Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 309
  • 872
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Споделям предната поръчка може на някой да му е полезно. Гледам предимно да набавя някакви неща за училището на детето и са на доста прилична цена.
Скрит текст:

Скрит текст:

Изненада ме, че несесера дойде с правилно изписано име на български. Мислех, че нещо ще е объркано.

# 211
Здравейте, как мога да върна част от поръчка? Чета в сайта, казват да поставя всяка дрешки в пакета със съответния баркод. Само че аз не очаквах, че някои неща ще ме разочароват и обърках пакетите,(найлоновите торбички)..абсурд да знам коя дреха от кой плик излезе
Другото което разбирам е да си принтирам етикета ,който ми даде Тему, слагам в кашон или плик ,за бг пощи нямат изискване ,май трябваше сама да опаковам и облепя и изпращам.Правилно ли е

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 18:19 от ванвал

# 212
Ето тази от първи юли - като даде толкова евтини неща си е късмет (извадило е 14 стотинки, които са били останали от нещо):
Скрит текст:

И двата продукта бяха на промоция - понякога дава такива намалени неща при офертата за купони, а понякога - не. Макар че тази гривна против комари вероятно не върши нищо.

Опитвайте се да разглеждате евтини неща, преди да отворите офертата. Но има негативна страна - после ще ви напълни препоръчаните неща с дреболии.
Аз с купони взех две неща за 12 лева, които и без това ми бяха в кошницата. Преди се престаравах с по-скъпи неща, уж за по-хубави купони, но вече за трети път взимам и са си все същите, независимо дали съм похарчила 12 лева или 30 лв. И доставката си е пак безплатна. Просто явно така си е настроен моят профил-не заслужавам повече от 30 % отстъпка.  Нито за купони, нито за кредит.

# 213
Сега и на профила на майка ми пусна - 15 продукта и ми дава от хубавите купони. Но не искам.

# 214
  • София
Здравейте, как мога да върна част от поръчка? Чета в сайта, казват да поставя всяка дрешки в пакета със съответния баркод. Само че аз не очаквах, че някои неща ще ме разочароват и обърках пакетите,(найлоновите торбички)..абсурд да знам коя дреха от кой плик излезе
И защо да е абсурд?
На етикетите има размер, цвят, понякога пише и какъв е продукта.
В обявата има Информация за безопасността и контакти - Идентификация на продукта, където има номер, който е записан и на етикета.
Като си вадила и разхвърляла сега ще четеш и търсиш, а за следващия път ще мислиш.

# 215
Слагам дрехите в прозрачни торбички и ги мушкам в чувала от тему обърнат на обратно. Никога не пазя тези пликове … все пак отбелязваш какво връщаш в платформата. Никога не е имало проблем. На пакета пиша кода същия който ти отваря и бокса и готово

# 216
Слагам дрехите в прозрачни торбички и ги мушкам в чувала от тему обърнат на обратно. Никога не пазя тези пликове … все пак отбелязваш какво връщаш в платформата. Никога не е имало проблем. На пакета пиша кода същия който ти отваря и бокса и готово
Абе, хора, в сайта си пише - върнатата стока в оригиналния плик с баркод. 100 пъти сме говорили за това. За мен е нахалство да не се постараеш минимално да обозначиш какво връщаш и да очакваш някой да се рови и да търси, какво си имал предвид. Че и пари да търсиш да ти върнат. Прекалявате.  100 пъти е обсъждано как се връщат стоки.

# 217
Това е единствената оферта при мен ... нямам думи

# 218
Да допълня - за ориентир кой артикул от кой пакет е, може да послужи имейлът на продавача. Пише го на оригиналните торбички, има го и в офертата в Информация за търговеца, а в офертата има снимка на продукта.
Редактирам: имейла търсим в информация за производителя

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 21:33 от alys

# 219
Да допълня - за ориентир кой артикул от кой пакет е, може да послужи имейлът на продавача. Пише го на оригиналните торбички, има го и в офертата в Информация за търговеца, а в офертата има снимка на продукта.
Аз съм се опитвала да идентифицирам пликовете с баркод по информация от поръчката на сайта, но без успех. Т.е. опитвала съм продуктов номер на артикула да съпоставям с баркода на плика, но не става. Имейл от продавача нямам. За имейл с потвърждаване на поръчката от Тему ли става въпрос?

# 220
  • София
Може да се върне и без оригиналната опаковка. На сайта е обяснено как.

# 221
  • София
Аз съм се опитвала да идентифицирам пликовете с баркод по информация от поръчката на сайта, но без успех. Т.е. опитвала съм продуктов номер на артикула да съпоставям с баркода на плика, но не става.

Виж къде са номерата.

Скрит текст:

# 222
Момичета,имам две пратки ,които от 5 дни стоят в Букурещ,освободени от митницата.Някоя да е имала подобен проблем?! Дали някой румънец не си ги е харесал?! Има бански,рокли за дъщерята .След тях пристигна един от Атина, а тези не мърдат,притеснявам се вече, макар,че крайната дата е 12 юли.

# 223
Аз съм се опитвала да идентифицирам пликовете с баркод по информация от поръчката на сайта, но без успех. Т.е. опитвала съм продуктов номер на артикула да съпоставям с баркода на плика, но не става. Имейл от продавача нямам. За имейл с потвърждаване на поръчката от Тему ли става въпрос?
Моя грешка, извинявам се, сравняваме имейлите на производителя. Ето ги
Скрит текст:

и

.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 21:42 от alys

# 224
Аз имам една пратка, която още пътува към тяхното летище (от склада), а друга, която поръчах по същото време от друг профил, дойде преди дни. Но не мисля да се оплаквам - отдавна не са ми давали 10 лв за забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт