💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Красива , неподправена и изящна Ханде. Винаги блести.

Скрит текст:

# 391
Мелиса Сабънджъ е била на сватба в Италия, отново без Керем

# 392
  • София
Здравейте! Nature Sunny

С малко закъснение за годишнината на SCK! Sunglasses
За мен темата/групата и сериалът имат особено значение, защото ги открих в тъжен и съкрушителен  за семейството ми и лично за мен момент. Сериалът беше завършил преди дни, беше постигнат рекордът туитове, в темата цареше въодушевление, възхищение, удовлетворение от артистите, от историята, от екипа, от сериала! Започнах да чета архивите, да гледам сериите и бях завладяна от емоциите, страстта, с която играеха артистите, от поразяващата, завладяващата химия между ГГ/Ханде и Керем!  И...останалото е история! Smiley

Лек ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 393
Пуснали са вече еп 6

# 394
Здравейте, момичета. С малко закъснение се включвам за годишнината от сериала. От шест-седем години не гледам телевизия изобщо. Миналата година, в тежък момент за семейството ми, стоейки будна до леглото с болен близък почти по 20 часа в денонощието, случайно попаднах в телефона на откъс от сериала. За първи път го срещах, беше на испански. Потърсих го по разни платформи и гооткрих в една рускоезична такава. Да споделя, че дублажът на руски е перфектен, направен е от професионални артисти и гласовете са сходни до оригиналните. И започнах да го гледам. Аз, която не съм гледала сериали от поне 10 години, бях обсебена до крайност от този. Стигнах до там, че децата ми се смееха, че заспивам със слушалките. Изгледах всичките 161 серии на един дъх. И когато свършиха, започнах отново от 1-ви епизод. И така - …емнайсе пъти вече, до ден днешен. Не ми омръзва.
А сега много се радвам на Ханде. Много. За Керем също много се радвам, и двамата ги обожавам, но ми се струва, че той още не е намерил себе си изцяло. Дано ролята, която му предстои, го зареди с нови творчески и житейски сили. Искрено се надявам да срещне и сродната си душа, защото това, което е в момента, е някакъв компромис.
Предстои да видим и да му се радваме!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 14:42 от Vi_hi

# 395
Стори от Керем

Вие сте по- запознати, но новият сериал на Керем има ли нещо общо с писателката Аби Хименес? Вчера и днес лайква постове свързани с книгите й

# 396
Стори от Керем

Вие сте по- запознати, но новият сериал на Керем има ли нещо общо с писателката Аби Хименес? Вчера и днес лайква постове свързани с книгите й

Не, няма общо. Чела съм почти всичките й книги.

Тази книга, за която писателката каза, че е била вдъхновена от Керем за главния си персонаж, се казва "Yours truly". В нея двамата главни герои са лекари, а братът на главната героиня има нужда от трансплантация на бъбрек. Главният герой е новият човек в екипа и има леко неразбирателство между тях в началото. После започват да си пишат писма , които завършват с "yours truly" , от там идва и заглавието на книгата.

Съвсем скоро проверявах и няма информация за екранизация на тази книга. Има информация за друга книга на авторката, че са купени правата преди години, но и там няма развитие все още.

# 397
Здравейте! Гледам все още сме на темата за годишнината и идвам с коментар от Керем по темата Stuck Out Tongue Winking Eye

При мен “Почукай на вратата ми” не дойде в някакъв “специален” момент/период в живота ми, но определено съм имала нужда от него. Онази тръпка… винаги ще си спомням с усмивка и носталгия за нея, защото си беше първата. Колкото и зарибявки по турски сериали да сме имали и да ни предстоят, нищо не може да замени в сърцето ми онези денонощни маратони с “Почукай на вратата ми” и “Любовта не разбира от думи”.

# 398
Керем е коментирал пост свързан с любимия си сериал. ( Много често харесва и коментира клипчета в соц. мрежи свързани с SCK.)

# 399
# 400
# 401
# 402
Още една снимка на Керем от вчера

# 403
Ново:
Пълният епизод е в четвъртък от 21:00 ч. (GST) в YouTube.
https://x.com/claraercel/status/1942994885876896116

Sparkling Heart

# 404
Лайк от Керем за Мелиса

Нова/стара от боксовата гала вечер

Общи условия

Активация на акаунт