Въпроси към модераторите и администраторите

• 83 184
  • 926
  •   2
Отговори
# 915
Същата досадна поява на реклама в мобилната версия
Поне кажете, дали правите нещо по въпроса.
Подобно на политическите реклами. Задали сме правила да не се показват, но някои ги заобикалят. Когато ги заобикалят ги търсим индивидуално да ги блокираме. Скрийншот и линк на рекламата са нужни.

# 916
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрийншот съм дала на предната страница. Рекламата е на дрогериите DM. Преди малко пак ми излезе, но не бях чела тук, че да копна линка.

# 917
  • София
Попитах в друга тема но там на питането ми беше отговорено по типичен начин , ще се въздържа да уточня какъв и последствие беше изтрито та да попитам в тази тема ?

Какъв е смисъла да се затваря всяка тема на 50та страница и да се отваря нова такава ?
Нито забавят браузъри и товарят хостинг по-дългите теми нито създават по-трудна ориентация с търсачката , даже напротив .
От друга страна повечето потребители търсят отговор на питането си единствено в последната тема и неглижират предишните , ако и в някои случаи "предишните" да са силно актуални и съвсем пресни като мнения , като така дублират куп питанки на които скоро е отговорено съвсем конкретно и то многократно ?
Та какъв е проблема дълга тема да се заключва веднъж годишно примерно ?

# 918
Искам да се оплача от модератор, който трие в темата ни мнения, които не нарушават правилата. Как мога да се обърна  към отговорните лица?

# 919
Ето я пак рекламата, която не дава да продължиш, докато не я изгледаш.

Ето линкът - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/?appPageType=start&wt_mc=display … EYASAAEgKasPD_BwE

# 920
  • Буркина Фасо
ако натиснеш "затваряне" не се ли маха ?

# 921
  • в сърцето на един мъж...
ако натиснеш "затваряне" не се ли маха ?

Не винаги, понякога тръгва директно прозорец със самата реклама

# 922
  • Буркина Фасо
като гледам profi използва Мозилата.  при мен излизат реклами както при нея, но не във форума, а на други сайтове.  тук ми се показват само празни полета.

# 923
  • София
Аз съм на Хром през телефона, иска ми гледане, за да продължа да чета.

Рекламата я отваряш и веднага затваряш, но няма опция да продължиш без това.

# 924
Именно.
Дала съм скрийншот на самата реклама, и нейния линк, заради модераторския пост по-горе.

# 925
  • 🌊
като гледам profi използва Мозилата.  при мен излизат реклами както при нея, но не във форума, а на други сайтове.  тук ми се показват само празни полета.

С dns на телефона е същото. Никакъв реклами никъде, само 1-2 празни пространства, но 100 пъти по-добре от безумен paywall

# 926
Отварям и веднага затварям без да ми прави проблем, обаче ако се загледам по-обстойно в рекламата, после ме  връща в началото на страницата.
Така се получава при мен от телефона.
Иначе не ми пречат рекламите, дори и тази, но да търся какво съм прочела и непрочела е доста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт