💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
#ХандеЕрчел беше забелязана с приятеля си #ХаканСабанджъ в #Бодрум #ЯлъкавакМарина. Влюбените, които ще почиват на гръцките острови, се качиха на лодка, за да стигнат до луксозната си яхта. (Онур Айдън-Хабертюрк)

# 421
Май яко ги напича в Бодрум Grinning

# 422
# 423
В очакване сме на интервюто.

От инстаграма на предаването:

Преди 2 дни са писали, че ще има интервюта с 4 турски звезди. Снимките на Ханде и Керем се виждат, но кои ли са другите двама? Мерием Узерли я изключваме,  тъй като нейното интервю вече излезе.

# 424
В очакване сме на интервюто.

От инстаграма на предаването:

Преди 2 дни са писали, че ще има интервюта с 4 турски звезди. Снимките на Ханде и Керем се виждат, но кои ли са другите двама? Мерием Узерли я изключваме,  тъй като нейното интервю вече излезе.

Може да е Туба. Скоро бяха заедно с Анас на парти на Cartier в Истанбул. Водеха доста приятелски разговор.

# 425
Flowers Herb Здравейте!
Когато БЯЛОТО, крещи КРАСОТА!

Не, че са наште ... ама, то е видно ... Blue Heart Purple Heart Green Heart

# 426
Има нещо ново с Керем, но не мога да разбера какво рекламира ( прическата му е от преди година)

# 427
Тинче и аз не разбрах. Май магазин за мебели. Дори не го догледах до края.Animal See No Evil По-зле и от Гамзе е напоследък с тези реклами.

Интервюто с Ханде ще излезе след половин час.

# 428
Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1943345203642827055
„Моята спалня? Моят гардероб? Или уютен стол?
Все още не съм решил. Но мисля... всички те са ми любими.
За приятни разговори по всяко време.
Повече подробности във видеото, вдъхновение от salonimobilya.“

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 19:45 от mi_si

# 429
Излезе интервюто с Ханде !

# 430
Ето и видео

# 431
# 432
# 433
Гледам интервюто. Много е хубаво.

Ханде:
"Красотата е отвътре навън, може да си много красив, но ако има малко зло в сърцето ти , красотата не може да се види. Ако красотата извира от теб, ако добротата идва от сърцето, ако състраданието и съвестта извират от сърцето ти, тогава можеш до бъдеш неземно красив."

# 434
„Работиш, за да постигнеш нещо, но хората вече имат тази гледна точка за теб [...] без значение колко се опитваш да докажеш нещо, ако те не променят гледната си точка за теб, ти не можеш да я промениш.“

Общи условия

Активация на акаунт