Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 680
  • 1 053
  •   2
Отговори
# 1 050
Здравейте! 🙂
Забелязах нещо странно: когато цъкна на дадено известие, независимо дали е за лайкване на мой пост или за нов отговор в темата, не ме "изпраща" на конкретния пост, а просто ми отваря въпросната страница, пък аз трябва да скролвам, за да го намеря. Не ми е фатално, но досега не ми се е случвало и се зачудих при мен ли е проблемът или нещо се е променило във форума?
Нищо не се променило и проблемът не е при теб. Това си един постоянен  проблем на форума.

# 1 051
Здравейте! 🙂
Забелязах нещо странно: когато цъкна на дадено известие, независимо дали е за лайкване на мой пост или за нов отговор в темата, не ме "изпраща" на конкретния пост, а просто ми отваря въпросната страница, пък аз трябва да скролвам, за да го намеря. Не ми е фатално, но досега не ми се е случвало и се зачудих при мен ли е проблемът или нещо се е променило във форума?
Нищо не се променило и проблемът не е при теб. Това си един постоянен  проблем на форума.

Не го знаех и досега не ми се беше случвало. Малко е изнервящо, дано по някое време се оправи.
Благодаря, че ми отговорихте. 🙂🌷

# 1 052
Може ли да се намеси  модератор в Кралски работи и клюки. Три потребителки - Лана, Тирамису и Жасмин освен да се заяждат и да дават съвети на  други потребители, да се изказват подигравателно, а в някой случай да обиждат друго не правят. Темата , благодарение  на тях е нечитаема.  И това е непрекъснато от тях, не е от сега.

# 1 053
Може ли да се намеси  модератор в Кралски работи и клюки. Три потребителки - Лана, Тирамису и Жасмин освен да се заяждат и да дават съвети на  други потребители, да се изказват подигравателно, а в някой случай да обиждат друго не правят. .Заяжданията са нон стоп- кой какво прочел, дали го прочел, кога??? Темата , благодарение  на тях е нечитаема.  И това е непрекъснато от тях, не е от сега.

Общи условия

Активация на акаунт