АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 184
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Знаех си, че майка ми е трябвало да работи като дресъор. Оставих и Ани за няколко часа и тя я научила да ходи. И така офицялно вече ходим  newsm44  nuts nuts nuts
Пуфти като локомотив и се хили, а краката си ги слага като на чарли чаплин настрани, голям смях е да я гледаш.

# 271

Ивета, мноооого готин тен! Peace
Благодаря!
Смини, Алчо-Балчо ли спи там сладко? Heart Eyes
през цялото време и не можах да му се порадвам,добре,че поне теди беше буден,но не се вижда на снимките/"фотографа е голяма работа"/

Бабъл, честито забче!  bouquet

Ренка, весело и разпускащо изкарване на отпуската! Party
здравей, а колко струва такава количка? преди тази с какво бяхте?
пожелавам на всички рожденици много здраве и щастие и лбезгрижно детсво.весели празници!
бях и още не съм я пенсионирала Cangaroo Cruiser,a tazi e 130лв. и ми е много удобна особено за пътуване и заема много малко място в просторния ни багажник

# 272
Знаех си, че майка ми е трябвало да работи като дресъор. Оставих и Ани за няколко часа и тя я научила да ходи. И така офицялно вече ходим  newsm44  nuts nuts nuts
Честити ви ходещи крачета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И бързам да честитя първата годинка на : newsm38
  Давид на Beauty,    Ивайло на Vaska,     Ивайло  на nokon2,   Деница на dibo,
Стефан на orell,    Божидар и Кирил  на марианна
Безгрижно детство изпълнено с игри и смях и много, много подаръци днес !!! 

Весели празници на всички!

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 00:27 от iveta76

# 273
Честит първи рожден ден на Давид и компания!

Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица! Hug Hug Hug

# 274
  • София
Еха, много рожденници днес! ЧЕСТИТО!!!

Честито прохождане на Ани!

Наистина е опустял форума....

# 275
  • София
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес и специално на Давид! Първо да е много, много здравичък, да слуша и радва мама и татко, да е все така слънчицето на Бюти! Бюти, сестро, честит празник! Хиляди  гушки и целувки от нас!     Hug Hug

Eксче, да ти е жива и здрава ходещата самостоятелно щерка! Крачетата да я водят само на красиви места и да отведе свекърва си поне тук

# 276
Честито на всички рожденици. Мили момичета,искам да  благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на Инес,страхотни сте Hug  bouquet.Съжалявам,че не се включвам често,но в момента гледам сама децата и ми остава време само за четене.Весело прекарване на всички празнуващи  bouquet.

# 277
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД! Heart Eyes
С НАЙ- СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО! Hug

БЮТИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
МНОГО ДА ТЕ РАДВА ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМЧЕ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ИВАЙЛО, ИВАЙЛО, ДЕНИЦА, СТЕФАН, БОЖИДАР И КИРИЛ!

Ексче, честито ти проходило момиченце!  bouquet

Сега боядисвам яйца. Grinning

# 278
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

Здраве и много весели моменти!

Весели великденски празници на всички!

Анна-Мария е страхотна, толкова красиви очички, от кого са наследени?

# 279
  • 2 етажа над тавана
На многобройните ни рожденици днес - честит рожден ден! Нека им се случват само хубави неща! На милите им майки - само щастливи моменти!

На Давид - най-много желая здраве, нека го споходи всяка добрина под небето! Бюти, желая ти от все сърце от тук нататък да имаш само поводи за радост с твоя малък юнак!

Ексче, честити ходещи крачета на Аничка! Скоро ще манекенства, значи Mr. Green

# 280
Поздрав за рожденниците от вчера Инес и Иван!
Също и за днешната банда - Давид, Ивайло и Ивайло, Деница, Стефан, Божидар и Кирил!

ХДМ, честито проходила Ана-Мария!

Енви този цвят иде от оранжев+руси и кафеви кичури/или каквото е останало от 14 февруари

Рачето вчера се обади и за малко се видяхме - Емчо е голям бандит на живо Hug

iveta76 много е сладка количката/казх ти аз, че ще е хубава Wink

Теди ще ме довърши с тоя рев нощем... дано се успокои скоро, но пък сега заспа чак преди малко в 12,45 и преди това си игра сладко сладко без кривене Heart Eyes

Още нямам яйца, но ще идем да вземем като се събуди та да боядисаме и козунак трябва да купим Flutter

# 281
Добър ден, момичета  Hug
Тези дни не ми беше много до писане, че направих една беля - ударих колата на сестра ми и ми е мноооого ама много криво CryНо както и да е, стискайте палци да може да се оправи  Praynig
Искам да поздравя на патерички сестричката на Данчето, Мам - за племенничето и всички празнували през последните 3 дни. Честито и на Цвети за апартамента - това е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат  Peace вярно че две години не са малко, но минават, стискам ти палци да се заредиш с търпение дотогава  Peace
Честит рожден ден и на днешните малки пораснали човечета Давид, двамата Ивайловци, Дени, Стефко, Божидар и Кририл  newsm59
 А за щастливите им майчета Само радости да ви носят малките сладури   bouquet
x_diabet_mama, да ти е живо и здраво ходещото синеоко хубавелче  4470
Сега ви напускам, отивам да меся козунаци  cook

# 282
Данче дано да те заведе  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ [/color]

# 283
Готови - боядисах 10 яйца, купихме руло и козунак.

елидима01 ще те призная - козунака е страшно трудно според мен да се направи/
или само на мен ми е трудно, че хич ме няма като кулинар Joy[/color]

# 284
  • София
Честито на порасналите днес с годинка малки големи гордости на мами и тати Давид и Ивайло и Ивайло и Деница и Стефан и Божидар и Кирил!

Анна-Мария е страхотна, толкова красиви очички, от кого са наследени?

Баща и обикновенно на този въпрос отговаря, че прилича на баща си  и двамата сме тъмни балкански субекти  Mr. Green Истината е, че е одрала свекър ми!
Благодаря на всички за поздравите  Hug да ви се връща !
Определено си знаят да ходят, но се спотайват  Mr. Green но майка ми е упорит овен и на нея тези не и минават!

Elidima, горе главата, къде къде по-лоши неща могат да се случат, вие нали сте здрави?

Общи условия

Активация на акаунт