АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 212
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ИВАН, ИВАЙЛО И ЙОАНА!
Да растат здрави и щастливи, да радват много мама и тати!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЧЕРАШНАТА БАНДА ЮНАЦИ, КОИТО СТАНАХА НА ЕДНА ГОДИНКА (в това число и ние)
Специални поздрави за приятелчето ни Преско и за мама му   bouquet
Благодарим ви за поздравите и за именния ми ден (в неделя) и за рождения ден на Сими вчера.  newsm38
 Не можем да се оплачем от гости последните няколко дни, а днес се чувствам толкова изморена  Sick Ако може да легна и спя два дена поне...  Sad Ама кой ще ме остави не знам. Онова дребното е станало толкова глезено и ревливо в последно време, че чак не се трае. Ако не му угодиш и започва да реве с глас и сълзи, а дадеш ли му каквото иска на момента е млъкнал и се усмихва доволно, че е станало по неговата.
ЧЕСТИТО И НА БЪДЕЩИТЕ ТРИ МАМИ Много се радвам за вас момичета   bouquet Поздравления за смелостта ви. И мен ми се иска, ама май още не ми стиска  Wink
Ето и две снимки от РД-то ни вчера: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2559330
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2559331
Толкова успях да прикача за сега. Отивам да почина малко, че имам и още да чистя от вчера и оня ден  #Puppy dog

# 91
Ох.... Flutter аз ли съм ку-ку, та не мога да се изразявам?  Mr. Green
Имах предвид, че ние сме щастливи, но тези, които чакат 2-ро ще са двойно по-щастливи.
Лентичка няма да слагам, защото ако сложа Саш ще се гръмне милия  Crazy, не че не ми се иска да си сложа, да не говорим, че онзи ден му казвам "спокойно, пия си хапчетата" а се оказа, че 2 дни съм ги забравила  Thinking.
Хареса ли ви тарльото, дето ви черпих? С мама сме го правили, страшно вкусен е, но бодлите най-трудно се правят...

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!! СПЕЦИАЛНО НА ИВО! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЦА!
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА!

# 93
Само да попитам бременлийките, има ли някоя от вас със секцио на първото бебе? Wink

# 94
Чаена, дано не си се обидила-сега те разбрах прекрасно!И си пий хапчетата, че да не ми се сбъдне предположението Wink.
А за тортата-прекрасно изглежда и щях да те питам за рецептата ама Crazy,родих, почти се накърмих и ето че акъла ми още го няма....Бодлите от какво са?

# 95
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Йоана, Иван и специално на бъдещия батко Ивчо! Специални поздрави на слънчевите и двойни на Юлето ( все пак е 2 в 1 нали Mr. Green Hug)

, аз не бих пипала устенцето на малчо. Изхождам първо от това, че не е правилно да се бъркаме на природата в работата и второ, като съм гледала за такива меко казано страхотии станали от уж безобидни работи, че за такова малко нещо не бих играла с ножа.

# 96
4естит рожден ден на бате пате, нека бъде винаги така усмихнат  Hug  юл4е, 4естит праzник мила  Hug  Hug  Hug
Между другото в4ера като раzбрах zа теста съЩо си мислех, 4е ето zаЩо Иво се дърпа последно време от гърдата  Crazy

Малей, сега и Аги ако беШе бременна, пове4е нямаШе да влиzам в темата от страх да не се zараzя  Crazy  Макар, 4е и аz нямам М  Mr. Green

Ики, при нас положението е съЩото, инати, драми, с две думи цирк (с една дума, де). Период е, Ще мине. (таzи мантра си я повтарям н пъти ежедневно  Crazy )

Роди, Ще си спретнем една хубава морска среЩа, и ПаПа ми е оставила координатите си, остана да навием и Ра4ето и Ще ги стигнем, софиянките  Mr. Green

Я Варненките да кажат, имаШе ли някаква авария на тока преz м. септември?  Thinking  3 мои приятелки във Варна Ще раждат другия месец (4тата преz юли)  Crazy

Лека ве4ер, и не се давайте лесно  Naughty  Laughing

# 97
Ренка аз имам разтояние, ама си го харесвам Mr. Green Рано е сякаш да го пипате щом зъбите са млечни  Peace
IKI_79 и Теди е направо кошмарен напоследък, но почва вече сякаш да осъзнава какво и как става...но това с налагането никак не ми се нрави Close
Татянка не се сещам да е имало авария newsm78
Вени забравих да ти кажа, че много ми хареса тортата за РД на Мати-грабна ми окото Hug

# 98
Роди, уж не кърмиш пък не помниш  Laughing Мда, септември бяхме като коледна елхичка, токът спираше доста често, нещо ЕОН не бяха в час, имаше проблеми  Wink и то по много приятно вечерно време...само за бебеправене Party
Татянче, ще се видим, няма начин  Hug На Рачето й имам координатите Peace Имам аз една идея, ама...я да я споделя тук направо - Роди, Татянче, да вземем да се съберем и да отпразнуваме заедно рожденните дни на дребчовците Laughing имам предвид с мама и бебоци де, защо не Hug те са нализо като дати Sunglasses
Ренка, половинката е имал разстояние до пубертета, после се е оправило от самосебе си, аз не бих пипала, не че Али няма същото де Laughing
Вени, щях да те питам - тортата от "Неделя" ли е? newsm78 Много вкусна изглежда Hug
Аги, и мен ме тормози пустото любопитство - от какво да игличките Mr. Green

Аз да се оплача, че вчера жестоко си притиснах пръста на асансьора и много ме боли,лошото е че е на дясната ръка и ми е много трудно всичко Sad дано не падне нокътя ooooh!

# 99
  • Boston, MA
Не са ли от бадеми игличките? (Ако да, Чаена, назначавай ме за говорител и ходи да си вършиш работата  Mr. Green).

Аз баш такава торта бях замислила първоначално, преди да се спрем на патетата. Та ще бъда благодарна ако дадеш рецепта!

# 100
Бубс, и на мен на бадемки ми заприличаха Grinning

Ики, сори че те забравих за Цветница Blush

# 101
СмиНсЧо и аз си мислех за общ РД Mr. Green
Паметта хич ми я няма чак се нервя, че съм такъв заплес....или то просто от заплес не помня  Crazy

# 102
  • Boston, MA
Фил (и други мами на проходили дечица) споделете, как е ходенето?
Много тичане ли пада след мъниците?
Майка ми отсега е поръчала каиши да може да го удържа шилавото джудже.  Mr. Green

От друга страна, да го похваля - почна да ходи в гърне (ще видим докога този успех, де).

# 103
Честит Рожден Ден на Иван, Йоана и Ивайло! Бъдете щастливи и усмихнати дечица, здравички и послушни.

# 104
От друга страна, да го похваля - почна да ходи в гърне (ще видим докога този успех, де).

кажи тайната  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт