Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 17 694
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • In a surreal moment!
Здравейте и от мен ! И аз раничко скочих - в Бг днес ходим на гробища и раздаваме червено яйце и малко козунак за "Бог да прости" всички които обичаме и не са сред нас ! Много работа но село - уф , на коремчето тежи - сега докато се раздвижа с мотикона бая зор ще видя - Mr. Green Момичета да ви се похваля --  май си намерихме снаха  шшшт Praynig за братчето ми  - че е старо ергенче ---  той се дърпа  амааа #2gunfire  Ох , дано да се престраши и пресрамува , че момичето много свястно и добро - направо супер .  Но ако не друго , бой май ще хапна , заради интригата , дето я забърках , ама нали за добро  Joy Laughing  Стискайте палци , ако ви е интересно ще ви държа в   развитието на нещата . Чао за сега  , че уффф много работа .

# 226
nattty, единият ми син е роден в Саудитска Арабия, а другият в Бахрейн. И на двете места ни предложиха още веднага след раждането да направят обрязване, трябваше да  подпишем декларация, че сме съгласни. От много мислене, на края нищо не измислихме.Страх ме беше от усложнения а и от отговорността да взема решение вместо тях. Ако си роден в семейство с такива традиции някак си е по-лесно. PeaceИ аз знам, че е по-хигиенично, че сред жените им процентът на заболеваемост от рак на шийката на матката е по-нисък в пъти( освен ако не кръшкат, де  Laughing)

Ани, заради сватето гола в банята влизам и веднага си слагам главата в торбата. Mr. Green

Ели, яви се, защото не искам да отнасям критики по сватовническа линия. Twisted Evil

Пепи, стискаме палци и на братлето ти   bouquet, посвети ни в интригата де и после в развитието й. Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:07 от Noia

# 227
Тук съм момичета  Hug.
Свате, винаги съм зад гърба ти, миличка  Twisted Evil. Ако някой те критикува, аз ще те защитя  Laughing. Разчитай на мен   love001. Успех за диетката този път, не че много ти трябва. И аз искам да започна нещо по-сериозно, но не съм решила още..
Ани, мила, оставям го аз този басейн, но той оставя ли ме  Mr. Green?!? Тези дни такава мускулна треска ме е хванала, че не мога да седя и на стол даже. Но и аз малко се изсилих - започнах с 10 обиколки  #Crazy. И така ми е изгорял гърба, няма да ви разправям. Ноя ме предупреди, но аз слушам ли  Sad /дебела глава  Mr. Green/. Но поне вече забелязвам резултати. След 1 седмица плуване почти всеки ден вече си влизам в панталоните по-спокойно /е аз го съчетавам и с отказ от вечерята разбира се  Twisted Evil/.
Гале, стискам палци миличка. Дано успееш да пребориш конкуренцията  Peace.
nattty, относно твоя въпрос Ноичка ти е казала как стоят нещата, но аз знам, че в Турция традицията е да обрязват момченцата по-късно /към 4-5-6 год/. Лично моето мнение е, че колкото е по-рано - по-добре, но вече вие ще си прецените кога ще го направите.

# 228
Имам едно въпросче - от какво се прави хумусът и как може да се хапва?
Ето снимки от Дохата Simple Smile  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119414&photo=15
А иначе ние ще сме з апоне 4 години тък, живот и здраве Simple Smile

# 229
Снимките са много хубави. Simple Smile И при вас кипи усилено строителство както навсякъде в Гълфа. Laughing Тати пилот ли е? Защото в Бахрейн има цяла колония от пилоти и стюардеси, които работят в Gulf Air, някои са тук от 10 години вече, заедно със семействата си.

# 230
да ви почерпя ц мляко с ориз само че ми свърши канелата и е без украса

ели ние още не сме му направили сефтето на нашия басейн,тук плувния сезон започва от на4алото на юни.

# 231
Имам едно въпросче - от какво се прави хумусът и как може да се хапва?

Прави се от chick-pea, което е нахут, рецепта обаче не знам. Можеш да го ядеш като предястие, със салата, или да го мажеш на филия, като искаш.
Как се казва мястото с гондолите, мол ли е или под открито небе?

dtti, мерси.тъкмо хапнах едно с повечко канела. Blush

# 232
dtti, мерси. Хапнах си едно и без канела  Twisted Evil. Много го обичам.
Марис, снимките не мога да ги видя, но предполагам е хубаво в Доха. И на мен ми се иска да дойдем да ви посетим, но да видим кога ли ще ни се отвори парашута с тези малки деца  Thinking /свате, не ме обвинявай, че само се оправдавам  Mr. Green/.

# 233
Марис , суперски снимки браво !
Прекрасно семейство сте ! Flutter
Дтти , мерси за почерпката макар че не сме фенове на млякото с ориз .
Аз отивам да измия стълбите и после пак ще съм тук .
Какво му харесвате но този хумус , на мен хич не ми се нрави ни на вид ни на вкус .
Ние живеем на морето , но да си призная от 5 години не съм си топвала д-то в него само краката .

# 234
Maris, хубави снимки, харесаха ми и парковете, и мола с каналите и лодките  Grinning А Ади ти е голям сладур, какъвто е русичък и беличък сигурно много му се радват местните.

Ели браво за плуването  newsm10, това е един от най-добрите спортове, само дето аз съм скарана с него  Confused Рая учите ли я и нея да плува или е още малка?

dtti мерси за сутляжчето  Hug

Дани ти не се спираш за почивка въобще, голяма фурия си  Grinning

# 235
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пууууууу чудни са ти снимките, Марис!!!
Малкия е голям сладур!!!!

Виждам, че Галето ви е светнала защо се накъсахте да стискате палци!! hahaha Mr. Green

# 236
Ани, и аз не съм много на "ти" с плуването. Любимия ми начин на плуване е стил "ютия"  Joy  hahaha. Е, успявам да се задържам на повърхността, но не за много дълго.
Рая за сега не я уча сериозно, още май е мъничка. При нас идва инструктор по плуване, който се занимава с децата, но той ги взема след 4 годинки. След ваканцията може да говоря с него. Но тя е малко страхливка, не знам дали ще иска  Grinning.

# 237
  • In a surreal moment!
Марис     ---         много сте хубави и тримата , както казваше баба " пу ,пу , да не им уроки , много убаво , много "! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 238
Хеллоу, тук съм ... кой питаше за мен?
Минавам само на бързо да се разпиша, че все още съм работна...
Лека вечер на всички!!

# 239
Хеллоу, тук съм ... кой питаше за мен?

sohappy

Общи условия

Активация на акаунт