Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 216
  • 872
  •   1
Отговори
# 345
Тази е моята , но вече не се предлага и не мога да дам линк но има подобни на тази марка и на същия принцип

pebals94 коя беше машата от тему която похвали ?

# 346
  • На изток от Ада
Всъщност питах за маша , знам че показа....

# 347
Грешно съм разбрала Joy
Машата е показаната по горе

# 348
  • София
Аз съм писала няколко пъти, че при мен сгоят къдриците докато не измия косата... падат малко, разбира се, но пак косата стои чудесно

# 349
Имах оферта три продукта за 0,02лв. Но я изгубих.
Как мога да я извикам отново?
Здравейте. Аз също имам такава оферта, но нещо не и разбирам.

# 350
Имам една поръчка,която вече пети ден  стои със статус поръчано и не я изпращат.Писах им ,а те веднага ми преведоха 10 лв.

# 351
Къде написа "Заявете кредит"?

meri1966, виж какво пише при тебе най-отгоре - прилагам снимка - при мен пише
Потърсете "заяветекредит" ... и т.н.
Скрит текст:
[/quote]

И на мен ми беше излязло такова и ми се видяха сумите много малки, като погледнах, имах отбелязано, че имам пропуснати дни, после не съм отваряла приложението седмица-две, и сега това го няма. Тоест ми е изгорял кредитът, който трябваше да ми върнат?

# 352
Къде написа "Заявете кредит"?

meri1966, виж какво пише при тебе най-отгоре - прилагам снимка - при мен пише
Потърсете "заяветекредит" ... и т.н.
Скрит текст:

И на мен ми беше излязло такова и ми се видяха сумите много малки, като погледнах, имах отбелязано, че имам пропуснати дни, после не съм отваряла приложението седмица-две, и сега това го няма. Тоест ми е изгорял кредитът, който трябваше да ми върнат?
[/quote] След като не сте си го заявявали всеки ден е изгорял.

# 353
Кредитът се взима на съответния ден или изгаря.

# 354
В продължение на 7 поредни дни. Не може да си го заявявате, когато влезете - на седмица/две. Изгорял е, да.

# 355
А, мерси, става значи. Аз я поръчах специално за пътувания с кола, когато няма да има възможност бързо да се вземе кафе Simple Smile
Имам същата кафе машина, става. Не очаквайте кафето да е като с машината на Долче густо, няма каймак. С мляно не съм я ползвала. Гледайте да е с подгряване на водата, че има и такива, на които теябва да сложиш вече гореща вода и се губи смисъла. Ние я ползваме на караваната, лошото е че с едно зареждане прави само две кафета, които не са много дълги/колкото е резервоара/. Зарежда се няколко часа после.

# 356
  • София
Имах оферта три продукта за 0,02лв. Но я изгубих.
Как мога да я извикам отново?
Пробвайте от имейла, при мен идват всяка седмица. Но е странна тази оферта, избирам си три неща, и после иска да избирам за над двеста лева от разни други, които всъщност не ме интересуват. Ако човек иска да си накупи доста неща е изгодна. Но е дразнещо, че от страницата за избор виждаш само картинка, и не може да видиш продавач и ревюта.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 14:56 от asia_nika

# 357
  • София
Да. До коса е. Третираните коси задържат някаква фризура - русите, например.
И аз имам мерак за оригинален Дайсън, но преди това задължително ще искам да го пробвам (от някоя приятелка) преди да налея толкова пари.
Аз си боядисвам косата и пак не държи с въпросната маша. И с обикновена маша пак не държи. Ако обаче си навия косата с колан от халат например дуржи после цял ден без да пръскам лак за коса.

# 358
Косата ти обича бюджетното и естественото 😀 Не я мъчи с преси и маши 😀

# 359
  • На изток от Ада
И аз имам пръчка от 10-ти юли която не е мръднала пише още събиране на артикулите

Общи условия

Активация на акаунт