Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 17 690
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мили момичета от Дубай... бихте ли  ми пратили някой сайт или координати на фирма, която строи/ продава/ апартаменти в Марината или някое друго хубаво място в Дубай.Ясно е,че трябва да се дойде и види, но искам" да пия вода от извора"...ако някой си е купил скоро...по принцип какви са цените, условията..всякаква информация ще ми е от полза, може и на арабски. благодаря ви много предварително:-)

# 241
Имам едно въпросче - от какво се прави хумусът и как може да се хапва?

Прави се от chick-pea, което е нахут, рецепта обаче не знам. Можеш да го ядеш като предястие, със салата, или да го мажеш на филия, като искаш.
Как се казва мястото с гондолите, мол ли е или под открито небе?

dtti, мерси.тъкмо хапнах едно с повечко канела. Blush
нахутът се накисва във вода една нощ, след което се пасирва. добавя се  и тахан, зехтин и лимон отгоре.

# 242
Здравей Монда,

Давам ти два сайта, които са на най-добрите real estate develоpers:www.emaar.com и www.nakheel.com

Първите построиха първите 6 блока в Дубай Марината, които са й лицето, така да се каже, не съм сигурна за останалите, те са вече към 40 небостъргача, а вторите са известни с Палмите, Jumeirah Islands и много други. Най-добре да влезеш в директен контакт с двете. Ако те интересува нещо по-конкретно, питай. Купуваме и списанието Property всяка седмица, мога да надникна и там. Иначе информацията ми за цените е от преди 2-3 години, в момента е почти двойна.

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 23:16 от Noia

# 243
Мерси много мили момичета за хубавите думи  Hug
Ноя, гондолите са в Мол Виладжио! Имал го същия в Лас Вегас, явно от там са го гепили Simple Smile А тати е пилот, да Simple Smile
Много се строи и ми прави впечатление, и че много се руши. В смисъл хубав път широк и решават нешо, че не е наред - например да сложат палми по средата и го разкопаят и седи така сума време,...
Стискайте палци за тоя пусти апартамент, че вече неям нерви...

# 244
Много ти благодаря, Ноя...сигурно ще имам въпроси, ако е удобно,ще ти пиша на лични.

# 245
Monda, разбира се, питай по всяко време.

Марис, защо не можете да намерите апартамент? А къща не е ли по-добре? Не знам как са компаундите там, най-хубавите, които съм виждала са в Саудитска Арабия, много луксозни, с много съоръжения, но малко като златен кафез за съжаление.  В Бахрейн  са по-стари, и тъй като свободолюбивата ми натура ги асоциираше с вид ограничение, решихме да сме извън такъв. Simple Smile 

# 246
Привет момичета !
Моя компютър беше за преинсталиране  Sad   и за това не съм влизала от вчера .
Снощи спретнах малките в леглото в 9  и аз излязох до комшийката ми българка от Пловдив .
Пафнах едно тутунче скришно и се прибрах .
Днес зълва ми е чак следобед на работа така , че ще я спретна да разходи Самира из центъра на града .
Любе , Камелчо разписвайте се по - честечко ! Flutter
Мимето , къде изчезна ?!?
Дано да са добре .
Миленка , как сте , пусни нови снимки ?!?
Лорекса , ни остави май , бая време никакво включване не е правила , дано и при тях всичко е наред .
Лек ден момичета !  bouquet
Наоколо съм .

# 247
Добро утро и лек ден и от мен.  bouquet

Надявам се днешният ден да е по-ползотворен, защото вчерашният мина под знака на мързела, беше и почивен  и ръцете ми бяха вързани. Wink Днес ще се развихря вече, иншалла. Simple Smile

# 248
  • In a surreal moment!
Ехооо , ойларипи , ойлале . Добрутро и от мен ! И аз набързичко , че мама дойде и ще ми помага да преборим треволяците. Времето е супер и земеделието ме заве -- мъка, мъка , ама няма как.Ще садим ранни доматки , краставички , тиквички , сладка царевичка и тем подобни--това го обичам , ама после с мотиконааа --хич не го долюбвам.Много оредяха ридиците --права си Диде , дано обаче им се услади ваканцията на момичетата , а Лорекса и мен ме притеснява -- какво ли стана с татко и ?                  Весито и Тарик и те не се чуват ?                                 Ноичка как си , оправи ли ти се стомахчето ? А децата как са -отдавна не си споменавала нещо за тях или поне аз не съм видяла . Лек ден на всички  , на някоя от пушпаузите може пак да се вкл. за малко .

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 09:10 от Пепи Чачева

# 249
Пепи , работи , работи !
Аз мотика не съм държала от бая години  Blush , но помня как ходех на времето с баба ми да и помагам  Laughing .
Тя беше супер работлива имаше къща с двор в който все имаше всичко , отделно още на 3 места имаше градини .

# 250
Пепи, като не споменавам децата, значи са здрави. Wink Скоро ще ви пусна снимки, като се доусъвършенствам, рядко сте ги виждали поради (не)уменията на майка им. И двамата тръгват в арабските училища от септември, Атли на градина, Д.Т. на прискул. Изборът ни е много нетрадиционен и за араби и за чужденци, та всички цъкат с език в момента, но това е,  и двамата с баща им държим да учат арабски както местните го учат, а не като чужд език.

Успех на тръстиката, малко мъка, ама после всичко оrganic. Simple Smile Не каза нищо за сватовническия план, да не сте взели момата от форума? Wink

# 251
За Лорекса и аз се притеснявам, дано всичко да е добре при тях. Praynig Сигурна съм, че е много заета с възстановяването на татко си и едва ли има време  за нас. Embarassed

Останалите обаче, вятър ги вее на бял кон, или пей сърце. Wink Twisted Evil Не пишат, защото са щастливи и доволни, че чак не се сещат да споделят радостта си с нас. Simple Smile Казвам ти дъще, сещай се...... Миленче. smile3534

Да уточня, че аз не си падам по насилствени напъни за колективизъм, всякакви прилики с въодушевен комсомолски дружинен ръководител не отговарят на действителните лица, обаче нещо все на там ме избива. Joy Строй се, преброй се. Laughing

# 252
Добро утро, днес и по софийско е хубав слънчев ден, но трябва да се стегна и да посвърша малко работа, че вчера много яваш яваш го давах  Confused

Пепи лек труд и на теб, сега не е приятно с копането, но пък после ще се наслаждавате с кеф на "плодовете на труда". Аз като дете карах летата на село и както се сетя колко вкусно беше всичко, нищо общо с това което се продава по магазините в момента.

Ноичка много интересни са сайтовете които си пуснала за монда  Hug, аз в момента да ги имах парите бих инвестирала в такъв имот, ама лошото е че и тези които могат да си го позволят не се вслушват в инвестиционните ми съвети  Twisted Evil

Лорекса наистина не е писала скоро, дано да се оправят нещата с татко и  Praynig

Лек ден момичета!

# 253
Момичета, много ли е топло вече при вас в емирствата? Трябва да дойда  на място...така още  повече се обърках с тези сайтове. Не съм била в Дубай  и не мога да се ориентирам кое къде е ..Интересувам се от апартамент  в комплекс с изглед към морето, яхтеното пристанище...

# 254
Monda, миналите дни температурите са стигали до 37-38 градуса в Дубай т.е жежко е вече, но с климатиците ако човек е повече време на закрито, предполагам не е проблем да отидеш и сега.

Дано някое от момичетата от ОАЕ се включи с по-точна информация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт