Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 373
  • 872
  •   1
Отговори
# 255
Момичета за кръщенетата ви какво сте поръчали. Гледам арки, цветя и балони и много им се чудя...🤔
Имам рокля и се чуствам страхотно в нея фук, фук😅:
 https://share.temu.com/I7f74ertdrA

# 256
Момичета за кръщенетата ви какво сте поръчали. Гледам арки, цветя и балони и много им се чудя...🤔
Честито, страхотна е!

# 257
Направи реална снимка на бижутата като имаш време.

Супер са. Носи си ги със здраве. И аз се замислям дали да не поръчам, но като се знам колко ще ги нося…

Ние правихме скоро. Бях взела неща като исках да поръчам от една позната на майка ми, която прави украса за поводи, частични неща. Но тя не поиска да работи с балони от Тему и Шеин (може би и да си продадат техните), че много се пукали, та накрая почти нищо не остана от плануваната от мен украса.  А и нямаше да мога да успея сутринта да ги надуя и украся, а пък да ангажирам в заведението да ми ги пазят от други клиенти…. Не става. Та накрая цялата украса си я поръчах да ми я направят, за да не го мисля и да правя гимнастики в последния момент. Ето снимка на резултата. Слагам в скрит текст, че няма общо с Тему.
Скрит текст:
Аз определено нямаше да се справя с балоните. Иначе видях, че малките бяха на ластик. Може би, за да стоят така богато и естествено, а не залепени един за друг. Ако твърдо си решила да правиш балоните ти, виж всякакви опции за арки, лепенки, закрепящи елементи, пък после ще ги върнеш, ако не ги използваш. Че ако на място ти залипсва нещо, кофти.

# 258
Ние си правихме сами две колони за бала, не трябва да ги надуваш много и гледай няколко клипа как се връзват, супер лесно е. Нищо им няма на балоните от Тему, даже след една седмица дадохме колоната на друг, беше си ок. Щяха още да седят...на едната ги пукахме, на другата ми беше жал Joy

# 259
Да, аз също съм взимала по друг повод и си издържаха. Единствено цветове бяха по-бледи от очакваното. Обаче накрая сега ме дошубя дали ще се справя сама и ще е както искам, та зарязах идеята да украсявам сама 🤣

# 260
  • В Града на липите
Здравейте! Вероятно е коментирано, но не намерих там, където четох, та се извинявам. Получих тази оферта за пръв път и не ми е ясно, какви са тези 180лв купони, като при яйцата ли са разбити или цяла сума.
Не знам струва ли си въобще, тъй като предложените неща са с доста завишена цена.

# 261
Не си струва - тази оферта изисква да се похарчат много пари, а наградата е малка (купоните за 180 лв не са добре разпределени).

# 262
  • София
Току-що ми върнаха кредита (55/90), от доста време не бях имала и пуснах поръчка.

# 263
  • StZ
Аз пуснах с оферта за кредит 50/93.
Досега не съм имала 55/90.

Доволна съм, но искам да пусна още някои неща, а с купони не ми се занимава нещо, пък и само от не хубавите ми дава.

# 264
Днес пуснах поръчка с връщане на кредит 55/90

# 265
  • Пловдив
И на мен на единия профил ми дадоха 55/90 връщане на кредит.
Но точно сега няма как да поръчам, че точно когато ще пристигнат нещата няма да съм в града си.

# 266
  • София
Днес получих една поръчка. Давам отзив само за едното нещо, защото имам впечатления. Това трябваше да бъдат компресиращи чорапи -  https://share.temu.com/exaJU8wwTYA
Нищо подобно - най-обикновени 3/4 тънки чорапи са. Много се ядосах и дадох една звезда, върнаха ми парите.

# 267
А аз днес получих едни ризи - поръчвам ХЛ. Две са ми точни, а едната е гигантска. Дори не знам на кого да я подаря...

# 268
  • На изток от Ада
Поръчах някои неща с отстъпка 14 лв над 25лв.

# 269
Обаче накрая не трябва ли поръчката да е 25, т.е. офертата е отстъпка 14 от 39?

Общи условия

Активация на акаунт