Отговори
# 210
Харесвам Дисни плюс, радвам се, че нашите ще снимат за тях. Дано продължат с още проекти за тях след това.
Да има да гледам платформата повече и да си заслужава за какво плащам Simple Smile
Нетфликс ме разочароваха как бавят филма на Мерт. Сърдита съм им Simple Smile

# 211
Да видим ... Ако трябва да съм честна, бих искала да гледам Мерт в комедия или някакъв екшън. Стискам палци и с "Пера" да видим нещо такова. И то не, защото Мерт и Афи ще са с други партньори, а просто искам да ги видя в нещо различно, да видя друго тяхно лице, самите те да се предизвикат и да опитат да се надскочат. Няма да лъжа -  емоцията от YC също още е на лице и ще е трудно да забравим или по-скоро да не правим сравнения с образите, които толкова обикнахме.
Мерт и Афи си извоюваха правото да избират, да се надяваме, че ще направят правилните избори и двамата. Аз с удоволствие ще ги следя.
🤍🧿

# 212
  • София
Ами аз исках психо трилър, ама ...
Нямам мнение за тази актриса и по-добре, че за много други имам, обаче лошо Joy
Сега ще излезе, че Мерт е бил в Истанбул за няколко дни, все повече натам вървят нещата.

# 213
Мерт искам да го гледам в тежка драма Да не мога да мисля за нищо след филма 2 часа  Надявам се това да е филмът , който чакаме
За сега ще му се доверя за Дисни  , но с Мирай нз как ще се спогодим

# 214
Аз се радвам, че е за интернет платформа, но не и за партньорката, доста ми е студена, не знам! Гледала съм я като малка и нямам впечатления от нея!

Аз я гледах в Птичи полет (там беше гаднярка 😁) и после в Безгранична любов. Смятам, че се справя добре. Талантлива и много красива. Много по-добър вариант от някои от другите новоизграващи звезди 😁.

# 215
Аз се радвам, че е за интернет платформа, но не и за партньорката, доста ми е студена, не знам! Гледала съм я като малка и нямам впечатления от нея!

Аз я гледах в Птичи полет (там беше гаднярка 😁) и после в Безгранична любов. Смятам, че се справя добре. Талантлива и много красива. Много по-добър вариант от някои от другите новоизграващи звезди 😁.

Много добри отзиви имаше за сериала , който напусна (не му знам името) Харесвана е много и от арабските фенове
Ще се жертвам GrinningИмам ли избор Kissing Heart

# 216
Не ме кефи Мирай, ама както казах  радвам се, че не е Джемре.🤪

# 217
Диче, съгласна съм!🥰 Мирай Данер наистина е много по-добър вариант, щото има и такива звездииии и такива звезди! Както се казва, късмет имаме май! 😜
Аз съм я гледала само в Квартала на богатите преди мнооого време!

# 218
Един от проектите на сценаристката е моят любим Езел.🤗

# 219
Като сме на тема филми, проекти за Афрам. Да ви кажа нещо, което ми попада от известно време и все забравям да го пусна. Има в момента някаква много популярна книга превърната във филм. Филма има много различни версии снимани от различни държави. Казва се  Culpa Mia. Нещо подобно на 50 нюанса сиво може би. Не съм запозната със самата история. Но може би е за лошо момче и добро момиче, което го обиква. На няколко пъти в Х ми попадат хора, които искат за турския вариант Афрам да играят главните. Даже нещо като подписка правят. Срещнах и няколко фен артчета.
Сега обаче, когато ми трябва не го намирам. Търся обаче не излиза. Може и да са го изтрили.
Ако пак ми попадне ще ви го пусна Simple Smile

# 220
Аллах курсун!🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Не ме кефи Мирай, ама както казах  радвам се, че не е Джемре.🤪

# 221
За мен Мирай е актриса, не като разни други, започнал отдолу и отдавна… Не е лоша, а и в крайна сметка пари трябва да се изкарват.
И аз искам да гледам Мерт в сериозни и тежки драми, но за сега, това е, което имаме.
Сценаристката е много добра, режисьора също. Предполага се, че ще има нещо интересно, не само една чисто любовна, романтична история…

# 222
Като се замисля , ми се прояснява 89 еп и телефонистът в еп 101
Питат Халис : Kъде е Ферит?
 Има работа !
 Има да,  за MF Yapim Grinning

Поне едно е сигурно Шнура срина Ферит , Мерт отнесе много хейт , но се надявам на "Извади очи , за да изпише вежди"

# 223
Партньорства да има! 🙄

# 224
Партньорства да има! 🙄

Тука са с гаджетата.😜

Общи условия

Активация на акаунт