Въпроси към модераторите и администраторите

• 94 370
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 1 005
Вече два пъти редактирам пост, а като натисна "запази", не се е редактирало нищо. В пост от днес, даже е отбелязано в колко часа съм направила редакция, но такава няма.

И на мен ми се случва, и то доста пъти.

# 1 006
И при мен се случвало. Трябва пак да кликнеш за редакция и без да променяш нищо след последната редакция да го запазиш. Тогава последната промяна ще се види.

Моля за информация как се достига до ранг "Top Creator ". Никъде не е описано.

# 1 007
По повод на „Гледай рекламата“. Появи ми се и на мен няколко пъти.
Какво правя: рефреш на страницата и надписът изчезва, темата може да се чете нормално.
Става въпрос за настолната (пълната) версия.

# 1 008
  • в сърцето на един мъж...
По повод на „Гледай рекламата“. Появи ми се и на мен няколко пъти.
Какво правя: рефреш на страницата и надписът изчезва, темата може да се чете нормално.
Става въпрос за настолната (пълната) версия.

Е то хубаво, ама нон стоп рефреш е досадно. Трябва да има някакъв начин да се премахне.

От преди две минути - при публикуване на пост, форума направи верификация дали съм бот, естествено след това ми излезе съобщение, че сесията ми е изтекла и ми затри поста. Има ли някакъв начин тези бъгове да се оправят? Изключително досадно е и лека полека се губи желание за писане.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 21:41 от Geia

# 1 009
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, от четири-пет дни имам странен проблем с мобилната версия на форума - не ми позволява да пиша и да отговарям на лични съобщения. Когато кликна на "Отговори", "Цитирай" или на известията за харесано мнение, за да продължа да чета дискусията нататък, форумът ме отпраща на основната страница. Позволява ми само да чета и да лайквам.
Не ми позволява и да мина на пълната версия, за да разгледам дали не мога да направя нещо оттам. На компютъра нямам подобни проблеми.Прочетох последните 7-8 страници на тази тема, но никой не споделя за подобен проблем. Ще съм много благодарна за някаква помощ.

П.П.: За протокола - при мен cloudflare-а изисква верификация на всеки 7-8 минути, мисли дълго и зарежда по няколко пъти... Наистина е досадно.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 23:33 от Reinа

# 1 010
  • в сърцето на един мъж...
П.П.: За протокола - при мен cloudflare-а изисква верификация на всеки 7-8 минути, мисли дълго и зарежда по няколко пъти... Наистина е досадно.

Добре, как може да пишеш мнение и при публикуване, да ти иска верификация, а после да ти каже, че сесията ти е изтекла? Има ли някакъв начин този бъг да се оправи? И има ли кой да отговори на въпроси за проблемите по форума?

# 1 011
Здравейте, от четири-пет дни имам странен проблем с мобилната версия на форума - не ми позволява да пиша и да отговарям на лични съобщения. Когато кликна на "Отговори", "Цитирай" или на известията за харесано, за да продължа да чета дискусията нататък, форумът ме отпраща на основната страница. Позволява ми само да чета и да лайквам.
Не ми позволява и да мина на пълната версия, за да разгледам дали не мога да направя нещо оттам. На компютъра нямам подобни проблеми.Прочетох последните 7-8 страници на тази тема, но никой не споделя за подобен проблем. Ще съм много благодарна за някаква помощ.

Да не си в друга държава, да ползваш ВПН или нещо такова?

# 1 012
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
neuromancer, не, нищо такова.

# 1 013
Здравейте,
За пореден път никой в темата за Петрохан не разбира как същата се модерира. Има периоди се трият часове без обяснение. Друг път определени участници се трият пониково, без значение какво са писали.

Има ли ИИ алгоритъм или го прави модератор? Ако е второто, не може ли да пуска с по 2 думи каква е причината?

Щото не е ок хич. Ясно, че никой няма да ми отговори поименно. Но поне в темата да напише няколко думи. Кратичко "нарушавате т.2345 от правилата" или "Докладват ви и аз трия". Или "ИИ установи, че думите педофил и политика в един пост са неприемливи".

Щото като прани чорапи висим след метлата. Никой не разбира защо. Сега дори жега нямаше в темата.

Общи условия

Активация на акаунт