Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 374
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 410
Ние взехме медицинското днес. Как изглеждат вашите? Нашето е с размер на тефтер, едно листче. Така ли трябва да е?
Как ще виждате балове преди да се завърти класирането? Или си представяте системата непрекъснато да "джурка" при всяко подадено заявление или промяна? Вярно трябва да се учат повече практически задачи.....
Просто допусках, че може би има вариант системата да е по-умна, отколкото е и да показва минималния бал към момента на подаване на заявлението /не всеки път, като отвориш сайта, да виждаш различен бал/. Надценила съм я системата явно. Който иска, нека си решава практически задачи.🙂

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 19:45 от dolce miele

# 1 411
  • София
Това е абсурд в реално време да се променя и да се вижда бала на другите кандидати, значи най-ентусиазираните майки, стоят денонощно 3 денонощия в системата, променят желанията в зависимост от останалите кандидати???

# 1 412
Dincho, нищо не доказвам и не аз раздавам квалификации за глупост, неграмотност, непросветеност. Просто зададох въпрос, нямаше никаква нужда от квалификации. 
milka22, не знам за другите, но аз смятам да подам само едно заявление и нямам намерения да стоя денонощно в системата и да променям желанията. За мен това би било още излишен стрес🙂

# 1 413
  • София
Това е абсурд в реално време да се променя и да се вижда бала на другите кандидати, значи най-ентусиазираните майки, стоят денонощно 3 денонощия в системата, променят желанията в зависимост от останалите кандидати???
Ще има да дебнат и да пренареждат до откат и ще е необходима компютърна мощ като в дейта център 😁

# 1 414
  • София
Аз не знам някъде по света да има такова класиране, обаче си го визуализирах и... егати ужаса! Значи, пускаш заявление, виждаш се класиран в най-желаната паралелка и три деня трепериш денонощно дали няма да изпаднеш от нея всеки миг. Scream Нещо като фондовата борса в Ню Йорк си представих... бррр.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 19:30 от sanaka

# 1 415
Леле, това ако го има, ще е луда работа! Smiley
Аз съм решила утре да ги кача моите на Витоша, да се поразхладим малко, вечерта ще наредим желанията в системата, в четвъртък ще ходим до Банкя, после ще стягаме багаж, че са на лагер кандидат гимназиста и сестра му следващата седмица - няма какво да ги мисля повече нещата, каквото - такова.

Нова тема ще пуска ли някой?! Аз не знам как се прави.

# 1 416
  • София
Ние взехме медицинското днес. Как изглеждат вашите? Нашето е с размер на тефтер, едно листче. Така ли трябва да е?
Как ще виждате балове преди да се завърти класирането? Или си представяте системата непрекъснато да "джурка" при всяко подадено заявление или промяна? Вярно трябва да се учат повече практически задачи.....
Просто допусках, че може би има вариант системата да е по-умна, отколкото е о да показва минималният бал към момента на подаване на заявлението /не всеки път, като отвориш сайта, да виждаш различен бал/. Надценила съм я системата явно. Който иска, нека си решава практически задачи.🙂
Ох, при положение, че входните данни мърдат и ще мърдат до приключване на срока, дори да има супер-супер-супер мощни компютри, такава информация   ще е подвеждаща и до нищо добро няма да доведе.  Мъничко търпение. На "системите" трябва да се дават смислени задачи, ако искаме полезни отговори.

# 1 417
  • София
И то не само в София, но в цяла България и в чужбина, защото за да издържи семейството 72 часа, трябва да ангажира роднини , приятели в страната и чужбина, може и нова бизнес ниша да се отвори - фирма за редене на желания. Очевидно това не е необходимо и е абсолютно ненужно.

# 1 418
Аз не знам някъде по света да има такова класиране, обаче си го визуализирах и... егати ужаса! Значи, пускаш заявление, виждаш се класиран в най-еланата паралелка и три деня трепериш денонощно дали няма да изпаднеш от нея всеки миг. Scream

Ами така е по изборите и явно това ни влияе вече след толкова много избори. Гледаш временното класиране и съответно си оставаш вкъщи, защото от твоя глас няма нужда или обратното - мобилизираш цялата рода да гласува, за да не изпадне любимата ти партия. То по принцип това е незаконно, ама го правят по най-различни хитроумни начини. Обаче тука е различно и все пак става дума за любимите ни деца. Няма нужда да се караме за такива работи броени часове преди отключването на системата!

# 1 419
Аз не знам някъде по света да има такова класиране, обаче си го визуализирах и... егати ужаса! Значи, пускаш заявление, виждаш се класиран в най-еланата паралелка и три деня трепериш денонощно дали няма да изпаднеш от нея всеки миг. Scream
Така описано си го представих като социален експеримент за тестване на нервите на участниците в класирането. Три дена "Големият брат" те наблюдава как се гърчиш, потиш, гризеш нокти.... и накрая натиска копчето на джуркането и вика: "Айде, стига толко, от мен да мине!"... и следва демоничен смях. Joy

# 1 420
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кое е отговорното лице, на което трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН? Използвани са метафори.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 19:48 от Априлски душ

# 1 421
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кой е отговорният, на когото трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН?

Първо на министъра, после и на останалите  от екипа му ... HugJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 422
  • София
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кой е отговорното лице, на което трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН?
Който и да е, все ще има защо. Joy

# 1 423
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кой е отговорният, на когото трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН?

Първо на министъра, после и на останалите  от екипа му ... HugJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Аз мисля, че кметът е виновен! Smile

Кво пиете бе хора?! Що за тревоги ви обвзеха?!

# 1 424
  • София
И аз това се питам.

Общи условия

Активация на акаунт