Въпроси към модераторите и администраторите

• 99 108
  • 1 053
  •   2
Отговори
# 1 050
Привет
Не мога да изчета всичко, може би е предлагано. Получих вирус ли фишинг ли не знам на съобщение.

Исках да го маркирам като такова, но не намерих как.

# 1 051
  • Sofia
Привет
Не мога да изчета всичко, може би е предлагано. Получих вирус ли фишинг ли не знам на съобщение.
Здравейте и благодарим за сигнала.
Бил е направен опит за злонамерени, нарочни регистрации с имитация на служебни аватари.
Профилите са блокирани или неактивни.
Служебни съобщения се изпращат изключително рядко и винаги от потребителски профил със специален ранг.
Ако съобщението съдържа линк, задължително проверявайте и къде сочи, преди да го отворите.
Моля, препратете ми полученото съобщение.
Здравейте! 🙂
Забелязах нещо странно: когато цъкна на дадено известие, независимо дали е за лайкване на мой пост или за нов отговор в темата, не ме "изпраща" на конкретния пост, а просто ми отваря въпросната страница, пък аз трябва да скролвам, за да го намеря. Не ми е фатално, но досега не ми се е случвало и се зачудих при мен ли е проблемът или нещо се е променило във форума?
Здравейте, проблемът е диагностициран и отстранен. Ако забележите подобно несъответствие, моля сигнализирайте.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2026, 11:13 от Tatti

# 1 052
Еми, съжалявам, аз го затрих това съобщение и май няма как да го препратя.

# 1 053
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, проблемът е диагностициран и отстранен. Ако забележите подобно несъответствие, моля сигнализирайте.
Ами аз писах за подобен проблем преди две седмици, но никой не ми обърна внимание. Когато кликна на известие за харесано мнение или на бутона за отговор, мобилната версия ме препраща на заглавната страница на форума. Позволява ми само да чета и да лайквам мнения.

Общи условия

Активация на акаунт