Въпроси към модераторите и администраторите

• 96 044
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 1 020
На лаптоп форумът ми излиза в този вид и нищо не се отваря

# 1 021
  • София
Изчистете си кеша , после рефреш с F5 и вече не би трябвало да се получава така .

# 1 022
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, Dia, съжалявам за проблема ти, но се радвам, че писа, защото и аз имам подобен, но на мобилната версия. Писах преди седмица, но до момента никой не ми е обърнал внимание, въпреки че проблемът е чисто технически, не е някакво мрънкане от нещо.

# 1 023
Това е проблем с връзката или браузъра, не се е свалил коректно файла със стиловете. Трябва просто да презаредите, като изтриете кеша преди това.

# 1 024
Здравейте!

Искам много сериозно да се оплача! Постоянно ми трият темите! Преди два дни са ми изтрили две теми в раздел Образование, без да има никакво основание за това.
Аз съм учител и бях пуснала две теми, които ме интересуват. Едната тема беше за това, че намаляват часовете по чужди езици в гимназиален етап. Другата тема беше за това, че до 2030 година всички училища трябва да преминат на едносменен режим на обучение - тоест, да се учи само в първа смяна.

И какво се случи? Появи се някаква потребитела - milenaka, която искаше да и се дадат линкове към тази информация за доказателства. Твърдеше, че темите ми са фалшиви. Първо, една потребителка вече беше пуснала линк в едната тема, но milenaka не чете всичко и не я интересува, само си плямпа. Второ, при положение, че има Гугъл търсачка и е лесно да се намери информация, никой не е длъжен да и пуска линкове, само защото нея я мързи да си потърси сама доказателствата в Гугъл.
Как така модераторът трие важни теми, само защото някаква потребителка е написала някаква глупост, че тези теми били фалшиви? Всеки си пише глупости, но да се трият важни постове за това, че някой е написал някаква глупост, това не е редно.

# 1 025
Подходящата тема за обсъждане на желаните от Вас въпроси е МОН - промените продължават. В посочената тема дори последният пост, който е публикуван с днешна дата, е свързан е промените при изучаването на чужди езици.

# 1 026
Може ли да ми обясните, защо ми е изтрит поста в тази тема?
Променени ли са правилата и разрешени ли са обидите? Или като изтриете поста ми тук и няма проблем?

# 1 027
  • Варна
Да, и моят. А по същество беше пост за възможен мултиакаунтинг на особа, която е оставена да си разиграват коня в куп теми, изказвайки се като последна инстанция.

# 1 028
Може ли да ми обясните, защо ми е изтрит поста в тази тема?
Променени ли са правилата и разрешени ли са обидите? Или като изтриете поста ми тук и няма проблем?

Дублиране на сигнал, подаден и чрез "Информирай модератор". Докладът е разгледан, предприети са съответните мерки.

Да, и моят. А по същество беше пост за възможен мултиакаунтинг на особа, която е оставена да си разиграват коня в куп теми, изказвайки се като последна инстанция.

Предположението Ви също е проверено.

Общи условия

Активация на акаунт