Въпроси към модераторите и администраторите

• 83 749
  • 934
  •   1
Отговори
# 930
  • Glasgow
Да, и при мен е така. Изскача това да гледам реклама, за да продължа да чета мнението, но като го направя ме връща няколко мнения преди четеното от мен.

# 931
  • Козлодуй
Аз не виждам реклами въпреки че нямам никакви АдБлокери - ползвам всички браузери на настолен компютър - само понякога ми излизат някаква анкета която я затварям и подминавам. Вие не можете ли да ги затворите тези реклами? Който не харесва подминава не се спира Simple Smile Редовно чистя браузерите си от кеша

# 932
Аз не виждам реклами въпреки че нямам никакви АдБлокери - ползвам всички браузери на настолен компютър - само понякога ми излизат някаква анкета която я затварям и подминавам. Вие не можете ли да ги затворите тези реклами? Който не харесва подминава не се спира Simple Smile Редовно чистя браузерите си от кеша

Ако си чела внимателно, не може да подминеш. Не те пуска да продължиш, ако не я отвориш.
Обяснили са хората какво се случва.

# 933
За пръв път вчера видях такава реклама, на новия лаптоп, който по принцип не ползвам за форума. С адблокер е, не знам как излезе, но е много неприятно наистина.
Странно, че на стария, на който по невнимание изтрих адблокера, не ми са излизали никога.

# 934
И тукк ли ще трябва да гледаме реклами?

Общи условия

Активация на акаунт