💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Нови от процеса на заснемане на корицата на Ханде и Амина:

# 361
Чудесна новина, но за два превода забравете. Satisfied
Нямаме толкова свободно време.

# 362
# 363
Слънце, ще помагаме де… Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудесни новини за Керем, отдавна чакани! Развълнувано ми е! Дано оцелее, защото нещата в сектора никак не са добре. Дано чакането ни си е струвало.

От Помелато:

# 364

Нали има отделна тема за Керем, може те да го превеждат 🙄

# 365
Тина Joy
Да не се притесняваме за превода, на Нерон също не са му зле преводите. Има ли желание, ще си го гледаме. Само да “удържи фронта” сериала. Blush

# 366
Слънце, ще помагаме де… Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудесни новини за Керем, отдавна чакани! Развълнувано ми е! Дано оцелее, защото нещата в сектора никак не са добре. Дано чакането ни си е струвало.

И с помощ, пак не ми се вярва, че ще смогнем.

Нали има отделна тема за Керем, може те да го превеждат 🙄
Голяма си шегаджийка. Satisfied

Тина Joy
Да не се притесняваме за превода, на Нерон също не са му зле преводите. Има ли желание, ще си го гледаме. Само да “удържи фронта” сериала. Blush

И това е вариант. Има и една госпожа дето абонаменти иска за преводите си. Satisfied
Тъй де, има опции. Satisfied

# 367
Ханде и Мави от днес

# 368

🎬 Сериал "Сърцебиене" - "Чарпинти" [Çarpıntı]

📌 Продукция: OGM Pictures

📺 Канал: Star TV

🎭 Жанр: драма, мелодрама

🎬 Режисьор: Бурджу Алптекен ("Рибарче", "Защитник", "Друг живот")

✍️ Сценарий: Дениз Дарги, Джем Гьоргеч и Мевсим Йениче (Казвам се Фарах, Душата не чува, Последното лято, Диви цветя, Дъщери на Гюнеш, В очакване на слънцето)

👤 Керем Бюрсин - Арас Алкан, любовникът на Аслъ

👩‍🦰 Сибел Ташчоглу - Тулин Алкан. Последната ѝ творба е "Шербет от червена боровинка". Вдовица и майка от богато семейство, тя е лудо привързана към дъщеря си Мелиса, шокирана от загубата на детето си.

👩‍⚕️ Пинар Джаглар Генчтюрк (Айлин от "Присъдата") - ще играе ролята на Мерием, член на семейство Алкан. Преди това участва с Керем в сериала "Платоник"

👧 Лизге Джомерт ("Моите братя, моите сестри") - Аслъ Гюнеш, работи в кафене, живее с изкуствено сърце, чака трансплантация

👩‍👧 Дениз Чакър ("Листопад", "Мафията не може да управлява света") - Хюля Гюнеш, самотна майка, отглеждаща три деца (Асли и близнаците Сезин и Мурат) в бедност

👧 Хелин Елверен - Сезин Гюнеш

👦 Мехмет Фатих Обуз ("Кокичета", "Фалшификатори") - Мурат Гюнеш

🏠 Окан Чабалар - брокер на недвижими имоти Окан, любовник на Хюля (Дениз Чакър)

💔 Сюжет:
Сериалът ще разкаже трогателна и вълнуваща история за две напълно различни семейства, чиито пътища се пресичат след трансплантация на сърце.
Животът на Хюля и Тюлин, които принадлежат към различни социални класи, никога няма да бъде същият след трагично събитие...

📺Свободни дни за излъчване: понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 18:57 от Бл@гуна

# 369
Страхотна новина:
Симпатична двойка са, дано им се получи Wink

Simple Smile

Инфо:

"Официалният саундтрак към филма „Разглезен“ вече е достъпен на всички музикални платформи!
Тези незабравими парчета, които чувате в сцените, вече са с вас по всяко време.
Официалният саундтрак албум към филма „Разглезен“ вече се стриймва в
📱Spotify,
https://open.spotify.com/track/4IfIo7s7piwaJ3hn9sbpV0?si=w19GARl … =06e1d3472bda4555
9️⃣Apple Music и други платформи.
https://www.muud.com.tr/album-detail/2382719?fbclid=PAQ0xDSwLaGF … aHx01tcnpf1Cq2MmQ

# 370
Аз малко се притеснявам да не ги сложат в един и същи ден 🫣

# 371
# 372
Аз малко се притеснявам да не ги сложат в един и същи ден 🫣
Какво ще правиш тогава? Satisfied

Дано не се случи така. Satisfied

# 373
Днес, 8 юли 2025 г., се навършват точно 5 години от излизането на първия епизод от сериала SenÇalKapimi - "Почукай на вратата ми"!!! 🎉🎊🎈

❣Сериалът - Легенда "Почукай на вратата ми" спечели световната любов на милиони фенове по целия свят, а 5 години след излизането си, той продължава да завладява сърцата на хора по цялата Планета.
💎 Сериалът вече е продаден в повече от 100 страни по света.
💎 Първият епизод е събрал повече от 57 милиона гледания в YouTube.
💎 „Почукай на вратата ми“ счупи всички рекорди на известните си предшественици - сериалите „Великолепният век“ и „Царчето - пойната птица“ - и се превърна в ново явление в турското кино...
💎 Хаштагът на сериала #Sen Cal Kapimi / #sonkezsençalkapımı - събра 8,5 милиона туита и счупи световния рекорд, изпреварвайки американския проект от HBO „Игра на тронове“... и през това време никой все още не е успял да го надмине.
💎 В латиноамериканските страни на платформата HBO Max, както и в Испания, Италия, Русия и др. сериалът е постоянно на върха на Олимп.
💎 Студент от Бразилия написа дипломна работа по сериала „Почукай на вратата ми“ на тема „Успех на турските сериали в Бразилия“.
💎 В Италия беше издадена книга, базирана на телевизионния сериал „Почукай на вратата ми“. Руските фенове вече преведоха този шедьовър и качиха онлайн версията в интернет...

‼ „Почукай на вратата ми“ получи много награди и отличия не само в Турция, но и в чужбина - в много страни по света:
* 2020 - Технически университет Йълдъз - Най-уважаваният мъжки актьор. Керем Бурсин - PVMD.
* 2021 - "PRODU Awards" - Най-добър телевизионен сериал / "Knock on My Door"
* 2021 - "Cinema Port Awards" - за най-добър актьор в телевизионен сериал PVMD
* 2021 - Награди Golden Wings - "Най-добър актьор" 2020. Керем Бурсин (PVMD)
* 2021 - Награди Golden Wings - "Най-добра актриса" 2020. Ханде Ерчел (PVMD)
* 2021 - Награди Ayakli Gazete TV Stars - Най-добра двойка в телевизионен сериал - PVMD
* 2021 - Награди Ayakli Gazete TV Stars -- Най-добър актьор - Керем Бурсин -PVMD
* 2021 - Награди Ayakli Gazete TV Stars -- Най-добра актриса - Ханде Ерчел - PVMD
* 2021 - Награди Ayakli Gazete TV Stars - Най-добър романтичен комедиен телевизионен сериал - PVMD
* 2021 47-ма награда Golden Butterfly - Най-добър романтичен Комедия - наградата получи сериалът "Почукай на вратата ми"
* 2021 47th Golden Butterfly - Най-добро актьорско дуо - наградата отиде при: Ханде Ерчел и Керем Бурсин
* 2021 г. -10-ти KTÜ Media Awards - Най-добра двойка от телевизионни сериали - PVMD
* 2021 г. - TV Agenda - Най-добър актьор, телевизионен сериал PVMD
* 2021 г. - ТВ програма - Най-добра двойка от телевизионни сериали (EdSer - PVMD)
* 2021 г. - Керем Бюрсин и Ханде Ерчел получиха наградата за най-добра сериална двойка на конкурса Öğrencilere Sorduk Proje Ödülleri
* 2021 – Песента „Sen Çal Kapımı“ – „Най-добра песен от телевизионен сериал“ – Видео музикални награди номер едно – Başak Gülümcinelioglu
* 2021 – „Награди Dizilah Güzel 2021“ Интернет награди „Награди Güzel“:
Най-доброто Телевизионен сериал: "Knock on My Door" Door"
Най-добър актьор: Керем Бурсин, "Knock on My Door"
Най-добра актриса: Ханде Ерчел, "Knock on My Door"
Най-добра двойка: EdSer, "Knock on My Door"
Най-добър актьорски състав: Актьорски състав "Knock on My Door"
Най-добър злодей: Селин Атакан, "Knock on My Door"
Фендъм на годината: Феновете на "Knock on My Door"
* 2021 - Керем Бюрсин и Ханде Ерчел получиха наградата на организацията OMÜ за "Най-добра двойка на годината"
* 2021 - Награди "Altın 61 Ödülleri" - Керем Бурсин и Ханде Ерчел получиха наградата за "Най-добра сериална двойка на годината"
* 2021 - Башак Гюмюлджинелиоглу спечели наградата за най-добра поддържаща актриса за ролята си на Пъръл
* 2022 - Награди PRODU - Най-добър чуждестранен актьор (не-испански) - Керем Бюрсин
* 2022 г. - Турски младежки награди - Най-добър телевизионен актьор - Керем Бюрсин - PVMD.
* 2022 - Турски младежки награди - Ханде Ерчел - Най-добра актриса в телевизионен сериал,
* 2022 г. - - Турски младежки награди - Най-добър телевизионен сериал - PVMD.
2022 г. - Мая Башол спечели наградата Yılın Mimar Sinanları за ролята си на Кираз
* 2022 г. - Мега Чили - Керем Бюрсин и Ханде Ерчел спечелиха наградите за най-добър турски актьор и актриса
* 2022 г. - Керем Бюрсин беше избран за любим турски актьор в анкета, организирана от италианския уебсайт Fashion Soap Tv.
* 2022 - Керем Бюрсин е обявен за „Най-добър турски актьор“ от публиката в Хърватия.
* 2022 - Керем Бюрсин е обявен за „Най-добър чуждестранен актьор“ на наградите „Мария ло Еско“ в анкета, проведена в Италия.
* 2022 - Ханде Ерчел е обявена за „Най-добра чуждестранна актриса“ на наградите „Мария ло Еско“ в анкета, проведена в Италия.
* 2022 - „Почукай на вратата ми“ печели наградата за „Най-добър телевизионен сериал“ на наградите „Мария ло Еско“.
* 2022 - Керем Бюрсин е обявен за „Най-добър актьор в сапунена опера 2021“ на наградите Premios TVyNovelas.
* 2022 - Ханде Ерчел спечели и първо място на испанските награди Premios TVyNovelas в категорията Най-добра актриса в сапунена опера 2021
* 2023 - Турският TV Life, Керем и Ханде са най-добрите актьори на 2022 г.
* 2023 - Най-добър актьор на годината - Керем Бюрсин / България
* 2023 - Най-добра актриса на годината - Ханде Ерчел / България
* 2023 - Най-добра двойка на годината - EdSer / България
...и още много награди...

Heart Еда и Серкан Heart

# 374

Превод на въпросите, който си задаваха Ханде и Амина.

„Здравей, Vogue Arabia! Днес ще обсъждаме арабската и турската филмова индустрия.“

Амина: „Защо според теб турското кино е толкова привлекателно за арабите?“

Ханде: „Чувстваме сходни неща, един и същ огън, близки сме.“

Ханде: „Защо и как виждаш еволюцията на арабското кино?“

Амина: „Арабските режисьори наистина носят невероятни истории, които идват от сърцето, те показват кои сме всъщност като хора. Сега има много платформи, които позволяват работата ни да бъде широко разпространена по целия свят. И аз много се гордея с това.“

Амина: „Какъв герой би искала да изиграеш?“

Ханде: „Лара Крофт, за приключенията.“

Ханде: „Вярваш ли, че актьорите и актьорките се третират еднакво?“

Амина: „Бих искала да дойде ден, в който това дори да не е въпрос, който се задава. Мисля, че няма достатъчно филми с жени в главните роли. Надявам се това да се промени.“

Амина: „Комедия или драма?“
Ханде: „И двете.“

Амина: „Червеният килим на Кахан или Мет Гала?“
Ханде: „Ммм, Мет Гала.“

Амина: „Беше ми приятно да се запознаем и е наистина страхотно, че имаме толкова много общи неща, въпреки факта, че сме от напълно различни култури.“

Ханде: „Наистина се радвам, че съм тук и че се запознавам и с теб. Благодаря ти.“

Общи условия

Активация на акаунт