💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
И накрая какво излезе - боксова гала вечер, а нашият не се запозна с нито един от големите в бокса ...
Не съм видяла нито една снимка на Керем с Антъни Джошуа, Тайсън Фюри или пък Дмитрий Бивол. Ако греша ме поправете...

# 271
В турската преса днес

Аз и да ги видя на снимка няма да ги позная 😃

# 272
Не, Миси, няма снимки с нито един от тях. Нито видях да се изказва на пресконференцията. Беше гост в публиката, малко като придружител на Наоми на едното събитие и седеше до братята на другото.

Иначе му взеха интервюта разни журналисти, има много снимки с фенове и гости, но  с някой от главните гости, не.

Сериалът „Aşkı Hatırla“ в момента е класиран на 1-во място в Топ 10 на Disney+ в Турция, на 1-во място в класацията Dizilah Top 10, а също така е на 3-то място в списъка с най-гледани проекти на всички дигитални платформи.

Филмът „Rüzgara Bırak“ в момента е класиран на 8-мо място в списъка с Топ 10 филми в Netflix.

# 273
От Туитър - Ерчелки се организират да пишат на Ханде и на Дамла, да се откаже от проекта и с Баръш. В най-добрия случай да го сменят. Не искат трети проект с него, само щял да я дръпне надолу.

# 274
И аз не искам Баръш за трети проект. За никакъв не го искам. С всеки следващ епизод, все по-малко го харесвам.
Да му намерят друга партньорка и по-талантлива, и по-красива, и по-успешна. Тъкмо и ние да си отдъхнем.

📰|ДНЕС В ПРЕСАТА

ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪМ НАОМИ

Международната боксова асоциация (IBA) представи своите проекти от новата ера на панел, озаглавен „Златна ера“. Почетен гост на панела, който се проведе вчера в Rixos Tersane Istanbul, беше световноизвестният британски модел Наоми Кембъл. Турските актьори Халит Ергенч и Керем Бюрсин също взеха участие в събитието.

55-годишният британски модел произнесе кратка реч на събитието, в която подчерта значението на спорта. След речта си Кембъл, която седеше до Керем Бюрсин, се обърна към него: „Здравейте, аз съм Наоми.“

По време на цялата среща топлият им разговор и взаимните им погледи не убягнаха от вниманието. Кембъл, която очевидно беше настроена към Бюрсин, го слушаше с интерес. Керем Бурсин, след като каза, че среща Наоми Кембъл за първи път, сподели впечатленията си:

— Говорихме за всичко, за живота. Обсъдихме работата. Тя ме попита дали често посещавам Турция. Отговорих утвърдително. Говорихме си и за бокс. Много мила, умна жена.
На въпроса: „Искаш ли да се срещнем отново?“ Бурсин отговори:
— Защо не? Хубаво е да се запознаеш с нови хора. Чувството е прекрасно.

# 275
Благи, 💐
Чувствам се объркана. 🫣🙄
Пред Magazin Haberleri tv100 е казал това: ( по време на събитието)
Срещнахте се с Наоми Кембъл.
- Да, да.
- Това първата ви среща ли беше?
- Не, не беше първата. Просто си говорихме - как си, колко често идва в Турция.

А сега се върти това:
На въпроса: „Искаш ли да се срещнем отново с Наоми?“ Бюрсин отговори:
— Защо не? Хубаво е да се запознаеш с нови хора. Чувството е прекрасно.

Нали се познават, какви нови хора?

# 276
Тинче, Wink
Скрит текст:

Важното е да сме живи и здрави ..

# 277
Стори на Ünal Taylı

# 278
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 279
Ново от Дисни+

Purple Heart

# 280
Здравейте! Започва се скоро…

# 281
# 282
# 283
„Şımarık“ остава 6-ият най-гледан филм в Netflix Türkiye днес.

# 284
BoomSocial публикува доклада за Топ 100 марки за юли. Disney+ беше класирана на 16-то място във всички сектори през май , но се издигна до 9-то място със началото на PR процеса на сериала Aşkı Hatırla през юни и се издигна до 4-то място през юли с пускането на сериала, увеличавайки взаимодействието.

Общи условия

Активация на акаунт