Отговори
# 675
Момичета дано сте прави 🤕🥺....
Аз страдам 💔💔💔

# 676
KrasiAnna, +1 👏
Диче, 😭 на мен все още ми е много, много мъчно за АфРам!
Мерд е много хубав на лондонските снимки! 🤍

# 677
но на тези снимки не изглежда толкова пълен, колкото на плажа

гложди ме един въпрос - защо Мерт е ходил на снимачната площадка, щом е намислил този ход (ако е вярно). Иска ми се да е, за да се уговорят с Афи за това събитие. Дано да е трик, за който е общо решението и е за заблуда на феновете заради проектите им. Като не иска Онур да се види до края на снимките визията на Афи, поне така феновете да имат взаимодействие за нея. Х е залят с нейни видеа и снимки. Мисията е изпълнена.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 13:12 от ani.zaiche

# 678
  • София
Хелоууу, добрах се до темата най-после. Хора, не ги мислете толкова.
И аз изгледах репортажа, виждат камерите, Мерт се държи меко казано отвратително, ако тази му е гадже. Снимали са ги часове и само това са изкарали като най-интимно.
Ясно е, че има причина да отиде там, да извикат журналисти, да изгони Ясир и неговата и да ги снимат.
Чакам още пирони, за жалост. Но и това ще мине.

# 679
Здравейте, момичета
Преспах и установих, че каквото и да е това чудо сега аз няма да спра или да ми попречи да ги шипвам Афрам.
Гадно ми е да, боли ме,в шок съм.
Но животът продължава. Оставам си с хубавото от Сейфер и Афрам и ще си ги гледам периодично тези моменти.
Междувременно си следя отделно Афра и отделно Мерт. Пък само времето ще покаже.
Трудно ще се отърват според мен от хаштаговете за Афрам и Сейфер. Хората още ги ползват, нищо,че не са трейдинг.

# 680
Мистери, то не остана място за още пирони, преизпълниха плана.😵‍💫

# 681
  • София

Има, има, аз съм се насроила.

# 682

Да не вземе да се зажени за момата?🤣(Боже опази🤪)

# 683
Нещо от инстаграм.Аз съм съгласна.
Скрит текст:
Вероятно най-лошото изпълнение на Мерт пред камера някога. 🤣
Колкото повече гледам тези клипове и анализирам нещата, толкова повече осъзнавам колко е сценарийно всичко това. Мерт буквално се държи като клоун с цялата тази драма. Тук изобщо няма любов - хайде. Всичко изглежда толкова фалшиво. 😭

Той знаеше, че го снимат. Той искаше така.
Разбирам защо е направил такава екстремна стъпка - знаеше, че ако просто беше обявил раздялата, хората пак щяха да изпратят Афрам и нямаше да му повярват. Но начинът, по който го направи беше грешен.

Наистина се надявам да работи с професионален екип и агенция, които могат да го съветват по-добре.

📌И последно, моля, спрете да излагате Афра като я ставате жертва. Афра и Мерт се разделиха още през февруари. И двамата имат пълното право да продължат напред. Спри да се държиш сякаш Мерт е извършил престъпление.
#mertramazandemir #afrasaraçoğlu #seyfer #yaliçapkini         

Превода е малко зле,но се разбира.Между другото,помните ли последния път когато папараците изловиха Афра?Когато тя каза,че на есен няма намерение да се снима за телевизията?Имаше въпрос как върви любовния и живот и тя отново се усмихна и нищо не отговори.Тогава се заблудих,че всичко между нея и Мерт е наред.Тук обаче пише,че още февруари месец са се разделили.За мен няма значение кога се е случило.Харесвам ги и двамата.Между другото,точно два дни преди да гръмне тази "бомба" ОГМ пуснаха в инстаграм някаква анкета от рода на Ако в телефона ви се трупат съобщения от Ферит и още няколко герои бяха написани на кого ще отговорите първо.Сещате се как са отговорили феновете.Всичко беше Ферит,Сейфер,Афрам и критики за злополучния 3-ти сезон и финал на сериала.Дали и ОГМ не са замесени?

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 14:00 от mimi 65

# 684
Мистери, то не остана място за още пирони, преизпълниха плана.😵💫

Да не вземе да се зажени за момата?🤣(Боже опази🤪)
🤣🤣🤣🤣🤣 много ме разсмя това🤣🤣🤣🤣🤣
Не мисля, че има такава опасност!
Иначе Мистери е супер права, за това не се бях замисляла, тая да му е гадже или той да ми е гадже от една седмица примерно (демек в апогея на връзката ни) и да се държи така с мен/нея😱😱😱😱. То направо е да го зарязва още от сега. Меко казано е като последна грижа… е от време на време има някакво внимание под форма на костенурка 🤣🤣🤣

# 685
Не е ли странно, че не вървят един до друг, а мацито като работничка върви отзад, явно Мерт много я уважава и е голям кавалер към нея.

благодаря ви, момичета, че ви има. Без вас не бих устискала на подобни новини. Първо ги разчепкваме и изливаме чувствата си, а после се успокояваме и се шегуваме. Страхотно е!

много от коментарите в Х припомнят моменти и реплики от сериала - Мерт повтаря Ферит - май сме в 4 сезон, но ГГ са с други имена

нямам търпение да се разбере коя е мацката, все ще изясни "инцидента"

Ама и Мерт хич го няма. Не успя да улучи устните й, а леко отстрани ми се вижда, че я целуна. А Ферит се справя по-добре.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 14:54 от ani.zaiche

# 686
# 687
Нещата вече започнаха да излизат извън контрол навсякъде в социалните мрежи, феновете на Афра и Афрам обиждат Мерт, феновете на Мерт отвръщат на обидите, с минали неща за Афра, постоянно и двамата са обиждани от другата страна, кофти е и двамата да са под постоянни обиди, а мениджърите на Афра и Мерт не предприемат нищо. Наистина трябваше Афра и Мерт да си останат просто добри приятели или поне да бяха казали че вече не са заедно, знам че не е наша работа за личните им животи но ако и двамата бяха откровени и бяха казали по-рано че не са заедно сега нямаше да се стигне до всичките тези неща. Това е моето мнение за случващото се

# 688
дали целта на "инцидента" не е за подготовка на почвата за сериала на Мерт. Той трябва да има любовни, а може и по-горещи сцени с Мирай. Знаем как реагираха феновете миналата година за Дияр. Сега, за да се избегне същата ситуация, да "освободят" Мерт от Афи и дават време на феновете да възприемат и свикнат, че няма АфРам.

# 689
  • София
Според акаунти, на които вярвам, защото преди са казвали разни неща, Мерт и Афра са се виждали в Истанбул съвсем скоро, той се е прибрал за няколко дни. Ако са се скарали сериозно е било тогава.
В деня на новината на Бирсен за новия сериал на Мерт, той се появи на Уимбълдън с тази жена. Явно нямаше нужния ефект това появяване и решихме да отидем в Бодрум и да се правим, че не виждаме, че ни снимат с часове.
Анабел, не вярвам Мерт да не е знаел какъв ще е ефектът от неговите действия. След като и днес продължава дано наистина няма още глупости до старата на снимките.
Фуркан и той на ваканция с компания, Айбюке не знам дали се прибра от Япония и дали не е с него, ама и там хм, абе странно изглеждащи отстрани ходове.

Общи условия

Активация на акаунт