Остра болка и резултат тест за бременност

• 460
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,последна менструация на 29.05,в последната седмица гадене и главоболие.Мислех утре да си направя тест,но към обяд получих остра диария и веднага след нея силна,нетърпима болка вляво в областта около левия бъбрек,полежах час и усещането се притъпи до изтръпналост и лека болка,преминаваща и към гръбначния стълб.Направих си и теста и не мога да преценя резултата Sad Съвсем се обърках,помагайте със съвети какво да предприема.На толкова ранен етап посещението при гинеколога предполагам няма да даде яснота,нормални ли са тези неща и изобщо моля посъветвайте ме нещо, благодаря!

# 1
  • Телиш/Плевен
Тестът е положителен. Heart
За останалите неща е добре да попиташ лекар, например личния си лекар, особено ако искаш да пиеш някакви медикаменти. За гинеколог наистина е рано, ходи се най-рано след десетина дни закъснение на цикъла.

# 2
Много благодаря за отговора,като цяло издържам на болка,но изчетох за извънматочна бременност и се ужасих,нямам кръвотечение,но толкова рано може би само трябва да се чака.

# 3
Иди да те видят на ехограф .. иначе парацетамол и ношпа, бусколизин... То няма много друго при бременност ...

# 4
Въобще не си мислете за извънматочна. Тя не причинява симптоми толкова рано. Говоря от опит. Най-често болки при нея има към 7г.с, когато сакчето нарастне, а вие сега сте в 4г.с.
Може болката да е бъбрек, невралгия, нещо от червата, но едва ли е свързано с бременността.

# 5
Здравей! Аз също имах страшни, непоносими болки около 5 г.с.. никакво обезболяващо не помогна. Наложи се спешен ехограф, откриха ми киста. По-добре отиди да те видят, ако не знаеш от какво е и само се притесняваш, четеш в интернет..заради тревожността болката се усеща още по-силна, отколкото е.

# 6
Направих кръвен тест,резултат 1000 Simple Smile А болката най вероятно беше неврологична,днес минах и през ехограф,но казаха че още нищо не се вижда,само неясна точица.Изписаха ми профилактично Утрогестан 300-1 вечер.Ще се радвам някой да сподели мнение дали е необходимо,нямам прокървяване и предишни спонтанни аборти,на 41 год.съм.,не съм изследвала  прогестерон и се притеснявам да не навреди,видях че има доста странични ефекти.Предварително благодаря за споделените мнения:)

Общи условия

Активация на акаунт