Хвърлям боб и на карти познавам...

• 12 465
  • 253
  •   1
Отговори
# 135
ама друго мога да ти кажа....  Crazy ... мъжа ти изкарва повече пари от тебе....  Thinking..мдаааа.... не е зле в обща касичка да ги държите...  Whistling

# 136
                 Кой точно месец ша забременея таз година? Не обичам секса и да не се харча през другото време...

Thinking... да видим..... А, да   Bulb
Миличка, остави диетите и хапвай повечко шоколад. Пусни си нокти, недей да ги гризеш и говори по- често по телефона.....  mobilephone

Кога ще забременееш, питаш  Whistling
-Веднага, след, като наблегнеш на секса  Whistling Whistling Whistling
Не разчитай винаги , преди това да си окъпана, топлата вода ти играе кофти номера, ту я има, ту я нема  Laughing Laughing Laughing

и забрави за Китаеца, той е женен  Wink

# 137
                 Кой точно месец ша забременея таз година? ...
...и говори по- често по телефона.....  mobilephone
                Окс, даже ще му махна калъфчето, може би пречи на забременяването,  Hug

# 138
  • София
Миленка,
я кажи ще се случи ли това, за което тайно си мечтая? newsm53

# 139
Миленка,
я кажи ще се случи ли това, за което тайно си мечтая? newsm53

Миличка, в твойта хубава главица виждам само красиви мъже, за тях ли мечтаеш?  newsm78
Много си твърда в отрицанията  Whistling
Мечтала си за нова холна гарнитура- вече я имаш, нали? Whistling

# 140
  • София
ей, ама много познаваш. Grinning
какво да те черпя? Heart Eyes

# 141

Имах си едни приятелки(поне си мислех, че са ми такива Cry), ама вече май ги няма Tired.....та въпроса ми е - само аз ли си мисля, че са ми приятелки?И защо така ми биха шута?

# 142
Миленка, а аз това, дето си го мечтая, някакъв шанс, а? (мене ме пусни по ниската тарифа, реклама ти правих, д ане си забравила)

# 143
Ама, моля ви, по- полека, не се бутайте  Whistling

Госпожо, вие имате проблем, който е малко встрани от моята компетентност.
... това, което аз виждам е, че Вашите приятелки са си тука- цели- целенички, бодри и свежи, а проблема е у Вашата руса главица, пълна с бръмбари (оп  ooooh!, кат` турих цайсите, видях, че всъщност са винарки)  Crazy
Хапнете едно шкембе, доста очесновано и си полегнете.  Whistling Whistling Whistling
Защото , в противен случай, ще дойда аз и лично ще ви набия такъв шут, че ....  #Cussing out
Само ми хабите енергията  Stop

Сага към господина-

Вие, господине, наистина имате проблем  Thinking....
... но, за него ще са ми нужни повече сили. Отивам да се заредя с енергия, че за момента се изчерпах, клиентката, преди вас ми изсмука силите   Crazy Crazy

ОБЕДНА ПОЧИВКА СЪМ

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 16:29 от mylenka

# 144
Миленка, дай сега по високата тарифа, с тази евтинийка нищо не направихме Simple Smile

# 145
Здравей, мила ми гледачице,

Имам голям проблем и реших да се обърна към теб. Много обичам парите, всякакви видове долари, лева, паунди, но най ме кефи еврото. Постоянно си ги гледам и мириша, дори се възбуждам когато ги държа, по време на полов акт ми помагат да свърша. Това започва да създава проблеми в семейството ни. Никой не ми е интересен, ако не държи поне 100 евро(или някакви други банкноти) в ръцете си и да ми ги дава безрезервно и с кеф. Мъжът ми почна да обеднява и отскоро гладуваме. Пробвахме и с обща касичка и да ги ключим, но когато са заключени ми става лошо и много повръщам. Сега касичката си стои празна и неизползвана и само ме натъжава като я погледна. Ходихме и на лекар, но нищо не се получи, защото той освен че не ми даде никакви пари, ами и с цялата си наглост ми поиска. Моля те да ми помогнеш с някакъв съвет и ако можеш да ми кажеш и за в бъдеще ли така ще обичaм парите и дали ще мога да се излекувам.
Благодаря предварително!

Твоя Лирета

# 146
  • До хладилника, който обичам
Двете работи, дето си ги мисля, ще станат ли? С бабата и мъжът? Мерси.

# 147
Хехех...Много интересна тема.Хмм кажи ми дали някои ме харесва.И ако да ми го опиши...Ххаха  Laughing

Shocked Олееее, тук дори и аз съм затруднена  ooooh!

Ок, правя връзка със звездите.....    Crazy

Момиче, харесва те, не само един- двама са....  Grinning

Как да изглежда, питаш...   Thinking.... така..... има два крака, две ръце и глава на раменете....    Thinking.... също- две очи, нос между тях, а под носа- уста...   Laughing.... такъв го виждам аз, а другия- прилича на него ...    Whistling Whistling Whistling

Я, сега кажи- познах ли?  Flutter Flutter Flutter
Дааа...хаха.Много ли нахална ще бъда ако поискам да ми кажеш с точно колко ще завърша 9 клас?
  Grinning

# 148
Здравей, мила ми гледачице,

Имам голям проблем ....Твоя Лирета

Мила, моя ми Лирета, отдавна няма хляб за компютърните специалисти, кълбото ми подсказва, че обичаш да влагаш парите от общата ви касичка в алкохол, така ли е?  Thinking  Отдаваш се на битов алкохолизъм, а освен това си падаш по свекър си, м?  ooooh!
Състоянието ти е хронично   Whistling

Двете работи, дето си ги мисля, ще станат ли? С бабата и мъжът? Мерси.

О, да, мечката ще ви се омечи и бабата ще иде с мечетата на вилата Outta Joint
А на мъжът к`во му има?  Thinking
Страда по увехналите чушки на балкона ли?  Thinking

....Дааа...хаха.Много ли нахална ще бъда ако поискам да ми кажеш с точно колко ще завърша 9 клас?
  Grinning

Момиче, ако продължаваш да се моткаш у форума, нема да е с много, повярвай  Whistling

# 149
Оназ русата особа ще спре ли да мрънка, да не почнем ние, че се оправдава само да не дойде?  Crossing Arms Рано и било тинтири-минтири Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт