Отговори
# 255
Привет отново!  Hug
Хера, Слави е одрал кожата на дядо си Слави! Ние днес скокнахме до Стара Загора, ама много за бързо, че на обяд трябваше да сме на гости тук в Пловдив. Позакъсняхме с два-три часа и хората умрели от глад щото ни чакали  Mr. Green Другият път като дойдем в Стара Загора не така на фурия ще се видим  Hug Та защо ходихме... харесах в продавалника една кошарка за Калоян и майката, която я продаваше се оказа от Стара Загора. Та с мъжа ми мислехме две минути и половина и решихме - ще ходим да я вземем  Thinking Много е хубава, като новичка е и Калоян вече спинка в нея  Heart Eyes
Теди, да ти е жив и здрав мъжо и мооого да ви слуша и лигави и тримката!
Любопитка, честито кръщене! Да ви е здравичък Митето!

# 256
  • Стара Загора
sleepy другият път ако ни пропуснеш ще има шамари  Mr. Green А иначе аз по принцип много приличам на баща си та така и Слави прилича много на дядо си Слави Mr. Green
Ние пак сме сами...с цъцъра Crazy сега той отново се опитва всячески да си разглоби активната гимнастика...яка излезе щом удържа на напъните на Славун Mr. Green

# 257
      Христос воскресе!!! easter easter easter easter easter easter easter easter easter

KikiNiki- Hug Hug Hug Hug

Здравейте!! Ние бяхме в Пловдив и изкарахме много добре! На Великден имахме още 2 празника- мъжа ми стана на 33 год, а Ния имаше имен ден! Черпя ви със закъснение  party023 newsm38 beer2 beer3 cook cook

А бебоците с Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 10:08 от Ангелина

# 258
Ох, объркала съм шрифта!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Crazy Crazy

# 259
  • Стара Загора
Ох, объркала съм шрифта!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Crazy Crazy
Какво да те правя ся незнам направо.... Thinking Mr. Green

# 260
Хай и от нас  Hug

Херич- http://family.webshots.com/photo/2409774310067298825vzyutd  Crazy не ми гледайте корема Embarassed само рошавата тиква  Twisted Evil по повод приликите с татко ти, Мишо прилича страшно много на баща ми, той по принцип на сестра ми се е метнал, ама и на нея толкова не прилича, колкото на баща ми  Mr. Green

Ние изкарахме много добре в кръстниците , децата се на играха, родителите пийнаха  Laughing Тази вечер си чакам кумците  Crazy празно няма  Mr. Green

за сега ви оставям, че ни писна сами, после пак  ще досаждам  Whistling Crossing Arms ooooh!

# 261

Весел Великден и от нас

Снимки ще публикувам, когато дзвера заспи

# 262
Здравейте и от нас с Калоянче Hug
Влизам само за малко да и честитя ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ и да пожелая на всички ви много хубави мигове, щастие както и семейна топлина. Hug Hug Hug
На всички които са имали повод за празнуване ЧЕСТИТО
Ние сме що годе добре имахме много препятствия с това пътуване и последствия от него.Кърмата ми намаля почти напълно за 3 дни но днес ситуацията сякаш е овладяна.Малкия направо си стоя гладен понеже нито шише нито лъжица иска.Тази промяна май му се отрази страшно много.Поради тази причина отпада ходенето ни до Несебър. #Cussing outА толкова много исках да идаааааааа там.Както и да е важното е че за сега нещата си се нормализираха.Но изпитанието през което минах няма да го забравя цял живот.Това да гледаш как детето ти иска да яде от теб и нищо друго а ти си неспособен да му го осигуриш е наистина невероятна болка.Както и да е иначе празника си го изкарахме добре.Малкия е много спокоен тука и спи като разпран Mr. Greenнапрао не мога да го позная.
На всички ви желая една хубава седмица а на софиянки весело изкарване. Hug

# 263
Здравейте,дружина.
Мира,какво ви се слу4и по пътя?Надявам се да си възстановиш добре кърмата.
Сега да се опла4а.Моята кърма също много намаля.Последните десетина дни,бебо май все гладен стой,иска да яде на 4ас,два милото и много 4есто се вкиселява CryАз нали искам да кърмя още та се тъп4а с овесени ядки,бирена мая,пия много те4ности,но уви,няма резултат.В страшна дилема съм.В4ера бяхме на педи и за един месец е наддал само 150 гр.Каза да бутам безглутенови зърнени каши по колкото мога след кърменето,за да има калорийки детето.По4увствах се много виновно да ви кажа,нали не исках да замествам хранене преди годинката,а пък тя каква стана CryПриемам съвети всякакви HugА за захранването ми казаха първо следобедите плодове като се запо4ва с портокал(това направо ме у4уди),круша,ябълка и банан.Каза,4е тези давали най малко алерги4ни реакции( newsm78).В на4алото с дават поотделно.После на обед се захранва със зелен4уци,който може да са смесени още от самото на4ало( newsm78).Картоф,морков,тиква и т.н.Зелените с широки листа се оставят за по нататък и тези който образуват газове също.Хвърли ме в тъ4,защото предишния и помощник, медицинска сестра(беше много съвесто мом4е) ми беше дало по друга схема,в която се запо4ваше със зелен4уците.
И сега да се похваля.Мама ми каза за един екологи4ен магазин близо до нас и днес ходих.Продават от вси4ко,много ме зарадва.Така,4е взех доста нещица за мен и за бебо.За него от там ще си пазарувам плодовете и зелен4уците.Ве4е му взех круша и ябълка Mr. GreenИмаше и екологи4ни памперси,но не ми остана време да про4ета обстойно за какво иде ре4.

# 264
Привет и от нас! Ние ходихме до село в събота....беше супер-спокойствие,тишина и много плюскане...Не посмяхме да останем за по дълго заради малката,а ми се щеше поне една нощувка там. После тук.....леля му на мъж ми пристигна от Германия,мойта вуйна и вуйчо дойдоха с братчетката,майка ми и свекето..и всичко това у нас...абе лудницата беше пълна.А Кари само подаръци събираше и кой от кой по хубав. Аз нямах късмета да ми се падне бияча от яйцата,но за това пък  беба изпочупи едно ,две....  Ето как:

И аз направих две ,три бели но....не ми се говори за това,че голем смях ще падне.   Това за сега от нас.Приятен ден!  A ...днес май ни беше срещичката....Да си изкарате добре ви пожелавам.Аз няма как да дойда,защото ми е доста далечко а и бебка ми още не ще да седи много в количката,та да не се чудя кво да я правя.....Когато пак си направите среща в мол София там ще съм.

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 15:43 от mama toni

# 265
Здравейте Hug
Мойте и двамата спят,тишина има в къщи newsm03,от четвъртък живи здрави пращам каката на градина и оставаме със САШИ да се гледам.
Замислила съм да правим едни дълги разходки по  цял ден в южният парк,нарамваме количката с всички провизии и беж да ни няма newsm03,така бяхме тия 3 дена по цял ден в парка,на САШИК многоооооооо му хареса,а на мен най-много разходки супер newsm10.
И при нас тая година нямаме от яйцата бияч,всичките се изпочупиха newsm03
Довечера ще ходя на newsm39 да раздвижа малко сланинките,че тия дни уж нямаше да хапвам козунак и пак взех че се изкоших Blush,абе взела съм се сериозно трябва да се слабее че лятото идва,море  grinning039
Прятен ден на всички и прятни разходки newsm03 1stroller

# 266
  • София
Здравейте и от нас с бебе Венци!
Христос воскресе!
Ние бяхме на гости на свекърва ми за почивните дни и добре си изкарахме. Ядене, пиене, разходки. Бебо се държа добре, малко порева, но то от толкова много непознати хора е разбираемо да се притесни. Иначе започна вече да си хапва по цяло зеленчуково пюре и аз съм много доволна. Особено когато баща му го храни доста се забавляват и двамата. Днес му дадох 2 лъжички заешко - не се впечатли особено.
Утре сме на ортопед, профилактично.
Мире, дано всичко вече е наред! Ти нещо да не си се преуморила?
Приятен ден засега от нас!

# 267
Здравейте !  Party

Честит празник и от нас с Гошко.Здрави,весели,палави и усмивки за всички бебоци    bouquet
Ние изкарахме празниците в Бургас, ходихме на разходки, на кръсник. Беше много весело.
Слагате ли вече бебоците да седят, момичета?
Вече се стопли и форума малко пуст   Simple Smile
Приятна вечер!

# 268
Христос Възкресе    easter easter easter и от нас приятелки и приятелчета!

Минавам само да ви поздравя, а по-късно ще се включа пак Heart EyesНие нямаме особено снимки, защото си забравихме апарата покрай празника...

Само да се оплача, че на нас май ще ни избива зъб, защото последните 3 дни Криско е много непоносим, постоянно нервен, реве, изморява се бързо, не може да се приспи и днес вече и си загуби гласа...
за сядането - ние го слагаме, защото легнал не можем да го удържим, той сам става/в смисъл се изпръвя до кръста де/, като че ли ей сега ще тръгне...,ноооо си е още панта-кръста му не е стабилен и се кланя на една страна. От вчера даже се е и разскачал и освен че иска да седи прав на високо, скача Laughing
Приятна вечер от нас , засега!

# 269
Вижте ни и нас, колко стоим седнали: http://www.vbox7.com/play:0db6962d

Общи условия

Активация на акаунт