Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 17 690
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Хаиде и аз д се разпиша Hug добре,4е се развали времето,4е да се завъртя малко в къщи Laughing
Добре сме Wink Децата са много щастливи,а и дядо им също.Корем4ето расте като за световно машала,щом ме питат след месец ли ще раждаш Mr. Green
4акаме любимия тази седмици,4е много ни е мъ4но без него малкият обогатява ре4ника с много нови бг думи4ки,голяма ми е скица Heart Eyes Heart Eyes
утре отивам в миграция и в полицията да си изкарам нова ли4на карта и да подам документите за мал4о. като знам какъв кошмар и разигравка ще е .....ми се пла4е Cry

Монда наистина е наи-добре на място да отидеш и да разгледаш.сега има много голям избор и оферти Grinning успех и се приготви за неистова жега Mr. Greenможе да се обадиш да пием по кафенце Peace

Ани,Пепи много сте работни  Hug
Дани като поснимам малко, ще пусна снимки обещавам Peace
Нои4ке  ще ми паднеш скоро,не забравяи,4е се връщам,а и теб концерт те 4ака Laughing
Къде са останалите моми4ета?Защо не пишете?
Кате даваи да измислим нещо,4е нали имам да те 4ерпя Hug
Лорекса дано вси4ко да е наред при вас.Дано баща ти се оправи и загърби болести и проблеми

Вън заваля и аз отивам да си уважа възглавницата Laughing
Лек ден  Hug

# 256
Миленка , почивай докато можеш !
Аз и през двете бременности бая си уважавах възглавниците !
И  не съжалявам изобщо сега си имам работа и за минало време .
Аз съм щастливка , че не живея в Дубай , тук като дойде лятото и става около 38-39 градуса , но с влажният въздух се увеличава с до 7 градуса .
Та аз когато е жега страдам много , защото ми се смъква много кръвното и ми е ад като се наложи да излизам .

# 257
  • In a surreal moment!
Пак съм тук - стига толкоз подвизи за днес !  Миленка ,  не думай , значи вали на морето при нас на средата прежуря , но хадано дойде , че има голяма нужда. А мама се скъса да полива. Хапнахме като за световно и всеки се пръсна да нанка , а мене ме чака масата - уффф .Сладко ми е всичко  и "тая шия не е от трушия " и шкембата подпирааа - уффф . Как ще се слабее , като само се дебелее -- идат ми тея мисли , ама като съм си омела всичко - калпазанка --уффф.    Ноичка -- за сватлъка  -- форума има пръст , вярна следа си надушила .  Приятелка от тук ми я препоръча снахата -- верни дружки са от много години. Сега сме фотнали магарето с голям зор и сме пратили "образа с неземна красота " за  одобрение - -дай боже ! Тия дни ще се разбере ще има ли сватлък или не . Момичето е от Велинградско - много далечко от нас , но ако е писано не могат ни уплаши някакви си 300-тина км. Само тя да го харесааа ! Той и бой от кака си като никога може и да изяде , защото хем му се иска , хем го е срам и страх и бяга и се крие а е на 35 , 36-тата кара - няма за кога !  Опппааа ще ставам --- котака се домогва до една самотна пържолинка на масата , да ошетам и ако не ми се доспи пак ще съм тъдява . Чао-бао

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 14:32 от Пепи Чачева

# 258
Здравейте и от мен!
То в това хубаво време с въжетрябвада ме вържат та да си седя дома!
като излезнем по обед и към 6 се прибираме!
Ох пепи като те чета и драго ми става,и аз като малка все насело ме водеха ама си беше готино!И мотиката как съм я мятала,а сега махам  крачоли цял ден и пусто дупе все голямо!
Миленче браво на вассигурно са много сладки и двамата, и каквито са чаровници,мале-мале!
Дани ти верно не се спираш бе жена, цяла италия свети заради теб! bowuu бъзик да не се засегнеш!
Аз пуснали прахосмокачкатаи сами реве от стах, и все инструктирвам майка ми докато ни няма да я пусне да не се стресира глезльото!Иначе сега виждам за какво иде реч с ходещо дете около което все духат циклони, ходи като пате, и е много смешенаучих го да показва че е на 1 годинкаи сега ходи и като директор с пръста сочи и си фъфли нещо!и току го духне вятъра и паднена дупе и понеже не може още да става а трябва да го вдигам и почва да пълзи, та по центъра плочките ги забърсва най редовно!И като види градинки обожава да рови в пръстта и като намери камъчета пробва дали са сладки!опасен е вече! #Crazy #Crazy #Crazy
Монда верно трябва по твоя въпрос да се иде на место!Моя мъж купи две кйъщи в дубай ноне е в арабиан ранчес,и ги взе лятото на 2005 и сега вече трябва да са готови,той плати 50%от сумата и на всеки 6м имаше вноски!но едната излизаше по около 1,3 мил дирхама!В палмера 2 са и са в на хубаво место!Само дето ние няма да живеем там май!до колкото се сещам има една цена която се спуска от държавата по ниска от това не може и вече колкото по е напреднал строежа е по скъпо и през колкото повече прекупвачи минава всеки си слага процент!това е което помня но не съм се ровила да питам и разпитвам много за неговите неща!
хайде лек от мен!сега се мятам да чета из форумаи да поддържам темичката на 1-ва страница!

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 23:22 от Kremi_m

# 259
Monda, в момента, тристаен( 230 кв.м) със стая за мейд и пълен изглед към пристанището с яхтите в Марината е 2,7 млн. дирхама. Ако имаш нужда от помощ, казвай, имаме и много добра агенция за продажби, разбира се най-изгодно е да се купи оф план, но тогава трябва да чакаш да се построи. Получаваш обаче, резидънс. Ако мога да ти помогна, пиши на лични. Peace

Миленче, нещо много смелост събра от както си в къщи и почна да се заканваш. Twisted Evil Heart Eyes Хич не ги плаши хората с високите температури, само си търсиш поводи да бягаш от мен. smile3534 И изневеряваш с Катето, а? Twisted Evil Тя забрави за предизборните си платформи и сега нула внимание за поддръжниците й. Crossing Arms

Къде ми е сватето, да ме подкрепи както винаги? Simple Smile Няма интернет , милото свате и стискайте палци да се включи утре. Heart Eyes

# 260
здравейте вси4ки,да ви се похваля днес за 1ви път правих крем карамел и се полу4и  261uu
креми ние сме влюбени в прахосмукачката   newsm79 /вървим след нея и имитираме звука/ а също и в центруфугата въртим глава докато спре wash,а за камъните не ги ядем а замеряме кучето   animal037 ,а от днес и който се окаже на пътя ни.
пепи аз съм градско чедо и до сега с мотика не съм копала,но гега се нуждая от доста разход на енергия и с удоволствие бих ти помогнала
и успех с брат ти Flowers Four Leaf Clover
миленка с даяна бях в средата на 7мия когато ги отидох в бг и почти не ми личеше 4е съм бременна,и мислеха че бебето ще е малко,за няма и месец заприличах на танк Grinning,

# 261
dtti, браво на теб  chef Снимай го и утре за закуска с кайвето. eat

# 262
ноя съжалявам но няма да стане,понеже беше 1ви опит направих само 4 порции-за мъжо и децата,аз нали съм на диета само майсторя а те консумират

# 263
Браво Дтти з крем карамела то е супер лесно това!
А и Сами сяда пред пералнята и гледа как се върти прането а като не работи си я отваря и си пъха играчките вътре!Иначе прахосмукачката като не работи натиск КОПчЕТА но включа ли я и пищи,и си казах че няма да травмирам детето!
Монда това за резидънса е верно, ти и семейството ти получавате резидънс за 99г.което не е малко време!нашите къщи не бяха скъпи защото ги чакаме повече от 2 години да са готови наште са в палмера 2 а сега вече има и палмера 4, абе там стоежите са като гъбки!
тази година живот и здраве искам да ида да види гъз път до дубаи и да се видим с емирките!
искам да ида като минат жегите,та докато ида аз и 2 нови бебета ще има!
А какво стана с Веси-Water lili!!!
Хайде лека от мен!
П.П. Ноя докъде си с диетата, аз всеки ден почвам и майка ми като сложи масата и ми е свършила диетата!ох много съм #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Абе не съм разплута дебелано но като знам че мога да съм готино маце и се ядосвам!

# 264
А за какво е резиденцията? Това е право на постоянно пребиваване, нали? може би дава право на работа... не ме интересува  от тази гледна точка, по-скоро като инвестиция и отдаване под наем. и то ако е на цени до 2000 долара на кв.м. на много хубаво място.

# 265
Монда нашите къщи с такава цел са  за сега, аз бих искала едната да не я дава под наем и да си седи новичка за нас , но той е на друго мнение!
Не знам как вървят наемите!А резидънса ти е че няма да и трябват визи като ходите в емирствата!

# 266
Момичета, а дали имот в Дубай може да се купи с ипотечен заем от банка (трудно ли се отпускат и доста утежняващи ли са условията...) и после лихвите и главницата да се покриват със наема, че като гледам какви цени цитирате  Shocked, че и с тенденция към покачване.

Креми и аз го планувам Дубай за есента евентуално, но не смея да правя твърди планове, че вече едно пътуване се отмени по нова година, какъвто съм марко тотев... Та може да си спретнем една бг-групичка за посещение на емирски мами и бебета  Grinning

# 267
Заеми доколкото знам отпускат мнгоо лесно на локалите!
Аз доколкото знам момичетата който си купуваха на лизинг там им трябваше selary sertificate!а това го имаш ако си на рбота, незнам повече по тези бъпроси!
МИМЕто може да каже нещо повече че нали бути е в банка!

# 268
 поправям се....интересуват ме цени около и малко над 2000 $ за кв.м. за покупка на апартамент, не на наем:-)

# 269
Добро утро.
Браво на вас. Вчера изкупихте всички имоти в Дубай и днес няма кой и едно кафе  Coffee да почерпи. Хайде комсомолската секретарка да се включи за проверка, че без теб не ми започва добре деня  Hug.
Аз днес съм на линия и ще ви наглеждам  Twisted Evil, но сега отивам да си нахраня чедото  Joy.
До после.

Общи условия

Активация на акаунт