Въпроси към модераторите и администраторите

• 74 717
  • 841
  •   2
Отговори
# 825
  • софия
Имали нови условия за бутон "Полезно"?
Преди беше до 20 ползвания в рамките на час. От известно време е много по-малко за по-дълго време.

# 826
Съгласията излизат всякак.

# 827
И ако приемеш всики ли?

# 828
  • София
Да. Аз мислих, че е заради VPNa,  но не непрекъснато излизат.

# 829
  • тук и там
Продължава проблемът със качването на снимки.Вече и от лаптоп не става,и от настолната версия също.Та нещата стават по-зле.Преди само от мобилната не можеше,сега от никъде..

# 830
Не прочетохте ли, че се правят промени във форума и доста неща в момента може да са проблемни?

# 831
Безкрайните чаршафи от умишлено цитирани снимки в кралската правят темата невъзможна за четене през телефон. Сигналите към модераторите нямат особен ефект.

# 832
  • София
Не прочетохте ли, че се правят промени във форума и доста неща в момента може да са проблемни?
А вие не прочетохте ли, че обновяването на форума се прави независимо и на друга платформа, защото поне 10 пъти го уточниха.

# 833
Излиза оранжева лента "НОВО: Дигитални асистенти Виж", но като се кликне на нея се отваря абсолютно празна страница. Вероятно са отпуска асистентите.

# 834
Аз ги виждам асистентите.
Но днес има някакви проблеми с форума – може да си уцелила такъв.

# 835
  • София
Здравейте,
Два пъти писах на посочения имейл в темата за Лоялната програма, че искам да ползвам вече закупен ваучер за CCC, но не получавам отговор.
Моля за съдействие!
Благодаря предварително!

# 836
  • Sofia
Здравейте,
Два пъти писах на посочения имейл в темата за Лоялната програма, че искам да ползвам вече закупен ваучер за CCC, но не получавам отговор.
Моля за съдействие!
Благодаря предварително!
Здравейте,
Имам уверението на екипа, отговарящ за лоялната програма, че са се свързали с Вас по имейл и че допълнително ще Ви пишат и на лично съобщение.

# 837
  • София
Здравейте,
Моля за съдействие!
Благодаря предварително!
Здравейте,
Имам уверението на екипа, отговарящ за лоялната програма, че са се свързали с Вас по имейл и че допълнително ще Ви пишат и на лично съобщение.
Направено е, благодаря Ви!

# 838
Привет!
Съпругът ми има акаунт тук от над 16 години, който е ползвал много рядко.
Миналата седмица го използвах аз, но има забрана поради мултиакаунтинг. Вкъщи всеки има лаптоп, но имаме и настолен компютър, от който всъщност влезнах в акаунта му. Има ли шанс да се възстанови?

# 839
  • София
Да погледнете този профил, моля  https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=795607;sa=showPosts

Общи условия

Активация на акаунт