Отговори
# 180
А да знаете аз на Гришо как се радвах само, макар и далеч от Лондон 😁! Да гледаш на живо любимия спорт и един от хората, на които открито си казвал, че се възхищаваш, е наистина сбъдната мечта. Надявам се тези хубави моменти и емоции да заредят Мерт максимално и да ни зарадва с ново превъплъщение и проекти скоро.
Браво и на Дефакто, че с тези снимки зад кадър ни подариха усмихната Афи. Много искам да я видя с новата визия. От снимките и сторитата ми харесва страшно много.

🤍🧿

# 181
Представяте ли си в някой бъдещ проект Мерт да играе тенисист?😃 Хайде дано!🍀

# 182
Ив +1😍
Дано Мерто не се завърне с дизи за някоя телевизия! 🙏 този сезон е ред  на дизи за дигитална платформа, после пак филм, но за киното! 😜 Една година почивка от телевизията им трябва и на Мерто , и на Афито! 🙄

# 183
Добър вечер ,момичета  Kissing Heart
Днес е един мноооого хубав ден за Мерт . Simple Smile И Джокович видя и на сънародничката си се зарадва еми какво по-хубаво от това  Simple Smile Супер нека си почива и да събира хубави емоции, имаше нужда от това след толкова дълъг и непрекъснат снимачен период.
И от Афито и Дефакто имаме хубава изненада с това видео от заснемането на реклмата.Еми днес ни е хубав деня и на нас феновете на Афра и Мерт. Heart
Heart Heart  Heart СейФер  Heart  Heart  Heart

https://x.com/arcadieluire/status/1862789362036900249

# 184
Няма нужда от коментар, нали?! 🧿

# 185
Значи да ви кажа не знам как ще е с първото място в класацията за социалните мрежи Мерт Simple Smile Сигурно ще ги бие другите с бая висок бал/ точки.
И за Афра очаквам да е с висок резултат на първо място покрай Пера сега. И не е лошо да почне да пуска повече снимки с новата визия зад кулисите Wink

# 186
Тук също,  взаимодействието  Само за офертите
https://x.com/DTural/status/1939585135227060333

Purple HeartGreen HeartPurple Heart

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 21:37 от KrasiAnna

# 187
В чест на нашия отбор Делулу! 😍

🤍🧿🧄🪬♾

# 188
  • София
И аз много се радвам, че сега имат възможност да си осъществят мечтите. Концерти, мачове, почивки, на кой каквото му се иска.
Обаче съм потресена от коментарите на различни хора, сега погледнах някакви неща в Х. Качвам снимки направо

Бел, какви дизита, добре, че Афра бързо си каза, че няма такива намерения. Надявам се и Мерт да няма, това ще е голяма грешка. За платформи или кино да снимат, сега е момента, имат със сигурност много предложения за главни роли. Дано Афра направи и един филм след Пера.

# 189
Народа извади архивите…
СейФер… Ферит
https://www.instagram.com/reel/DLp-6XJNqpN/?igsh=anE0MG1yM2Eyeml3

# 190
Ужас! 😢 От Гьоздето

# 191
И аз много се радвам, че сега имат възможност да си осъществят мечтите. Концерти, мачове, почивки, на кой каквото му се иска.
Обаче съм потресена от коментарите на различни хора, сега погледнах някакви неща в Х. Качвам снимки направо

Бел, какви дизита, добре, че Афра бързо си каза, че няма такива намерения. Надявам се и Мерт да няма, това ще е голяма грешка. За платформи или кино да снимат, сега е момента, имат със сигурност много предложения за главни роли. Дано Афра направи и един филм след Пера.

Хора без работа, това не са фенове на Афра а хейтъри на Мерт, ако бяха фенове на Афра, щяха да я подкрепят и да се интересуват от нея, а не да търсят момичета, с които да свържат Мерт

# 192
Много готин бе! 😍 И прекрасният му глас! 🤗🤗🤗

# 193
Ми той Мерт с толкова жени не трябва да става от леглото. 🤣 Едната го води по почивки, другата в Париж го храни по ресторанти, тази го води на Уимбълдън, егати какъв Рай за него. 😄

# 194
  • София
Анабел, много точно. Следвам в Х хора, които са си фенове само на Афра или само на Мерт, споделят си инфо за всеки от тях и толкова.
Четох, че сините отметки виждат лайковете, пак са хванали нещо Джансу, но нямах време за подробности. Как може на тази да не са й спрели всички профили досега. Ето това е баш пример за хейтър на Мерт, един тон глупости пише всеки ден. Изобщо не се интересува от Афра, използва я за прикритие, но много нейни фенове я следват и за жалост вярват на измишльотините й. А и тя има 100 профила, пише едно и също през тях и алгоритъма на Х ги извежда в общия поток на последователите й.

Общи условия

Активация на акаунт