💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
От Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bomba-teklif-kerem-bursin-ca … -gorusuyor/60369/
Шокираща оферта! Керем Бюрсин води преговори със сериала „Tarpıntı“
Скрит текст:
Новият адрес на Керем Бюрсин беше любопитен. Красивият актьор, чието име от известно време се появява в сериала на Ай Япъм "Aşk" и който заяви, че оценява офертите, получи предложение и за роля в сериала "Çarpıntı", който ще бъде заснет от OGM Pictures за Star TV.
Ако всичко върви добре, Керем Бюрсин ще играе ролята на „Арас Алкан“ в телевизионния сериал „Чарпънти“ и ще си партнира с Лизге Джомерт, една от любимите звезди на младото поколение.

Арабките са по-подробни: ( Гугъл )
Продуциран от OGM за STAR channel, сериалът ще започне да се снима на 15 юли.

Режисьор е Бурджу Алптекин, известна с „Kingfisher - Olive Tree - Gifts - Night Queen - The Protector“, а сценарият е дело на Дениз Дарджи, известен с „My Name is Farah - Last Summer - You Won't Feel It in Your Soul, My Sweet Lie“.

Сериалът разказва за Хюля Гюнеш, красива и жизнена жена, която отглежда трите си деца, Аслъ, Сезин и Мурат, без баща. Най-голямата ѝ дъщеря, Аслъ, която работи във верига кафенета, се вкопчва в живота с изкуствено сърце, докато чака трансплантация на сърце.
Тюлин Алкан е овдовяла съпруга от богато семейство, дълбоко отдадена на дъщеря си Мелиса. Животът на Хюля и Тюлин, които произхождат от различни социални слоеве, се пресича след бедствие.

# 301
Дано стане този път

Малката е симпатяга - Лизге Джьомерт

# 302
и на мен ми е симпатична, дано стане работата Wink

Имате ли информация за партньорката - колко е годишна и къде е играла? ( в момента нямам възможност да търся)

# 303
Скъпи Пчелички, огромно благодаря за превода на пети епизод!
И малко мои разсъждения за новото предложение към Керем. Всички ние тук знаем, че ако Керем и Ханде се появят отново в общ проект, той ще взриви всички рейтинги и ще ги изстреля в небесата.
И тъй като шансът това да се случи клони към нула, то прибягват до вариант Б - предлагат образ, близък по някои черти до Ханде и очакват почти същия взрив.
Друг е въпросът дали ще я има химията, която ни е вече позната.😉
Но двойката от тази снимка не прилича ли на нашите двама патрони от периода им, когато бяха влюбени?

# 304
Вихи, такива взривове рядко стават. Нито Ханде, нито Керем ще повторят тази химия с други партньори, но пък е хубаво, че работят.
Не намирам прилика с Ханде и тази актриса, не я и търся. Дано се съгласи Керем и есента да ни е натоварена откъм сериали. 🤣

# 305
Миси, май е около 20- годишна. Позната ми е, но не се сещам къде съм я гледала.

Имало е анкета

# 306
Вихи, такива взривове рядко стават. Нито Ханде, нито Керем ще повторят тази химия с други партньори, но пък е хубаво, че работят.
Не намирам прилика с Ханде и тази актриса, не я и търся. Дано се съгласи Керем и есента да ни е натоварена откъм сериали. 🤣

Да, с удоволствие ще го гледаме Керем, само да стане проектът. За приликата нямах предвид физическа прилика, а някакво подобно позитивно излъчване има девойчето. Симпатяга е!

# 307
Гугъл знае всичко

Гледала съм първите 10тина серии от този сериал, но не се сещам в момента коя й е била ролята.

# 308
В Туитър Керемките са бесни - не харесват продуцентите на проекта и главната актриса. Била много малка. Здраво хейтят Гюнфер и Ярен го отнася. Искат да откаже проекта. Няма угодия ...
На снимките не изглежда толкова малка и ще си паснат с Керем, според мен.

# 309
Още нови снимки на Керем от Галата Wink

Скрит текст:

Sparkling Heart

# 310
Ханде е коментирала Биге, която е на корицата на ЕЛЛЕ 😎

😃

# 311
Nature Fire Гореща есен се очертава ... Nature Fire

# 312
Дано проектите и на двамата имат успех!

Май ще са по един същ канал. Няма да ни се налага да избираме кой да следим в реално време Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature Fire Гореща есен се очертава ... Nature Fire

# 313
Сними, не са по един и същ канал.
Сериалът на Ханде ще е по ATV ,a този на Керем по Стар ТВ .
Дано са в различни дни.

# 314
  • София
Това вече е интересна новина. За да го публикува Бирсен, значи има голяма доза вероятност да стане. 
Сериалът ще се казва "Сърцебиене" (“Çarpıntı”). Самото резюме ни подсказва накъде ще води действието. Героинята, както пишат арабките, се вкопчва в живота с изкуствено сърце, докато чака трансплантация на сърце. Интересен ми се вижда сценарият. Ще се радвам, ако Керем приеме ролята.

Вече съм си у дома и започвам и аз маратон с преведените серии на Ханде. На трудолюбивите преводачки огромно Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт