Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 469
  • 775
  •   1
Отговори
# 765
В сайта на Войнов пускат часове за преглед поетапно, не знам каква е логиката. Ако следите постоянно, изникват единични часове и за след месец. Само за петъците. Юни месец записах някакъв час за декември. После изникна за септември, та го преместих. Иначе от време на време излизаха и за юли, ама не ми беше удобно тогава. После спрях да ги следя.

Уж следя редовно, но не ми излиза нищо свободно. Звънях и в клиниката - казаха, че се записва само през сайта му.

# 766
Залепят се и не падат не знам как😅 и аз спя настрани.
Меди пийл тези са ми любимите

# 767
Ох, момичета, след голямо чудене и двоумене сложих Хармоника и хич не съм доволна. Останах с усещането, че лекарката се учи върху мен, а е утвърдено име. Едната ми страна е с подчертана скула и вдлъбване по средата, стана някаква странна асиметрия между двете ми половини на лицето. Исках една идея подобрение на контура и на марионетните, а контурът сега е по-зле, марионетните - както преди. Чак не мога да повярвам. Сложих преди четири дни, дали ще има подобрение някакво или напротив? Успокоение ми е донякъде, че сложихме само една ампула и мъжът ми казва, че съм си същата и просто съм отекла...

# 768
Вероятно е точно така с отока.Не мисля,че от поставена Хармоника може да се очаква мигновен ефект.

# 769
Oiuss, къде и при кого слага ХАрмониката? Може би е редно да се обадиш на лекарката...

# 770
В сайта на Войнов пускат часове за преглед поетапно, не знам каква е логиката. Ако следите постоянно, изникват единични часове и за след месец. Само за петъците. Юни месец записах някакъв час за декември. После изникна за септември, та го преместих. Иначе от време на време излизаха и за юли, ама не ми беше удобно тогава. После спрях да ги следя.

Уж следя редовно, но не ми излиза нищо свободно. Звънях и в клиниката - казаха, че се записва само през сайта му.
Аз точно вчера като прочетох поста на pepina влязох и случайно имаше свободен час за 12 септември. Досега и аз не бях попадала,а от рецепция само ми обещаваха, че ще ми звъннат и обратно и не ми звъняха. Така че явно трябва упорство.

# 771
Дано , ДХ3, не съм много запозната. Ще изчакам да се "разгърне", може и да имам грешни очаквания.

# 772
Момичета, 500 лв беше ботокса по промоцията нали? Че ще превеждам.

# 773
Да, 500 лева.

# 774
Има ли други ентусиасти като мен, които ходят с градски транспорт до Дерма Акт? Smiley Записах си първия лазер против розацея за 30 август, като се надявах вече да не е такава жега и слънце, но не ставам за метеоролог... И сега се притеснявам как да се прибера след лазера и дали ще бъде достатъчна защита за кожата шапка и 50-ти фактор? Проблем ми е само прибирането, иначе не мисля да се показвам навън в светлата част от денонощието Smile

# 775
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Не мога да се оринтирам за Jalupro има ли в момента намаление и какъв ефект дава под очи?
Алена, кое мислиш е по- добре за под очи Juvelook или това Jalupro за хлътнала зона без обем?

Нямам опит с Jalupro, но за описания проблем - Juvelook е по-подходящ Simple Smile

И ... заповядайте в новата тема Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт