Въпроси към модераторите и администраторите

• 93 846
  • 1 010
  •   2
Отговори
# 1 005
Вече два пъти редактирам пост, а като натисна "запази", не се е редактирало нищо. В пост от днес, даже е отбелязано в колко часа съм направила редакция, но такава няма.

И на мен ми се случва, и то доста пъти.

# 1 006
И при мен се случвало. Трябва пак да кликнеш за редакция и без да променяш нищо след последната редакция да го запазиш. Тогава последната промяна ще се види.

Моля за информация как се достига до ранг "Top Creator ". Никъде не е описано.

# 1 007
По повод на „Гледай рекламата“. Появи ми се и на мен няколко пъти.
Какво правя: рефреш на страницата и надписът изчезва, темата може да се чете нормално.
Става въпрос за настолната (пълната) версия.

# 1 008
  • в сърцето на един мъж...
По повод на „Гледай рекламата“. Появи ми се и на мен няколко пъти.
Какво правя: рефреш на страницата и надписът изчезва, темата може да се чете нормално.
Става въпрос за настолната (пълната) версия.

Е то хубаво, ама нон стоп рефреш е досадно. Трябва да има някакъв начин да се премахне.

От преди две минути - при публикуване на пост, форума направи верификация дали съм бот, естествено след това ми излезе съобщение, че сесията ми е изтекла и ми затри поста. Има ли някакъв начин тези бъгове да се оправят? Изключително досадно е и лека полека се губи желание за писане.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 21:41 от Geia

# 1 009
Здравейте,
Бих искала някой да ми обясни защо е изтрит мой пост в спойлерната тема, който съдържа спойлер.

# 1 010
  • София
... Има ли някакъв начин тези бъгове да се оправят?...

Има много лесен и елементарен начин , но админа и модовете много трият като го спомене някой ...
Иначе нормално , ето и в момента 7 блокирани проследяващи скрипта , като гост без регване обикновено са 16 , 40 блокирани изскачащи прозорци , респективно реклами за няма и десетина минути сесия ....

Общи условия

Активация на акаунт