Въпроси към модераторите и администраторите

• 76 836
  • 863
  •   2
Отговори
# 855
  • Буркина Фасо
Как мога да спра известията за нови коментари в дадена тема? Опитах с бутона следи/следвано, но не става. Коментирала съм в нея, но тъй като продължава да е отворена, явно докато не бъде заключена, ще е така. Няма опция за триене на коментари, за да го прекратя по този начин.
Става дума за темата - "Шокиращо масово самоубийство или убийство в Петрохан - какво знаем и какво липсва". Това известие ме влудява, моля помогнете! 3000+ страници е вече!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497478&utm_source=b … tlink#msg37497478

# 856
  • Sofia
Здравейте, защо не мога да вляза в тема"Ханде ерчел керрм бюрсин тема 60" днес ?
Здравейте,
Няма причина. Темата е активна, а профилът Ви няма ограничения.

# 857
Моля ви да оправите проблема с огромните рекламни карета, които изскачат в началото на всяка страница в мобилната версия

# 858
  • тук и там
Аз все още не мога да качвам снимки.Проверих всички разрешения,дала съм такива.Пробвах от различни браузъри,пробвах от мобилна и настолна версия, изтрих кеша,пробвах като файл да кача снимка,нищо не става .Да не би да има някакви ограничения?От никъде не мога да кача снимка.В Белгия съм,ако има някакво значение..

# 859
При мен също продължава проблемът, също от Белгия. Детайли относно устройство, браузър, операционна система са предоставени на колегите ви.

# 860
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бутоните продължават да изглеждат така.

Работят си иначе - първото замазано от дясно прелиства страницата, второто от дясно отваря направо последната.

# 861
Защо не работи търсачката? Досадно е, просто безкрайно опитва да зареди това, което съм задала като търсене.

# 862
Съвсем не работи от няколко дни.

# 863
  • Glasgow
Ами тя и като работи не работи, в смисъл вади ми теми отпреди 10г, или аз не умея да я ползвам...

Общи условия

Активация на акаунт