90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 11 163
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Значи тази ми е страшно ама страшно противна. Толкова арогантно се държи, толкова е цапната в устата, не знам какво ѝ харесва на тая кочубра това момче!
Тя в лицето прилича на жаба. Няма никакво тяло и е толкова е грозна, че нямам думи да я опиша .
Става въпрос за първата двойка от снимката. Маделин се казва. Той се чуди как да ѝ угоди. Как да ѝ се хареса, ужас. Всички му казват, че не е стока тази жаба, обаче той явно иска да е мазохист спрямо себе си.

+1

# 286
+1
А и е бременна Close

# 287
  • Пловдив
Ужас! Дано поне да си е направил някакъв предбрачен договор да не му вземе всичко, защото тя е като хиена каквото може да откачи ще го вземе.

# 288
Скрит текст:
Маделин не е бременна, това беше фалшива тревога.

# 289
Стейси и Флориан разделени ли са?
Извинете, че си позволих да задам въпрос във вашата си тема.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 11:57 от DNT177

# 290
Гледах епизода в събота и ми прави впечатление, че измежду двойките няма нито една реална или такава с бъдеще.  Повечето дори не са се виждали на живо досега... Жени са големи кукувици. Просто ме изумяват и се чудя, наистина ли са толкова наивни или е само за предаването... Турчина, че не е стока, не е и е явно, че използва американката, но тя как може да очаква някаква близост от това момче, при положение, че не са се виждали никога преди. Ех-лесбийката е същата работа, но тя ми е много неприятна и превъртам нейните части от епизода. Симпатизирам на филипинката. Струва ми се по-стока от 30 и няколко годишният безработен девствен американец, който още стои залепен за полата на майка си. Останалите са съвсем тотал щета Tired Face

# 291
Не са се виждали досега, защото такъв е сезонът: “Преди 90-те дни” (Преди срещата).
Този нигериеца как се нахвърли на екс-лесбийката още на летището… голям цирк.  

Пуснали са и “Дневниците”. Дават няколко сезона наведнъж.

събота:
21.00 90 дни: наобратно
22.00 90 дни: преди срещата

Неделя:
21.00 90 дни: заживяха ли щастливо
23.00 90 дни: дневниците
24.00 90 дни: заживяха ли щастливо (pillow talk)

Скоро започва и: 90 дни UK

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 11:54 от diziler

# 292
И аз гледах епизода (преди това съм гледала някои клипове и следя какво се коментира в Редит, така че не е нова информация за мен, но не съм гледала цялото нещо и ми е интересно).

За Шийна и Форест в Редит коментират,
Скрит текст:
че сюжетната линия е лъжа, защото в нейния Инстаграм има снимки на Форест - как й е идвал на гости през 23-та, а това е снимано миналата година - т.е. лъжат, че не са се срещали на живо и цялата драма е сценарий.

# 293
Той в първия епизод каза, че е xодил и са се виждали, поне това мисля. Не всички се виждат за сефте. Майка му каза, че са го обрали? Или това е било в Индонезия? Вече ми се смесват историите, извинявам се, ако дезинформирам.

Сега гледам "Дневниците" от снощи. Скука и половина. Колт и Корни, Джоуви и Яра.... Май са стари истории. Яра говори за депортиране, макар че споменава войната в Украйна.

# 294
Не, той (според историята му) се е виждал с друга жена, която само се срещнала с него, взела му 2000 долара, за да ги обмени в местна валута и не я видял повече.

# 295
Да, вярно, че уж да ги обмени и после офейкала.  А в "Дневниците" пише вдясно горе "Priemiere", значи не е старо. Яра вече официално станала американска гражданка.
Даваxa и двойката Ани и Роби. Тя ще ражда всеки момент, предното им дете е оцеляло до седмия месец (заради рядко генетично заболяване)

# 296
Не са се виждали досега, защото такъв е сезонът: “Преди 90-те дни” (Преди срещата).

Скрит текст:
Този нигериеца как се нахвърли на екс-лесбийката още на летището… голям цирк.  

Пуснали са и “Дневниците”. Дават няколко сезона наведнъж.

събота:
21.00 90 дни: наобратно
22.00 90 дни: преди срещата

Неделя:
21.00 90 дни: заживяха ли щастливо
23.00 90 дни: дневниците
24.00 90 дни: заживяха ли щастливо (pillow talk)

Скоро започва и: 90 дни UK

Много знам, какво гледам Trollface
Те са толкова разклонения, че изобщо не мога да им хвана края.

Едната двойка показаха пръстени и по нейни думи му е жена, пък сега предстояло да се видят за първи път. Как стават тия работи, не знам.

# 297
А, да - той каза, че се оженили през ковид, но никога не са се срещали. Не съм сигурна, но според мен, няма възможност за сключване на такъв брак...

# 298

Общи условия

Активация на акаунт