90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 10 212
  • 270
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
С намален бюст

Сестра ѝ Уинтър чака бебе

# 241
Хубава новина за Уинтър - да име честито!

А Махди защо държи това фенерче...

# 242
Нов сезон 90 дни преди срещата - сега /събота от 22.00 до 00.00/ . Случайно попаднах на епизода.

# 243
Супер, ше си го пусна след полунощ, като прескачам рекламите. Сега гледам "Наобратно", който се е излъчил от 21 до 22 ч.

# 244
  • Sofia
И аз случайно попаднах на рекламата малко преди да започне.
Най-после нови двойки.
Има интересни образи.

# 245
Видях епизода вчера. Добре е, че са нови хора, но според мен, повечето нямат потенциал за развитие (имам предвид, че нещата във връзките им ще се разпаднат доста бързо).
Дадоха и анонс за целия сезон - изглежда ще има доста конфликти.

# 246
Тази, дето се хвана с мароканеца … голяма кифла, супер много дразни. Капризна и лигава! Извърта огледалото за обратно виждане, за да се оглежда като се червисва, в движение, то може и катастрофа да стане! А на летището в Мароко фасони защо не я бил целунал. В арабска държава как си го представя с мляскане на летището? Прегърнаха се. Останалото не е нужно да е на обществено място. И да го пита “do you like my boobs”п ред летището… много е зле тази. Момчето ще си хване белята с нея. А пред същото летище бях преди няколко дни (на 23 дек), не се допускат посрещачи и таксиметрови шофьори вътре в сградата, отвън се чака зад една ограда. Излишни бяха тези фасони що не я бил посрещнал. Човекът цветя купил, прегърна я… тя със сцените още от летището.

Онзи с аутизма (Форест)… тотал щета. Във всеки сезон ще има или транс, или джудже, или тройка, или човек с някакви отклонения… Този пък страдал от свръх активност и липса на внимание  (или невъзможност за съсредоточаване и фокусиране на вниманието), нещо от сорта.  Плюс аутизма, плюс визия “да ти леят куршум”, девствен на 32, майка му влиза с него в сексшопа и поръчва вместо него… абе.. Tragedy!

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:23 от diziler

# 247
Тази в Мароко няма никакъв шанс - напразно се е разходила до там!

Форест ме дразни и още повече ме дразни, как обвиняват Шийна, че е измамница. Всъщност, тя работи като ветеринар, а той е безработен (и 7 години е събирал пари за това пътуване). Парите, които родителите й са взели, са само нейни - решила е и ги е дала на родителите си, това си е нейна работа. Не е измама.

# 248
Той винаги ще е безработен, личи, че не е добре и има нужда друг да се грижи за него. Майка му ще се грижи докато е жива, а после? Аутизъм+дефицит на вниманието, плямпа глупости, има тикове... Няма кой да го наеме на сериозна работа, камо ли доxодоносна. Предполагам, че взима някаква инвалидна пенсия/помощ .

А 52 годишният с онази от Мадагаскар, дето иска дете от него, пък той вече има 5?  Тя просто иска да го върже, за да остане в щатите. С едно дете.. си е осигурила живота там.

# 249
Не мисля, че иска да го върже - тя е млада жена и е от Африка, сигурно иска дете.

Между другото, видях в Редит да обсъждат нещо трагично свързано с него (Рик) -
Скрит текст:
имало е още едно малко дете, но майката го оставила на новия си приятел да го гледа за един ден и той го убил (след което е осъден на 25 години затвор). Случило се е през 2013-та.
https://www.primetimer.com/features/the-devastating-tragedy-that … -van-vactors-life

Изглежда, че го е преодолял и от тогава явно са му се родили още деца.

# 250
# 251
Тия двуметрови нидерландци...

# 252
  • sofia
Синът на Джеси се казва Зевс Simple Smile

хахахаха е... как да се казва иначе хаха
ЧНГ на всички

# 253
  • Sofia

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:38 от Doli

# 254
Да, Тифани е говорила за него в последния епизод на Дневници. Казва се Рон, но не е свързан с бившия й съпруг, който също се казва Рон.

Снимките на Тифани и Роб, на които се целуват (бяха се появили на различни места) са ИИ. Двамата са само приятели и никога не са имали връзка.

Общи условия

Активация на акаунт