Въпроси към модераторите и администраторите

• 70 977
  • 790
  •   2
Отговори
# 765
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Яна, дай линка към снимката, да видим дали някой друг ще успее да я качи по някакъв начин.

# 766
  • Euskal Herria
Опитах и през друг браузър, и там не може.
Най-обикновена снимка - от фейсбук примерно, която е публична. Опитвах с най-различни снимки - без резултат.

И все още, когато ползвам търсачката, не ми позволява да изпиша повече от две-три думи и изскачат три прозореца (един върху друг) със следния надпис:
Cannot read properties of undefined (reading 'unix')

Последна редакция: пн, 08 юни 2026, 20:33 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 767
Заключване на последната ми тема ,моля

# 768
Не мога да качвам снимки от два дни(от телефона).Когато натисна бутона за качване на снимка,се появява "качи от устройството",избирам снимката и нищо не се случва.Какъв е проблема?
Имам същият проблем около две седмици, също от мобилна версия. Има ли какво да направя от моя страна за да се оправи?
Техническият екип докладва, че проблемът е отстранен.
Моля за потвърждение.
Tatti, продължава да не става. По същия начин е - избирам снимка, цъкам и не зарежда, връща ме на избор на снимка наново. Понеже виждам, че се оплаквам аз, Кайсия и Яна, може би проблемът е за достъп от чужбина

# 769
  • Down south
Другаде е проблема.
От "моята" чужбина се качват снимки без проблеми.
Опитах пробно от настолен компютър, таблет и телефон.

# 770
Възможно е. Аз съм в Белгия и не мога да качвам от мобилен телефон. Не си знам паролата за да пробвам от компютър.

# 771
  • тук и там
Аз също съм в Белгия и не става качването на снимки,но...от телефон Самсунг.Пробвах с един стар Хсиоми и от там става.На Хсиомито не знам от кога не съм правила актуалузация,та ще е със някоя стара версия Андроид.Та не е решен проблема,все още на някои устройства просто не става.От настолната версия става,с мобилната-не.Има нещо ,което е несъвместимо-с телефоните,последните версии или друго.

Последна редакция: ср, 10 юни 2026, 08:16 от Кайсия

# 772
Здравейте, снощи публикувах тема със заглавие "Зуека и Рачков" в категория телевизия, но още снощи видях, че не мога да я отворя. Изписва се код за грешка 404. Бихте ли ми казали дали темата е изтрита или преместена и каква е причината?

# 773
Здравейте,

Потребител с име Ябълково сладко •°▪ ми е писала ЛС. Искам да ѝ отговоря, но ми дава, че не е намерен такъв потребител. Вероятно има някакъв проблем, заради всичките странни препинателни знаци.
Някаква идея как мога все пак да ѝ отговоря?

# 774
Пишете на потребителското име, не на екранното.

# 775
Колко пъти трябва да попълним анкетата на Войо, за да спре да ни излиза? Няма ли начин да се сложи някакъв филтър и попълнилите анкетата да се изключват при следващото появяване?

# 776
Да. Вместо да вкарват толкова пари в тая безсмислена и за много хора нерелевантна анкета (сигурна съм, че по-голямата част от потребителите не са родители на МАЛКИ деца, които да гледат детско съдържание), да ги дадат за конкурентно съдържание. И аз щях да питам кога ще спре да излиза.

# 777
  • София
Колко пъти трябва да попълним анкетата на Войо, за да спре да ни излиза? Няма ли начин да се сложи някакъв филтър и попълнилите анкетата да се изключват при следващото появяване?

Точно, а и на мен ми излиза само един въпрос, дали съм го ползвала в последните 12 месеца. Не, не съм, но съм го ползвала в предишните 36 и имам какво да споделя. Лошо качество, но много приличен съпорт например.

# 778
Аз попълниx анкетата още първия път, но след това при всяко влизане в BG Mamma ми изкача същият банер.

# 779
Със Солгар беше същото.

Общи условия

Активация на акаунт