💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не получихте ли дежа-ву, ветеранки? Stuck Out Tongue Winking Eye

Колкото и Мелиса да се опитва да имитира Ханде е на светлинни години от нея. Оригиналът накара милиони сърца тогава да туптят и да съпреживяват онази неповторима любов между Бамби и Керем. Няма я сега тръпката, много ми е бледа тази Мелиса Сабанджъ Тапан или, както аз съм си я кръстила Тук-Там, защото е много потайна.
(П.П. Дори Ханде не е премахнала тези две снимки от нейния инстаграм. Е как да ги изтрие, те са неповторими. Спомени, спомени...)

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 18:02 от БлагаВест

# 601
Здравейте, 🌞

Ханде на сватбата на Селио Сааб с Анас Бухаш, водещият на предаването ABTalks, на което тя присъстваше през последните седмици, и нейният приятел Хакан Сабанджъ.

Хубав ден на всички 😃
Според мен - голяма чест и достойно представяне на Ханде. Сабанджъ не знам какво още чака.

# 602
Има нова статия от Бирсен, но не мога да я отворя.

Берк Джанкат ще играе ролята на Ерджан в сериала, режисиран от Енгин Ерден , и ще се присъедини към историята като бившия любовник на Мейра (Ханде Ерчел). Успешен бизнесмен, довел голям инвестиционен фонд в Турция, Ерджан прави поразително влизане в сериала.

# 603
Класата винаги е ненатрапчива.

Тук не говорим изобщо за класата й. Ако не беше нечия богаташка наследница, щеше да е едно безлично девойче в общата маса от такива.
Т.е. опитва се да е нещо, но всъщност опитите са несполучливи. Дори бижута подобни на Ханде носи.
А и Керем не показва влюбеност, каквато би трябвало да има. Банална ставам с повтарянето на поговорката, че кашлица и любов не могат да се скрият.

# 604
Забелязвате ли нещо интересно Wink Sunglasses
Когато Съдбата реши, че иска двама души да са свързани ( по един или друг начин) - винаги намира начин Simple Smile

Ханде и Керем пробваха като гаджета – не стана;
Като приятели– не стана;
Като съквартиранти – не стана…
обаче Съдбата ги иска заедно … затова ще са РОДНИНИ - ХанКер Сабънджъ Sunglasses

# 605
Ще ме извините, но Керем дали знае какво точно иска. След като изтърва Ханде не знам към коя следваща ще покаже влюбеност. Имайки предвид колко занесен по Ханде изглеждаше и въпреки това залитна, коя друга би го омагьосала повече, че да я задържи.
Със Серенай имаха дълга връзка и пак изглеждаше резервиран до нея и се разделиха.
Мелиса е такава, каквато може. Честното поведение е обаче мъжа да не губи времето на жената, ако няма сериозни намерения. Поне аз така разсъждавам.

# 606
2021 г.

2025 г.

Моят извод: Керем обича да снима момичетата си с гущери. 😉
Mi-si "РОДНИНИ - ХанКер Сабънджъ" - 👌  😁

# 607
Слънце, 💐
Ханде и Берк

# 608

Не може ли той да е главният актьор? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
Същото си помислих... и тайно се надявам да ги разменят с Баръш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не може ли той да е главният актьор? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 610
Цитат на: tina-latina [i
[/i]link=topic=1788257.msg49987129#msg49987129 date=1752939129]
Слънце, 💐
Ханде и Берк

Ами много секси двойка са. Има електричество.⚡💥
Доста по-различна от тази с Баръш.

# 611
Вие сте по-запознати:
Случвало ли се е ако феновете харесат една двойка повече от друга в сериал, който вече е стартирал,  да ги разменят в движение?

# 612
Симпатяга е новият актьор. Дано имат повечко екранно време с Ханде.

# 613
Много са красиви Heart Пу-пу

# 614
Вие сте по-запознати:
Случвало ли се е ако феновете харесат една двойка повече от друга в сериал, който вече е стартирал,  да ги разменят в движение?
Да, в Сапфир. Излъчваха го в понеделник с Бамбашкато. В нашия случай обаче, не ми се вярва.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 19:26 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт