💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ханде като Лара Крофт

Мики, Благи, 💐

# 376
Нови:
"Ханде Ерчел и Амина Халил от фотосесията за корицата на Vogue Arabia за юли-август"

Simple Smile

# 377
https://www.youtube.com/shorts/wCrRtjqJ58Q
https://www.youtube.com/shorts/GajP2gr5zSo
Flowers Herb Интервюто... Красиви, успешни, чаровни млади жени!
Прекрасна Ханде!

# 378
# 379

Превод на въпросите, който си задаваха Ханде и Амина.

„Здравей, Vogue Arabia! Днес ще обсъждаме арабската и турската филмова индустрия.“

Амина: „Защо според теб турското кино е толкова привлекателно за арабите?“

Ханде: „Чувстваме сходни неща, един и същ огън, близки сме.“

Ханде: „Защо и как виждаш еволюцията на арабското кино?“

Амина: „Арабските режисьори наистина носят невероятни истории, които идват от сърцето, те показват кои сме всъщност като хора. Сега има много платформи, които позволяват работата ни да бъде широко разпространена по целия свят. И аз много се гордея с това.“

Амина: „Какъв герой би искала да изиграеш?“

Ханде: „Лара Крофт, за приключенията.“

Ханде: „Вярваш ли, че актьорите и актьорките се третират еднакво?“

Амина: „Бих искала да дойде ден, в който това дори да не е въпрос, който се задава. Мисля, че няма достатъчно филми с жени в главните роли. Надявам се това да се промени.“

Амина: „Комедия или драма?“
Ханде: „И двете.“

Амина: „Червеният килим на Кахан или Мет Гала?“
Ханде: „Ммм, Мет Гала.“

Амина: „Беше ми приятно да се запознаем и е наистина страхотно, че имаме толкова много общи неща, въпреки факта, че сме от напълно различни култури.“

Ханде: „Наистина се радвам, че съм тук и че се запознавам и с теб. Благодаря ти.“
Много благодаря за превода на интервюто!! Страхотни сте !!
Лека вечер!!

# 380
# 381
Честита годишнина! Леле, цели 5 години минаха, времето лети! Disappointed Relieved

Чудесна новина за Керем. Дано е успешен проект.

Ако питате мен нямам нито време, нито сили за субтитри дори за 1 сериал по тв с тези двучасови серии. Joy Ще видим какво ще стане. Може да има и други желаещи за субтитри. Grinning

# 382
Керем през 2025

# 383
Сетът започвал след седмица. “Не остана”, а новината дойде едва днес Joy

# 384
Това оригинална страница ли е или фейк?

Мненията в Туитър са разнопосочни и не мога да се ориентирам.

# 385
Едните реват за годините на момичето, другите че продуцентът на сериала бил този на Рибарчето и много да не се очаквало. Хубаво, но това нас не ни засяга. Свикнали сме на драми и циркове за пет години. Минахме делулу периода и вече сме дзен. Satisfied

# 386
  • София
И аз да отбележа 5 годишнината от началото на нашият незабравим сериал. Той ни свърза тук и продължава все още да ни държи. Ех, какви незабравими вечери бяха... 

# 387
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 388
Здравейте,🌞

Керемките са бесни в Туитър - Героят на Керем щял да е второстепенен образ ? И това заключение, защото Ярен е харесала това: ( Добре е понякога да си втори герой, особено ако главният е жена. Той също така ще прекарва по-малко време на снимачната площадка, а знаем, че турската система е трудна, когато говорим за снимачно време. Не винаги е нужно той да е главният герой.).

Хубав ден на всички 😃

# 389
Здравейте. Animal Bee Е, то беше ясно, че историята се върти около двете семейства и действието ще е около главната героиня. И любовна история ще има, но ще е повече семейна драма. От представянето на героите става ясно, че момиче от богато семейство умира и сърцето й ще бъде трансплантирано в тялото на главната ни героиня. Не е казано директно, но се подразбира. Героят на Керем ще е роднина на починалата, с една фамилия са. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт