ФОТОШОП-22

• 27 268
  • 497
  •   1
Отговори
# 375
Опитах се да направя тази снимка като "paper craft", но нещо не се получи както го исках.Използвах елементи и на Малена.  Grinning

Игуанка, сега забелязах - "бал" в смисъла който си го ползвала в картичката /абитуриентски/ на английски е prom . Може да го промениш на "My prom"

# 376
  • София
Не мога да ви оставя без коментари поне за лека нощ  Laughing  Mr. Green
Луси, сега вече се вижда Simple Smile Много симпатична е с тези животни.Имам чувството обаче, че си несъразмерно свила снимката с фрии трансформа  newsm78 , но може и да греша  Peace
larado, първата наистина малко тъмничка ми идва, а това детене е страхотно - има невероятни очи  Heart Eyes Втората ми е фаворит - невероятна   bouquet
На третата ме смущава единствено парчето "кашон", което някак ми стои като кръпка  Crazy 
кошничката , страхотна е   bouquet
Горска Фея , много е свежа и сладка - цветето горе в ляво сама ли го прави  Hug
iguanka, много си вдъхновена  Hug Ще си позволя малко съвети - макар, че и аз от скоро работя с ФШ  Blush Когато правиш основен фон от няколко еднакви парчета - старай се да ги напасваш, така, че да не личи и да не се разминават шарките.Почти като да лепиш тапети е  Laughing На първата , може да сложиш мааалко по-голяма снимката.И котката се чудя каква и е идеята там  ThinkingМоже да сложиш и малко сянка тук-там  Hug
На втората някои от цветята си свила несъразмерно.Преди време Лулу даде много полезен съвет, за което страшно и благодаря: когато ползваш фрии трансформ-а, дръж натиснат клавиша Шифт и тогава свивай снимката за да не се получава несъразмерност  Crazy
Лелеееее, каква съм критикарка тази вечер - ще ми простите, но го правя с най-добо чувство  Heart Eyes  Hug   bouquet
SheDevil  - страхотна е  Hug   bouquet

# 377
Дамаянти   и SheDevil   благодаря за критиките-ще се поуча от тях Wink
Съжалявам само ,че така ви загрозих страничката Embarassed

# 378
ШиДевил, супер се е получил paper craft-а Simple Smile)
Горска фея,  страхотна рамка Simple Smile.
Simple Smile) Побърках се с тези елементи и сега вместо да работя Simple Smile) правя пеперудки Simple Smile). По-късно ще опитам и с други животинки Simple Smile)

# 379
  • София
еЕЕЕЕЕЕЕЕ, не така деееее.Никой не се е родил научен  Hug Тис и толкова лъчезарна и слънчева, че напротив - кеф ми е да те виждам, както и ентусиазма ти да се учиш  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 380
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Някой иска ли да ми помогне? Blush

Трябва ми една картинка от конкурса ни на тема "Пролет" Мисля беше на Дамаянти, с едно меченце,което простира... и изобщо всичко такова детско перящо и простиращо...

# 381

E сега вече те набих smile3515 newsm61 Rage Как можа да ти го роди главата това нещо, бе дете! smile3555 Нали не мислиш, че всички правим  шедьоври всеки ден????? Тази тема е за забавление Hug Няма за цел да представя България пред Европейския съюз Mr. Green С чиста съвест поствай всичко, което сътвориш, най- важното е на теб да ти харесва Grinning

Сейдж, голяма краста се оказа това правенето на елементи Mr. Green Пеперудите са много фенски и ще се възползвам Hug

# 382
  • София
Давай мейл.Моя беше рамката.Първата ми рамка  Blush , еееех, че мило ми стана, че някой я е забелязал  Blush  Hug

# 383
  • на село

Уф пак ме е обхванало чувството, че зациклям, правя - струвам и всичко започна да ми се струва еднакво, то с тези цветя дето съм ги подхванала и не ги оставям.

sage
-пеперудите са супер
и аз все се каня да си кача цветята в нета, но първо трябва да ги отделя във файлове, а все нямам време  Blush

# 384
Искам отдавна да попитам, как може дадена картинка да се обърне огледално?

И аз малко цветя да вкарам ....

# 385
Тед_кат маркира6 си картинката и след това Едит-трансформ-флип хоризонтал.

Сорри за кирилицата ама ме мързи да сменям Embarassed

# 386
Аз уж нямаше повече днес, ама то така и така вече не е днес така че още една Mr. Green

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/84?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F84

Не стана това което исках, но много ми се спи Tired

# 387
iguanka някой да е казал нещо за загрозяване, изобщо, как можа да кажеш нещо подобно. Май се обиди, ако е така, няма да коментирам нещата ти, най-малкото съм искала да те обидя. Тук се коментират нещата, както е казала лулу - освен да се хвалим се и съветваме, всичко е с цел да се понаучим.
Сейдж, много са красиви пеперудите и аз бях правила едни преди време, ще ги потърся и ако ги намеря ще ги кача и тях.
Лулу   bouquet от къде ги вадиш тия красиви цветя, чудя се тях ли да гледам или  малката кукла.  #Crazy НелиСА - първата е направо един път, да те помоля да споделиш маковете, страшно ги харесвам.  Grinning
Ted_cat отиваш на Image-> Rotate Canvas-> Flip Canvas Horizontal  и си готова  Simple Smile.
Много гот се е получило с цветята. Тая пролет ни отнесе на "цветна" тема всички.

# 388
Тед_кат маркира6 си картинката и след това Едит-трансформ-флип хоризонтал.

newsm51

Лулу, среднощната е много хубава!

# 389
Добро утро!
iguanka Никоя от нас не се е научила за една вечер, затова е темичката да се поощряваме, учим и критикуваме.Никой не се сърди, в крайна сметка нали това е целта да си помагаме.Твоите рамки са страхотни като за начало.Моето мнение е, че трябва да правиш снимката по - голяма, за да е още по - ефектна и самата рамка.
luluto    bouquet
НелиСА И двете са невероятни, много хубави/особенно тази с маковете/.
sage Супер са пеперудите.
SheDevil И двете са ти невероятни, може ли да качиш маковете от последната на сайта, защото много ми харесват!  Embarassed
лусиПоследната с калинките е много сполучлива.

Общи условия

Активация на акаунт