Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 469
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Знае ли някой къде работи в момента д-р Михаил Михайлов? В Skin line казаха, че вече не е при тях.

# 736
Момичета, някоя варненка има ли? Няма да си повтарям въпроса, на който никой не отговори, идвам с друг😀 Клиник Варна и доктор Мерлин Башева ,отзиви?

# 737
Аз, след като спрях да кърмя и ми дойде МЦ, изкарах двуседмичен детокс, който по принцип карам два пъти в годината. Много е строг и върви с отводняващ чай. По принцип с този детокс малко бях прекалила и по едно време бях станала 55 кг (на 175). Супер много се сваля. Бях сигурна, че и сега ще сваля (имам 4 кг до тези, преди бременността). Изкарах го, като правех и леки упражнения. И 100 гр не свалих. Откакто не кърмя, ям общо взето по веднъж на ден и то салата или нещо такова, в сериозен калориен дефицит съм, плюс че правя по 15 х.крачки на ден, клекове, напади (докато приспивам Grin), мускулите ми започнаха да се оформят от цялото това движение и детокс, ама кг си стоят бетон. Така че, явно просто хормоните нещо не позволяват да свалим кг и това е. Силно се надявам догодина изведнъж да ги сваля. Какво е това чудо, не знам, но наистина няма никакъв смисъл от процедури.
След втората бременност ще правя Vaser Lipo и колкото искат да са кг тогава Grin

# 738
Вдигни калориите малко.

# 739
Вдигни калориите малко.
и прочети книгата "Код затлъстяване ",за да разбереш защо голям калориен дефицит не е равно на голямо сваляне на кг.

# 740
Здравейте! Не мога да се оринтирам за Jalupro има ли в момента намаление и какъв ефект дава под очи?
Алена, кое мислиш е по- добре за под очи Juvelook или това Jalupro за хлътнала зона без обем?

# 741
  • Варна
Момичета, някоя варненка има ли? Няма да си повтарям въпроса, на който никой не отговори, идвам с друг😀 Клиник Варна и доктор Мерлин Башева ,отзиви?
Личен опит нямам, но колежка смени една докторка, с мъжа от Клиник Варна, забравих му името и разликата стана осезаема.

За филъри в устни става въпрос. Мъжът й ги прави много по добре.

Обаче, в сайта не му виждам името и не знам дали още работи там. Млад, слаб, симпатяга. Със специалност пластична хирургия, не дерматолог.

За Мерлин Башева не съм чувала нищо.

# 742
Miss noir , благодаря❤ докторката също е пластичен хируг, ще пиша отзиви след четвъртък и снимков материал разбира се:)

# 743
  • Пловдив
Здравейте, досега не съм писала тук, но вече почнах да се замислям.
Бих искала да чуя вашето мнение. Тези бръчки под очите пачи крак ли са и какво ще помогне да ги намаля ( дори и временно) . На 35 съм и като цяло това е проблемната ми зона. Появяват се най-вече при усмивки. В статично положения са почти незабележими.
https://photos.app.goo.gl/3zV4MBA3E6DR4CcLA

# 744
Само ботокс ще помогне

# 745
Как ботокс би помогнал за бръчките под очите?

# 746
Аз, след като спрях да кърмя и ми дойде МЦ, изкарах двуседмичен детокс, който по принцип карам два пъти в годината. Много е строг и върви с отводняващ чай. По принцип с този детокс малко бях прекалила и по едно време бях станала 55 кг (на 175). Супер много се сваля. Бях сигурна, че и сега ще сваля (имам 4 кг до тези, преди бременността). Изкарах го, като правех и леки упражнения. И 100 гр не свалих. Откакто не кърмя, ям общо взето по веднъж на ден и то салата или нещо такова, в сериозен калориен дефицит съм, плюс че правя по 15 х.крачки на ден, клекове, напади (докато приспивам Grin), мускулите ми започнаха да се оформят от цялото това движение и детокс, ама кг си стоят бетон. Така че, явно просто хормоните нещо не позволяват да свалим кг и това е. Силно се надявам догодина изведнъж да ги сваля. Какво е това чудо, не знам, но наистина няма никакъв смисъл от процедури.
След втората бременност ще правя Vaser Lipo и колкото искат да са кг тогава Grin

Същата история е и при мен. С упражненията се усеща леко стягане и прибиране, но кг не мърдат изобщооо… ще си дойдат нещата на място, но явно си трябва време.

# 747
Точно за тези гънки май само поддръжка на кожата, каквато лекар прецени.

# 748
Това не е пачи крак. Той е във външния ъгъл на очите, а вие там бръчки изобщо нямате дори и като сте усмихната. Според мен е особеност на кожата и мускулите около очите. Лично мен не би ме дразнило и не бих правила нищо. Кожата е в добро състояние, не смятам, че има нужда от каквото и да било.

# 749
  • Пловдив
Благодаря за мненията. Признавам, че малко занемарих грижите по кожата последната половин година и може би и това оказва влияние.

Общи условия

Активация на акаунт