Отговори
# 45
  • Варна
Кали миличка, ти какви неща майсториш пак? Ех какъв си ми сръчко!   love001

# 46
КалиМа, страницата е страхотна! Поздравления  Hug!

За захранването - има още неща, които не е зле да ги преведа, но нека не се престаравам, нали и мързела трябва да погаля Simple Smile. Иначе това, което ти си писала по-горе допълва тая част, дето още не съм превела.

Зеле, лошо няма за това с бабите, ама тая баба има възпитателни методи, които не ме кефят - "остави го да пореве, пък ще заспи". Може и да има бебета при които работи, ама ние си губим гласа и изкарахме бронхитче след един такъв рев Sad, че и после не можеш да го успокоиш. Заспиването от каталясване след час рев много противоречи на възпитателните ми разбирания. Sad

За захранването - много исках да го направя след като направим 6 месеца, но не издържах. Започнах като направихме 5 месеца и към 20 ден след началото на захранването заместихме обедното ядене. От няколко дни започнахме и вечер да ядем по малко кашички. Направих по по съвет на наш'то педи, който смяташе, че ще се отрази положително на коликите. Така и стана.

# 47
Искам да благодаря на Кръци за темата (и дано не им мине котка път), на Калима и Неса за споделеното за захранването и на всички други, че ви има!

Аир, дно бързо се оправи Ради.
Не разрешавайте да ви ваксинират децата и при най-малко съмнение, че не са напълно здрави.

Ние уж сме добре. Вчера и днес има слуз в акото, но ще изчакам преди да се шашна напълно.

Пажелавам ви хубав ден.

# 48
Здравейте и от нас Hug
Всички спят  в къщи  smile3524 тишинка има newsm03
Калима станица е станала много хубава браво smile3501
Чакам ги мойте да събудят и излизаме пак супер е днес времето и едно топло и слънчево  Nature Sunny,човек да си седне някъде да пийне по една биричка и картофки,ама да  си сам  без ремаркета,както вика един мой колега newsm03
Някой гледам че пита дали давате пюренца с банан,еми ние всички на Хип ядем с бананан,само тези които са с горски плодове не му давам на САШИ,дори кашата също е бананова,хапва си я с голям апетит човечето на мама newsm03
Най-новото дето се научил да казва е АЙДЕ и АМ newsm03
Прятен ден на всички newsm03

# 49
Здравейте и от мен Hug
Честита половин годинка на Ачко  и Анна-Мария да е са най-послушните и щастливи бебоци   Hug Hug Hug
Ние преди малко се завърнахме от разходка и пак се носихме на ръчички. Mr. Green
Неса много е хубава статията и в Библиотеката има почти подобни неща за захранването.
КалиМа ти добре си направила че си си извадила така информацията много по-лесно е за допитване при нужда.А сайта изглежда супер. Peace
Кръц стискам палци и аз за хубави новинки. Praynig
Vdaniela знам че има ли дори и малка температура или неразположение на бебо е по-добре да не се ваксинира. Peace
За захранването аз също не съм заместила никакво хранене.Давам си още зел.пюре на обяд и после на мама млекцето.И така като гледам май малкия няма намерение да се изхранва с тия пюрета само се запознава с тях и после стабилно се наяжда от мен.Направо не знам дали не трябва вече това да ме притеснява. Thinking
Лови незнам може и да си права за Метро понеже и аз знам че не пускат ама ние пак ще се пробваме Mr. Green пък каквото стане.Ние нали сме дребуси как да ни видят.... Sick
Хайде лек ви ден от мен. Hug

# 50
Честита половин годинка на Ачко  и Анна-Мария -здрави весели, засмени!
Неса,КалиМа  bouquet за инфото!
Русенки ,утре май ще е слънчево да направим среща?Надявам се да се откопча след обяд от работа.

# 51
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА АЧКО И АННА-МАРИЯ-ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!  newsm5
Днес бяхме на консултация: вече сме 69,5 см. и 8.00 кг. Не сложиха ваксината, защото сме с тем. 37,1 и зачервено гърло. В сряда ще ходим да ни вземат секрет от гъллото , кръв и урина. Много съм притеснена за гърлото, защото е така от 2 седмици. Стискайте ми палци момичета да не е нещо сериозно  Praynig. Иначе сме добре, ще влючвам вече и местно пюре.
Благодаря за информацията за банана   bouquet

# 52
Здравейте и от нас малко късничко на да почерпим за нашата половин годинка,от миткане по улиците и нямаме време да влезем във форима да ви почета .А СЕГА ПОчЕРПКАТА   Misc Baby Bottle ПЪРВО ЗА НАЙ-ВАЖНИТЕ НИ СЪщЕСТВА beer2  cook а между временно й да се отчетем с днешната консултация вече сме 7.700 и 67 см само 200 грама сме наддали и 2 см но сме набитички и сме катоо борчета.за сега толкоз понеже не съм ви чела и немога да коментирам нищо  smile3505 smile3534

# 53
# 54
  • Варна
Здравейте  Hug

Кърмените бебета не се нуждаят от допълнителна вода, тъй като кърмата осигурява всичката вода, от която имат нужда. Ако бебето приема твърде много вода, може дори да предизвика форма на “интоксикация от водата”, която може да накара натрия в кръвта да се разреди, така че тялото да не функционира правилно.

Малеее, КалиМа, откъде го изкопа пък това?  ooooh! Моята, нали, е голяма жаба. Понякога и над 300 мл. вода изпива на ден. Като се разплаче, единственното, което винаги действа е шишето с водата... Сега се уплаших яко. Shocked Минаваме на сух режим! Naughty
А, ако не те затруднява, можеш ли да качиш и останалото инфо, което си изровила за захранването на сайта? Че и аз чета, ама голяма каша ми е в главата, а така като е синтезирано... Blush
Благодаря и на Неса, за инфото.  bouquet
За захранването - и ние не сме замествали хранене. И честно да си кажа, не знам как ще стане номера. newsm78 Тя хапва максимум 50 мл. каша или пюре (напоследък и по-малко) и отказва да близне повече. Thinking
За страха от непознати - и Ема много плачеше от непознати, а от свекър ми - най-много. Wink Забелязах, че когато й се спи плаче повече. Напоследък се поуспокои, но пак си е недоверчива. Мисля, че е просто период и ще го израстат. Peace
А, ние пък за пръв път се кърмихме днес в парка. Mr. Green То, почти нищо не яде милата, де, защото й беше много интересно и през цялото време се въртя да не изпосне нещо. hahaha Mr. Green
Честити 6 месеца на всички празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet
Спирам, че много дълго стана.  Sunglasses
Само да кажа, че и аз се сещам, май, за какво става въпрос при кръц и стискам палци. Mr. Green Peace
И последно Wink - ето да ни видите, когато сме в добро настроение http://www.vbox7.com/play:19197a43

# 55
Здравейте момичетааа Party

Благодаря на всички за стискането на палци-резултатите са добри.  newsm44 newsm44Най-накрая след хиляди мъки, днес сключихме договор и сме собственици на страхотен парцел. За русенки - местността под Левента, до горичката. Мястото е невероятно момичета - равно, голямо, около нас има само къщи и вили. Все едно си на село,тихо,спокойно, чист въздух, а си в града. Grinning На близо има денонощни магазини, заведения, ресторант.. Много сме щастливи.Взехме си ключовете ,а в петък до обяд ще вземем и нотариалния акт. От тук насетне, започва великото строене . Но за него не бързаме-до 5,6 години да се нанесем в къщата. Трябват парички и ще става по-бавно няма как.Важното е, че вече имаме място и започваме, а не парите да стоят в банка и да ги изяжда инфлацията...Голям зор видяхме, парцела го искаха още няколко семейства, та накрая дадохме малко повече пари, но така е. Никой не спира агенциите и продавачите и си правят каквото искат..

Честита половин годинка на всички бебчета - да са живи и здрави и много,многоо щастливи
  bouquet  bouquet

После ще се включа пак, че съм много развълнувана сега.  Blush

За русенската срещам съм ЗА Hug

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 20:25 от кръц кръц

# 56
кръц кръц ,ЧЕСТИТО  Hug
Тихо, спокойно ............. звучи чудесно.
За утре по телефоните ще се разберем.

# 57
И аз съм за ще се разберем

# 58
Здравейте момичета!
Честита Цветница и честит имен ден на патерици на всички празнували вчера! Специално на Кръци и на семейството й!   bouquet  bouquet  bouquet
Кръци, честита ви придобивка! Пожелавам ви да построите прекрасна къща, където с любов да отгледате Цеци!
Аз напоследък нямам много време за форума. Имам да свърша разни работи, които татито ми оставя за домашно, гледам да си оправям къщата, а и Благун е във вихъра си. В събота успях да си направя пролетното чистене. Давам дребос за час-два на бабите, че едвам смогвам. Те съответно са в луд възторг. Чудя се кога ли ще се престраша и ще им го оставя за цяла нощ, че и аз да поспя.
Благовест няма никакъв страх от непознати, на всички се хили и иска на ръце (тоя бонус е от бабите  Twisted Evil ). Вчера бях на заведение и естествено на всички раздаде усмивки и се е научил да протяга ръчички да го вземеш. Смешко!
За храненето- почнах и зеленчуковите пюрета. Кърмата ми още е намаляла и вече се замислям да взема да я спра. Със сигурност няма да е сега по празниците, че с моите гърди ще си имам ядове.  Зелче, и ние не сме заместили ядене. Змейко се храни постоянно - през час-два и аз ставам  Crazy  .  Хич не знам колко яде. Ще изчакам до консултацията и после мисля да му наложа строг режим  Naughty .
Лек ден и много  Hug !

# 59
Честити 6 месеца на Ачи и Анна-Мария!!!! Да растат весели и щастливи!!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Кръци, честито!!!   bouquet  Нищо, че ще стане бавно, така ще си го изпипате!!!!

Общи условия

Активация на акаунт