Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 407
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Айде пак да питам нещо, което много беше дъвкано, ама явно ме е хванала жегата и дори с ровене назад не го откривам. Ако детето не бъде класирано никъде на първо класиране, участва ли във второ или направо в трето?

# 1 381
Айде пак да питам нещо, което много беше дъвкано, ама явно ме е хванала жегата и дори с ровене назад не го откривам. Ако детето не бъде класирано никъде на първо класиране, участва ли във второ или направо в трето?

Участва автоматично във второ.

# 1 382
Здравейте, пред дилема сме, както сигурно не малко от вас и ще се радвам да чуя вашето мнение. Дъщеря ми имаше огромно желание да учи в СГСАГ - архитектура, но за съжаление балът няма да й стигне. Единственият й шанс за това училище е паралелката Брокер на имоти. Моля, ако някой има впечатления от тази специалност нека сподели. Благодаря предварително!

# 1 383
  • София

За участие във второ класиране нали трябва да отиде в училището, в което е прието, и да заяви, че ще участва на второ класиране?

# 1 384

За участие във второ класиране нали трябва да отиде в училището, в което е прието, и да заяви, че ще участва на второ класиране?
Да, ако си приет някъде. Горе се обсъжда какво става, ако изобщо никъде не си класиран - тогава автоматично участваш на второто класиране, без да подаваш заявление за това.

# 1 385
Здравейте, пред дилема сме, както сигурно не малко от вас и ще се радвам да чуя вашето мнение. Дъщеря ми имаше огромно желание да учи в СГСАГ - архитектура, но за съжаление балът няма да й стигне. Единственият й шанс за това училище е паралелката Брокер на имоти. Моля, ако някой има впечатления от тази специалност нека сподели. Благодаря предварително!

На дните на професите в Ларгото говорих с едно от момчетата на щанда на СГСАГ. Той ми каза, че имало деца, които отпадали през годините и се освобождавали места в паралелките и тогава давали на децата от други специалности възможност отново да кандидатстват вътрешно на база на оценки и да си сменят специалността. Той ми го обясняваше във връзка с това, че не бил влязъл исканата от него специалност, но в последствие разбрал, че всъщност харесва сегашната повече и не иска да се мести.
Обадете се в училището според мен и питайте дали това действително е така, защото информацията беше от дете все пак.

# 1 386
  • София
Здравейте!
Имам следното питане: абстрахирайки се от езиковите и природните профили (желани са и АЕ, и НЕ, природния профил - също) и локацията на двете училища - ако трябва да се избира между 35-то и 32-ро, кое е за предпочитане (ръководство, преподавателски състав, среда, микроклимат, друго, за което се сетите)?

# 1 387
  • София
Здравейте!
Имам следното питане: абстрахирайки се от езиковите и природните профили (желани са и АЕ, и НЕ, природния профил - също) и локацията на двете училища - ако трябва да се избира между 35-то и 32-ро, кое е за предпочитане (ръководство, преподавателски състав, среда, микроклимат, друго, за което се сетите)?
Аз бих избрала 35 училище. До колкото знам от приятели езиците са на много високо ниво, то за това държи висок бал.

# 1 388
Няколко близки деца са в 35 то и са много доволни точно от ръководството. Отношението е добронамерено и разбиращо към децата.

# 1 389
И аз бих ги подредила 35, после 32, като причината е, че 32 ипредлага само английски като първи език, а за мен той е с  по-ниска приоритетност. Нямам други причини.

# 1 390
И аз бих ги подредила 35, после 32, като причината е, че 32 ипредлага само английски като първи език, а за мен той е с  по-ниска приоритетност. Нямам други причини.
Дъщеря ми ги беше наредила 35 с Немски, 32 и после 35 с френски. Приеха я в 32.

# 1 391
  • София
Стига да не пречи руския Blush при нас само заради него беше голямото чудене за подредба. Последно ще сложим 35-то пред 31 и 32.. Обади ми се от плажа, явно там  по-лесно се взимат решения: "Сигурен съм, споко, няма да мрънкам после."
Трябваше лагерът да е седмица по-рано да си спестим някои емоции.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 12:45 от Niffi

# 1 392
  • В реалността
РУО Шумен пуснаха Статистики за успеваемостта. Дочакахме и ние.

# 1 393
  • Куциндрел
При нас водещото е какво ще учи, а руския е 2ри език. Ще го преглътне. Само едно единствено нещо иска, даже и вчера говорихме. Още седмица и ще стане ясно дали ще влезе там.

# 1 394
Ако гледаме природните паралелки как бихте подредили 22ро, 32ро, 127мо и 134то, че сме в голяма чуденка Благодаря предварително на споделилите!

Общи условия

Активация на акаунт