💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 331
Здравейте, 🌞

Тази седмица ще излезе предаването, в което участва Ханде 😎

Хубав ден на всички 😃

# 332
Здравейте! Flowers Hibiscus

Започват съдебните заседания на известния агент на турски актьори, Айше Байрам.

Обвинения: Опит за сваляне на правителството, подстрекаване на актьори и инфлуенсъри, незаконна комуникация с опоненти, корупция и монопол в артистичния сектор. Очаквана присъда: 30 години затвор.

Междувременно в съдебната зала присъстват много известни личности в подкрепа на своя бизнес агент.

Присъстващи имена: Ханде Ерчел, Бирдже Акалай, Мирай Данер, Бергюзар Корел, Халит Ергенч, Езги Мола, Мерве Диздар, Серенай Саръкая и други.

https://x.com/TvDunyasii/status/1942118104425017773

https://x.com/TvDunyasii/status/1942117591398637991

# 333
# 334
Абсолютни безобразия се случват в Турция

💥💥💥 Айше Баръм се защити на изслушването със сълзи на очи:

📍„Арестувана съм от 161 дни, имам сериозни сърдечни и мозъчни заболявания. Правото ми на живот е узурпирано при ужасни условия. Бях арестувана отново след освобождаването ми, това е несправедливо и непропорционално. Искам си обратно правото на живот, доверявам се на съвестта ви.“

📍„Не разбирам как подкрепих протестите в парка Гези преди 12 години, как подкрепих свалянето на правителството.“

📍„На 7 януари 2025 г. започна клеветническа кампания. Това бяха твърдения, че печеля пари чрез млади актьори. Подадохме жалба. Бях оклеветена. След това беше създадена нова самоличност, Баръм, за която се говореше, че е монополист в сектора. Срещу мен беше започнато разследване, в което се говореше за изнудване и монополизация.“

📍 „Сякаш отново беше натиснат бутон, обвиненията и клеветите продължиха. Изказваха се невероятни обвинения, сякаш съм заплашил някого и освен това съм го отвел насила в парка Гези. 10 полицаи дойдоха в къщата ми, задържаха ме. Арестуваха ме. В Силиври съм от 169 дни. Обвинителният акт беше изготвен на 92-ия ден.“

# 335
# 336
Като гледам клипчета в соц. мрежи - колко са разтроени всички, нещата за Айше не отиват на добре.

# 337
"Интервюто ще излезе утре" Simple Smile
https://x.com/portalhandebr/status/1942195810445201882

Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:38 от mi_si

# 338
Излезе причината защо има разминаване в интервютата на Керем дали познава Наоми Кембъл отпреди или не.

Излязло е клипче, точно когато Наоми му се представя и се запознават, а той вече е дал първото интервю ( където уж са се познавали)  и на второто се налага да каже истината, че са се запознали на събитието.

# 339
  • София
https://www.facebook.com/100000872108114/videos/pcb.321815324169 … /2216906485422125

Излезе видео от днешното заседание на Айше Баръм. Насрочено е ново заседание на 1 октомври 2025г. Никак не е добра ситуацията около нея. Вижда се, калко са разстроени всички, които днес са отишли на делото като свидетели.

# 340
Стори от Керем
Какво е станало?

# 341
Тина

Керем Бурсин сподели в истории*

*12 турски войници загинаха от излагане на метан в пещера в Северен Ирак.
Те бяха там, търсейки останките на свой колега войник, починал през 2022 г.

Айше Баръм ще бъде изпратена в Института по съдебна медицина.

Решено е Барим да бъде изпратена в Института по съдебна медицина, за да се определи дали здравословното ѝ състояние позволява да остане в затвора.

Изявление на адвокат

По делото Айше Барим е взето решение за принудително изправяне пред правосъдието на 12 души.

Халит Ергенч

Бергузар Корел

Мехмет Гюнсур

Зафер Алгоз

Риза Коджаоглу

Неджат Ишлер

Долунай Сойсерт

Нехир Ердоган

Хюмейра Адак

Селма Ергеч

Шукрян Овали

Енвер Исевер

Това излиза като последна информация, не знам доколко е вярна. И за имената не съм много сигурна дали са правилно изписани, освен Халит Е. никой друг не ми е познат.

# 342
Благи, 💐

Нова драма в Туитър: Хейтят Ханде, че се усмихвала в съда. Било недопустимо.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 17:30 от tina-latina

# 343
  • София
Къде видяха Ханде да се смее. Дори ми се вижда доста притеснена. Ако е видяла свои колеги разбира се, че ще се поздрави с тях с лека усмивка. Да не е отишла на погребение. Всички се надяват и таят надежда, че Айше може да бъде оневинена. Хайде стига се занимаваха с Бамби. Как погледнала, дали леко се е усмихнала с едното крайче на устата, как е облечена...

Всички които видях на видеото бяха много притеснени. Особено това се видя в лицата на Халит Ергенч и съпругата му Бергюзар Корел. Сега когато прочетох че и двамата са сред заподозрените ми стана ясно защо изглеждаха дори леко уплашени. Добре че Ханде не е в списъка.

Там е била и Серенай Саръкая.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 18:01 от БлагаВест

# 344
https://www.youtube.com/shorts/YIsX_ttvy9Y
Flowers Herb Хейтят в услуга на властниците, а не на истината.
Ханде е изключително притеснена ..., Еее.. Никой ли не се усмихва когато е притеснен или е стресеран?

Предлагам, Ви да инициираме нещо в социалните мрежи ... всички фенове на актьорите които с в подкрепа на Айше да покажат, чрез снимки или туитове... Не съм много наясно, но го предлагам Sleeping

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 08:19 от Yassy_N

Общи условия

Активация на акаунт