💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Още кадри

# 226
# 227
Интервюто с Керем ( с Гугъл)

- Г-н Керем, здравей, как си?
- Добре, добре.
- Какво можеш да ни кажеш за организацията? Босфорът?
- Абсолютно невероятно. Много се радвам за страната ни. Защото боксът вече е домакин на невероятни събития от световна класа. И това е спорт, който привлича голям интерес по целия свят. Това е и любимият ми спорт. Така че фактът, че Турция е домакин на събитие от такъв мащаб, че толкова важни хора идват тук, е нещо невероятно за нашата страна. Това е много важно и за турския бокс. Вече сме успешни в това. Особено на Олимпийските игри… Турските боксьорки са невероятни. Така че подобни събития трябва да се провеждат и тук.
- С какво се занимаваш? Как прекарваш времето си, освен това?
- Върви добре. Опитвам се да съм зает. Чета сценарии много усърдно. Продължавам да пиша. Като цяло всичко е наред, всичко е страхотно.
- Наскоро излезе нов филм - Şımarık (Разглезена). Какви бяха отзивите, какво казаха?
- Отзивите бяха добри, много добри.
- Много добри, нали? И как ви хареса, когато го гледахте?
- Ами, предполагам, че няма да отговоря на това, но като цяло филмът беше добър. Беше забавен. Режисьор Онур, Кунай Филм, всеки имаше своите достойнства.
Като цяло, как да кажа... Обикновено филмите или сериалите рядко се правят за публика от 14-25 години. Историите им трябва да са или драматични, или романтична комедия, или нещо друго. И това беше забавно, затова исках да участвам. Надявам се да се получи.
Срещнахте се с Наоми Кембъл.
- Да, да.
- Това първата ви среща ли беше?
- Не, не беше първата. Просто си говорихме - как си, колко често идва в Турция.
- След това говорихте за бокс.
- Да, говорихме много за бокс.
- Има ли връзка между вас?
- Може би, да. Понякога се случва. Срещаш някого, имаш добра енергия. Например, току-що говорих за това с Халит. Важно е да сме приятели, да се подкрепяме, независимо дали е на местно или международно ниво. Определено спортът промени живота ми. Занимавам се с много спортове. Но боксът ми даде всичко. Харесва ми физическата част, но и психическата, много е вълнуващо.
- Бихте ли описали какъв вид събитие е това?
- Защото изглежда страхотно.
- Невероятно е. Много се радвам, че подобно събитие се провежда в Истанбул. Защото това е моят дом. Не мисля, че този регион някога е имал турнир от такъв мащаб. Феноменално е. Мисля, че това събитие е феномен за спорта, за Турция и за бокса. Благодаря ви. Невероятно е. Просто е невероятно. Така че е важно да се говори за истински представители на спорта. Мисля, че е важно да бъдем последователни, да получаваме специализирано обучение и да постигаме резултати в бокса.
- Какви са отношенията ви с г-жа Мелиса сега?
- Не искаме да повдигаме тази тема за обсъждане. И двамата сме хора, които ценят много личните неща. Всичко е наред, всичко върви прекрасно. Благодаря ти.

# 228
Миси, 💐

Нови от днес

# 229
Ново:
Адба обяви кой са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 24-30 юни. Ханде тази седмица е на 2-ра позиция Simple Smile

Sparkling Heart

# 230
# 231
Тази вечер аз ще мрънкам...
Керем като бавачка на Наоми Кембъл ли са го поканили. Да забавлява л********а на един от боксьорите? Несериозно е просто. Да видяхте  Антъни Джошуа, Тайсън Фюри или пък Дмитрий Бивол нали уж е събитие свързано с бокса? ....

# 232
Не знам, не се интересувам от този спорт. Само заради Керем гледам.

# 233
# 234
# 235
Много ми харесва днес Керем. Елегантен и красив.
Фенки от Чили са го издебнали

Подарили са му гривна от лазурит и са му разказали къде са дарявали за благотворителност от негово име.

# 236
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 25 юни - 1 юли. Керем тази седмица заема 8-ма позиция Simple Smile

Gift Heart

# 237
Тази вечер аз ще мрънкам...
Керем като бавачка на Наоми Кембъл ли са го поканили. Да забавлява л********а на един от боксьорите? Несериозно е просто. Да видяхте  Антъни Джошуа, Тайсън Фюри или пък Дмитрий Бивол нали уж е събитие свързано с бокса? ....

Миси, човекът е чакал шуменската пантера, не британската. Satisfied

Ново

Когато Керем Бурсин се срещна с нашия репортер Самет Адай в спортната организация, която посети днес, последва бурен смях.

Бурсин, който след интервютата, които даде на чуждестранната преса, си помисли, че нашият репортер е представител на чуждестранната преса, накара всички да се усмихнат.

https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1940458029323112658

# 238
То му личи, че не се чувства комфортно. На маймуна го правят...
Дано поне тази вечер се срещне с "правилните' хора Simple Smile
https://x.com/kisburs8/status/1940463099297124845
https://www.youtube.com/shorts/i7KljX5hjnI

# 239

🎙Керем Бюрсин на вечерта на IBA:

Да започваме!

На турски, братко, на турски 😂
Братко, какво е това? Като човек, който знае израза „Това е молив“, аз просто съм във възторг от английския език.

- Благодаря ти
- Дори се почувствах сякаш уча английски.

Керем:
- Това е много специално събитие, знаеш ли. - Много съм щастлив. Наистина, много щастлив да съм тук. Фактът, че подобно събитие се провежда в Истанбул, е много вълнуващ за мен. Това е нещо изключително. Наистина невероятно събитие. Същото като боксовите събития на високо ниво, които виждаме по целия свят. Така че фактът, че това се случва в нашата страна, в нашия град, в нашия Истанбул - това ме прави истински възхитен.

- Интересуваш ли се от бойни спортове? Практикуваш ли ги?

- Разбира се, разбира се, разбира се. Интересувам се от бокс от много години. Имах известен опит в Америка преди това. Така че, да, обичам този бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт