Отговори
# 135
# 136
Добър веччер,момичета  Kissing Heart
Снимките на "Пера " са започнали  Hands Clap суепер Simple Smile Дано да има много голям успех това ново  начинание на Афито  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
А Лондон бой си гледа тениса и хич не му пука  Simple Smile Ама това стори още по-замъглено да го беше направи та хептен да не се разбере нищо от него ,обаче добре ,че има фенове на всякъде та и там са го изхващали  Simple Smile
Ау ,а Емри какво правиииии Simple Smile Леле вече никога няма да гледам на ягодовия ,а и на всеки червен сладолед просто като на сладолед    Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Бравоооо ,харесва  ми Hands Clap  Simple Smile
Харесва ми и  по-тъмния цвят на косата на Афра,очите и много  красиво изпъкяват на сладкото и личице  Heart

Heart  Heart  Heart   СейФер  Heart  Heart  Heart

# 137
Добро утро, момичета
Време е за кафе Simple Smile

# 138
Хелоу, мацки! 🫶
Къде сте днес, малко скучничко пак?! 🙃Няма снимки, няма новини!🙄

# 139
Здравейте, момичета!😊

Да сложим и лайка от Мерт, така де от Хира.😁

# 140
Здравейте дами!🌷🧿
Наистина днес е малко по-тихо, предполагам заради жегата, а и заради липсата на някаква, каквато и да било информация…
Снощи Фурканчо се разнасяше на някакво парти с Йешим и Дуйгу и разни други.
Май само толкова 🙄

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 14:28 от bruja_piruja

# 141
  • София
Днес още не съм видяла снимки от сета на Афра. Обаче най-после два пъти ми излезе рекламата й с Енгин в Инстаграм.

Сега играе турската тенисистка и води. Джокович е по-късно, та да видим ще ходи ли Мерт пак в онзи ресторант.
Аз намерих вчера билети, но цените за централния корт за трети кръг бяха по 8000 лв и почти бяха изчерпани.

# 142
Ето го бъдещия актьор

# 143
# 144
  • София
🧿🧿🧿

# 145
И аз да сложа, най-красивото момче! 🧿

# 146
някой като, че ли му викна и той се обърна и го очакваше, към него се доближи някой (май е жена) с шапка, кой ли е?

# 147
Все пак отиде на Уимбълдън! Това е супер! Браво на Мерт! 🧿🧿🧿🧿
Иначе за мен той разговаря с двойката, която е пред него - момче и момиче и с хората около тях. Предполагам са заедно всички. 🤔🙄

# 148
# 149
Победила е тази девойка! Браво, всички много се радват! Турците имам предвид…❤

Общи условия

Активация на акаунт