Листен хербицид

• 155
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, имам една наследствена къща в града, където живея, в която съм съсобственик с леля ми. Понеже не можем да се разберем какво да я правим, стои необитаема. Дворът целият беше обрасъл и наех фирма, за да го почисти. Сега искам да пръскам с нещо, защото не ми се плащат периодично по 1500лв. за почистване, а явно само аз ще се занимавам с този имот.
Понеже нищо не разбирам от такива неща, някой ще ми препоръча ли качествен листен хербицид? Преди имаше смокиня, която братовчед ми твърди, че е отсякъл, но сега в едната част на двора, всичко беше в смокини. Като плевел беше се разпространила. Мъжът ми смята, че тя трябва с нафта да се полива, а собственикът на фирмата, която наех каза, че смокините са много упорити.

# 1
Раундъп е сериозен хербицид, убива всичко стига да има достатъчно листа. Но си е голяма отрова, трябва да се внимава с пръскането.

# 2
Има по-евтини варианти на Раундъп със същото активно вещество.
Отивате в най-близката селскостопанска аптека и вземат най-евтиния вариант на Глифозат. Не съм сигурна към настоящия момент кой е, но до скоро беше  НАСА.

Общи условия

Активация на акаунт