара с Януарчетата и вика "бебе, бебе" и целува всички наред  Joy

# 283
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188417.new#new

Хайде на новата тема Grinning
Вили,чудно заглавие  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт