Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 115
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Колко време ще е отпуска д-р Георгиевски?

# 271
Аз ботокс слагам основно, за да ми повдигне веждите и за да не ми стават линии на челото и около очите. Сега ще чакам августската промоция и май пак ще слагам. Исках да мине малко време откакто спрях кърменето, за да се понаместят хормоните, че и сега още си ме тресат, най-гадно ми влияят на ексрасистолите (прескачания на сърцето) и малко ме е страх да слагам каквото и да е, да не вземе да "гръмне". То май до октомври важеше промото от август или се лъжа?
Чудя се кога мога да започна пак лазера за космите. Някой има ли идея?

Иначе за добавки - аз съм почвала разни неща,но никога не съм била сериозна. Единствено по време на бременността пиех шепа хапчета по 3 пъти на ден за задържане. Сигурно затова и накрая преносих Grin Сега пия магнезии и Мента, глог, валериан сироп за прескачанията, но аз като цяло освен ботокс и филъри, не обичам да експериментирам със някакви външни неща. Даже, честно казано напоследък доста си ме е страх и от ботокса и филърите, на пуста суета хаха
В депресивни периоди, имала съм 2 в живота доста тежки, спортът ме е вадил, плюс силно ограничаване на лоша храна. АД категорично отказвах да пия, пак от страх. Но това вече е друга тема.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 14:36 от KPP

# 272
Момичета, как мислите, може ли да поставя Скулптра 11 месеца след две ампули Хармоника. Много ми се иска да "хвана" д-р Трендафилова преди майчинството и август стават точно 11 месеца от поставените Хармоники. Да не се получат някакви сраствания или почти година е добър период.

# 273
Може би най-добре тя да каже.Пиши ѝ в Инстаграм, вероятно ще отговори.

# 274
Доктор Георгиевски няма да го има до края на юли. Август месец се връща.

# 275
Добре, ам..всички, които казахте, че слагате веднъж по 6-12 месеца, ще споделите ли кой вид ботокс и в коя клиника? Опитвам се да разбера какво да си сложа за намалението в месеца на раждане.

П.п. днес ми пристигнаха лизина, пролина и глицина и от утре почвам и аз. :Д

# 276
Не питам въобще, какъвто слагат в Дерма акт.

# 277
Обявиха намаленията в Дерма акт. И Хармоника, и Скулптра са намалени този път.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:10 от kalina_pehlivanova

# 278
Аз се чудя дали с времето, при системно слагане на ботокс, започва да държи по-дълго. Аз сложих за втори пат сега, 5 месеца след предното слагане, но ме беше пуснал на 4тия месец и изглеждах страшно уморена. Как чакате по 10-12 месеца или при вас не е толкова драстична разликата?

# 279
Не държи по-дълго, но бръчките не са така видими и не дразнят.

# 280
Не държи по-дълго, но бръчките не са така видими и не дразнят.
И мен не ме дразнят, не държи бетон я тия 10-12 месеца при мен, но и аз не целя такъв ефект.
Последно слагах около 6-7 единици, не знам какъв е, но и аз не съм в София.

# 281
Искам да се възползвам от промоцията (благодаря,  че споделихте) и докато при ботокс зная какво да отбележа,  при филър нямам идея, защото искам устни, но съвсем леко, хидратиране.
Май първо трябва да запиша час за консултация и тогава Thinking

# 282
Мен бръчки не ме дразнят толкова, имам предвид ботокс в jawline и платизма, защото само по този начин контура е приличен, иначе нищо не го държи друго.

# 283
Мен бръчки не ме дразнят толкова, имам предвид ботокс в jawline и платизма, защото само по този начин контура е приличен, иначе нищо не го държи друго.
Може ли да кажеш повече за това или да дадеш линк. И мен ме интересува повече контура.Не зная защо моята докторка отказва да ми сложи там. Веднъж само то направи и си беше точно както очаквах- изглади се.

# 284
И мен ме интересува. Къде го правиш?

Общи условия

Активация на акаунт