💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Вижте разликата в излъчването на Керем:
Когато е бавачка и когато не е..
"Керем седи с приятеля си - певеца Гьокхан Йозогуз на боксовото събитие тази вечер"
https://x.com/live__for_music/status/1940466050291974527

# 241
Вижте разликата в излъчването на Керем:
Когато е бавачка и когато не е..
"Керем седи с приятеля си - певеца Гьокхан Йозогуз на боксовото събитие тази вечер"
https://x.com/live__for_music/status/1940466050291974527

Е сега, друго си е с братята. Satisfied

Голям симпатяга е Керем, чаровник.

# 242
# 243
Сестрички

# 244
Добър фотограф е Джанер.

🎙 #Интервю

Хареса ли ти турнирът? Хареса ли ти боксът? Имаше ли любими боксьори?

Абсолютно обожавам бокса. Боксувам от известно време. Така че да, дори направих телевизионен сериал за бокса. Това е спорт, който обичам, към който изпитвам истинска страст.
И това събитие, ами, е просто невероятно. Мисля, че е страхотно, че се случва в Истанбул.

IBA (Международната боксова асоциация) върши невероятна работа. Вдъхновяващо е за бъдещето. Както казах в предишни интервюта, като страна... Особено на олимпийско ниво имаме невероятни, наистина невероятни боксьори, особено жени боксьорки. Така че съм наистина щастлив от това. Наистина щастлив.

Имаше ли любими боксьори в този турнир?

В този турнир? Ъм, да... да... Не бих искал да избирам фаворит или нещо подобно. Мисля, че всички тук са невероятни.
Особено женският бокс е невероятен. Подкрепям ги на специално ниво. Така че, да, мисля, че ще бъде добре.

Като цяло, що се отнася до любимите боксьори, аз съм голям фен на Мохамед Али, както и всички ние по света. Неговият принос, както на ринга, така и извън него, всичко, което направи, все още има влияние. Мисля, че това означава да си наистина велик.

Какво бихте искали да кажете на хората, които гледат IBA Boxing и гледат вас?

Надявам се, че се забавляват.
Тук има невероятни боксьори, невероятни атлети и очевидно невероятна организация. Така че се надявам всички тук да се забавляват. И всички, които гледат у дома, също.

Можете ли да кажете пред камера, че „IBA е най-добрият“ или нещо подобно?

О, да. Чакайте малко.

#IBA, вие сте невероятни!

Благодаря ви много.

🎙Керем Бюрсин даде коментар на репортера Самет Адай относно пожарите, които продължават в много части на Турция и, както е документирано, в много случаи са причинени от човешка небрежност.

Пожарите продължават в страната.
И почти всички те, братко Керем, са причинени от човешка вина. Има някои, които започват заради фасове, има някои, които започват заради счупено стъкло...
Не можем да достигнем това ниво на осъзнатост.
Какво ще кажете за това от гледна точка на гражданската отговорност?

Керем Бюрсин:

Това е бедствие.
Най-важното нещо, което имаме, е нашата страна и нашата земя.
Така че да ѝ навредим, да ѝ причиним вреда, вече е предателство.
Дори не знам какво друго да кажа.

Такива неща не бива дори да минават през ума на човек. Той дори не бива да мисли за това.
И тогава, когато видиш всичко това, разбира се, изпитваш едновременно срам и болка.

Много съм разстроен от това.
Жалко е. Жалко е.
В някои области наистина имаме много работа за вършене. И трябва да я свършим.

Надяваме се, че ще започнем да се концентрираме върху проблемите си, да се фокусираме върху такива неща и да ги решаваме.
Тогава ще можем да продължим напред в правилната посока.

Благодаря ви много.
Благодаря ви много. Всичко най-хубаво.

# 245
Ханде и Михре

и един Керем с фен

# 246
Sunglasses

Всичко е точно, жълтурковците да не знаят много Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
Керем с фенове

# 248
Кадър от новия епизод Hug
Лилаво и червено…

Керем е страшен сладур днес Heart

Дано никога не сменя визията от последните месеци, както и усмивката, която си личи, че е искрена.

Изобщо не ми харесваше Керем след края на Вратата, след края на ХанКер. Нито професионално, нито външно, един занемарен беше. Изглеждаше си унил, уморен, тъжен. Опитваше се да прикрива негативното в себе си с детинско поведение, което грам не отиваше на годините му. Като че ли не беше в кожата си.
Последните месеци това се промени и искрено се радвам за него и се надявам наистина да е щастлив. Смятам, че е така. Човек трудно може да крие щастие и нещастие. Искам ударно да се завърне по телевизията през предстоящия сезон. Сигурна съм, че масово хората ще бъдат развълнувани.

# 249
# 250
Добро утро момичета! Едно чудесно утро Ви пожелавам.
От Помни любовта

# 251
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 252
# 253
# 254
Здравейте, 🌞

От снощи

Хубав ден на всички 😃