Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 256
  • 872
  •   1
Отговори
# 645
Възстановиха ми нормалната оферта за купони - с покупка на 2 продукта. Поръчах за 5 лв (едни мъниста и едни гъбички за рисуване). Сега ще чакам да я пратят, преди да направят истинска поръчка, защото не искам да ми се губят нещата (не знам коя от трите обединени пратки е направила митничарите подозрителни).

# 646
Някой ползвал ли е регулируем дефлектор (щит) за климатик? Има различни. Този модел е от по-скъпите  https://share.temu.com/2Zrn0ch9EtA

Още един въпрос - някой получавал ли е пратка с дължина 70 см?
Аз съм поръчвала артикул с размери 60/40/25. Получих го с Експрес уан, а останалата част от поръчката дойде с пощите. Кашонът е с дължина 67 см.

# 647
  • софия
Имам смътен спомен, че в някоя от първите теми някой беше поръчвал преводач. Моля, ако все още е в темата и има впечатления, да сподели!

# 648
Здравейте, имам кредит, който трябва да заявявам всеки ден, но къде се влизаше? Вчера заявиха 2,50лв, днес трябваше пак да има горе долу толкова, но случайно ми изкочи прозореца и сега не знам къде да вляза, за да заявя днешния?

# 649
# 650
Отзивите за преводачите бяха само лоши и ги върнаха. За две дами имам спомен.

# 651
Защо ги наричате слънчеви очила, след като самия китаец не ги нарича така?

# 652
  • София
Забравих да поискам разрешение от китаеца. Или защото така прецених. На когото не му харесва, да ги нарича както иска - няма да искам писмени обяснения.

# 653
  • Пловдив
Още един въпрос - някой получавал ли е пратка с дължина 70 см?

Аз съм поръчвала два пъти неща около 70 см и ги получих с Експресуан.

# 654
Имам подобни очила от Синсей, но лилави.

# 655
  • На изток от Ада
Миленака гребена с USB и четката с дръжка за къпане са с един и същи линк

# 656
За слънчевите очила, аз си намерих марката в Тему, само дето изкупих всички, които ми харесват. Много пъти писах за тях и те са едно от нещата, които ме убедиха окончателно, че в Тему има и стоки, които не са боклуци. Е, 5 лв. за очила предполага и качеството де, но не е гаранция за нищо. Моите, с карта за намаление, съм ги взимала и за по 9 лв., но това не пречи да оценявам обективно качествата им.

# 657
  • София
Насито, мерси, нещо съм объркала при копирането, сега го оправих Simple Smile

# 658
  • Габрово
За слънчевите очила, аз си намерих марката в Тему, само дето изкупих всички, които ми харесват. Много пъти писах за тях и те са едно от нещата, които ме убедиха окончателно, че в Тему има и стоки, които не са боклуци. Е, 5 лв. за очила предполага и качеството де, но не е гаранция за нищо. Моите, с карта за намаление, съм ги взимала и за по 9 лв., но това не пречи да оценявам обективно качествата им.
Може ли да споделите линк към слънчеви очила от които сте доволна, не съм попаднала на публикацията ви явно. Благодаря !

# 659
Може ли да споделите линк към слънчеви очила от които сте доволна, не съм попаднала на публикацията ви явно. Благодаря !
Може, естествено. Това са последните на марката, които поръчах. Няма грешка с тях. Ползвала съм ги и при екстремно слънце. Имам ги в 3 цвята. Много добри.
 https://share.temu.com/MCy1OhmNkyA

Общи условия

Активация на акаунт